Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ 8 חדשים התקנתי מערכת קומפלט ברכב

שומעים יפה מאוד ואני מבסוט....החלטתי שאני רוצה לתת קפיצה קלה כלפי מעלה ולעבד את הצלילים על ידי פרוססור....באיזו צורה עלי להתקדם וכמה אמורה לעלות התקנה מקצועית לרכיב הפרוססור בלבד

הרכיבים שלי הם :

ראש מערכת מולטימדיה של alpine w977BT

רמקולים קדמיים קומפוננט blam signature 165.8

רמקולים אחוריים קומפוננט blam relax 165RX

סאב blam relax R10DB

מגבר 4 ערוצים zapco st 4xp

מגבר מונו zapco st-500xm2

הפרוססור שקניתי הוא zapco dsp z8

השאלה היא מה הלאה? האם אצטרך עוד מגבר 4 ערוצים? האם זו התקנה מורכבת? האם אצטרך לקנות עוד חיווטים? מה העלות של התקנה כזו?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

יש לך יחידת מולטימדיה מהטובות ביותר של אלפיין.

היא כבר כוללת יכולות עיבוד סאונד מתקדמות.

מי שרוכש פרוססור צריך להיות בעל דיעה ברורה מדוע מלכתחילה

לרכוש מכשיר שכזה, אני שואל את עצמי בנסיבות העניין מה אתה מעוניין לעשות.?

פורסם

הראש מערכת של אלפיין מדהימה אך אני לא עובד איתה בצורה אקטיבית מאחר וכל הרכיבים מחוברים לקרוסים ...הסיבות שאני רוצה לעבור להגברה אקטיבית היא הרצון לשלוט בכל אלמנט בנפרד במיוחד בטוויטרים ואולי עוד שעה ביום לברוח מהאישה בכדי לשחק עם הכיוונים [emoji12]

פורסם

אתה תצטרך או לוותר על הרמקולים האחוריים.

או להוסיף מגבר 2 ערוצים.

או לעבוד על סט קידמי פסיבי ולעשות עבודת EQ מהימנה בכדי לאזן אותו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה אדי אך עדיין התשובה חלקית

למה מגבר 2 וערוצים ולא 4 ?

איזה חיווטים נוספים צריך על הקיים שלי?

והאם זו בעצם התקנה חדשה לגמרי או שפשוט מוסיפים חיווטים על פי הצורך לפי ההתקנה שכבר קיימת....וכמה אמור לעלות התקנת הפרוססור כולל החיווטים בלבד?

פורסם

מה שאדי מנסה להגיד זה שיש לך כרגע 4 ערוצים הגברה של ל2 קומפוננטים,

מה שנהוג זה בגלל שיש לך פרוססור כבר עדיף ככה: עובדים על הסט הקדמי אקטיבי ז"א 4 ערוצי הגברה ועל האחורי עובדים פאסיבי ז"א עוד 2 ערוצי הגברה.

סה"כ אתה צריך 6 ערוצי הגברה, עבודה באקטיבי מאפשרת לך לשחק עם הנקודת חיתוך עם ה-SLOPE ועוד כל מיני פקטורים ככה שתוציא יותר מהסט שלך, זה מומלץ אבל לא מחייב מן הסתם.

כמו כן יש לך אפשרות להשאר עם קומפוננט קדמי + אחורי פאסיבי אבל זה יבוא חשבון האקולציה והצליל.

אני אישית עובד אקטיבי ומרגיש שיפור יפה מאוד מהקופוננט הקדמי.

זה לא התקנה חדשה לגמרי, מעבירים את כל ה-RCA לתוך הפוססור, מוסיפים לו חיווט של חשמל ורימוט,

לאחר מכן מוציאים RCA מתוך הפורססור למגברים ומבצעים כיוונים מדוייקים עם RTA.

עלות אף אחד לא יכול לתת לך בלי לראות בעניים תמערכת שלך תתקשר לכמה מתקינים ותבקש הצעה.

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

• תוכן חדש...