Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 3 ספיריט שנת 2015

גרסא שמותקנת ברכב היא כרגע 33.0.500

אשמח אם מישהו יוכל להסביר או לקשר אותי למדריך מסודר על סדר התקנה תוכנה עדכנית וכו?

בנוסף, קיים ברכב כרטיס נייוט iGo הבנתי שניתן לעדכן מפות ללא עלות מישהו יודע איך?

תודה רבה לכולכם.

פורסם

לפחות לגבי ה-iGo, אם אני זוכר נכון, המשתמש בשם pasat04 התעסק עם עדכונים לכך. היה לו שרשור בנושא שאפשר לחפש או לנסות לפנות בהודעה פרטית.

פורסם

יש כלי Mazda Tool או משהו כזה, שאתה מתקין על המחשב ומפעיל, רק תחבר את הכרטיס (SD) שיש לך ברכב אליו והוא יעדכן לך גרסה אוטומטית, אך זה מעדכן ברמת הrevision ולא הMajor או minor הכוונה, שזה לא מעדכן לגרסה שי שנתון מתקדם יותר, אלא תיקונים של אותו build, כולל עדכון מפות.

אך משום מה בפעם האחרונה זה בקש ממני לקנות את המפה של ישראל שכוללת כנראה מצלמות וכו...

מאכזב שהרכב של מאזדה כעצמו מדהים, אך המולטימדיה הרבה פחות.

מצאתי גם סקריפט שמאפשר הוספת אפליקצית WAZE , אך זה רק לגרסאות MAJOR 52 או יותר, אצלך זה 33, וכדי לעדכן ליותר יהיה הרבה יותר מסובך ומסוכן.

• תוכן חדש...