Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחבר כונן קשיח למערכת דרך כניסת ה USB אך המערכת לא מזהה אותו.

מדובר ברכב קיא סיד שנת 2015. המערכת המותקנת היא של אדי מערכות. כאשר אני מחבר דיסק און קי הכל בסדר. כאשר אני מחבר את הכונן הקשיח נשמע צליל החיבור (כמו עם הדיסק און קי) אבל הסימון של ה USB נשאר אפור ולא ניתן לגשת לתוכן שבכונן. הכונן קשיח הוא של WD 2.5 אינטש בנפח TB2 מערכת הקבצים היא exFAT (כמו בדיסק און קי) ואת המתח החשמלי הכונן מקבל משקע USB נוסף דרך כבל מפוצל.

יצרתי קשר עם אדי מערכות ועם מתקין פרטי ולשניהם לא היה מושג מה אפשר לעשות בכדי שאוכל להשתמש בכונן הקשיח.

כל פיתרון יתקבל בברכה

IMG_7196.jpg

מערכת ההפעלה וגרסת התוכנה

פורסם

לא מכיר את הhu שלך

אבל אני יודע שלהרבה מערכות יש מגבלה של איזה גודל כונן ניתן לחבר

אני די בטוח שעניין ה2tb משחק פה תפקיד

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

פורסם

הכונן הקשיח מחובר עם כבל מפוצל. ה DATA לשקע USB של המערכת והמתח למטען של 2.4A

אני מוכן להחליף תוכנה וחומרה אם צריך. עד עכשיו מה שמצאתי לא קיים בארץ. לדוגמא:

[video=youtube;nHw-4teGW0Y]

פורסם

רכב שנת 2015 - אם זו מולטימדיה מקורית תהיה בטוח שהיא כנראה מפגרת טכנולוגית משמעותית בכדי להפעיל כונן בגודל שכזה - תבדוק באמת אם יש עדכונים למערכת ההפעלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...