פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז ככה, ראיתי את הקישור הה באלי שהציעו לי מס' אנשים שקנו : https://he.aliexpress.com/item/2-Din-7-inch-LCD-Touch-screen-car-radio-player-support-Languages-Menu-BLUETOOTH-hands-support/32816970675.html?tt=%25E2%2580%258FWhatsApp&aff_platform=default&cpt=1555829310389&sk=bSAceEm4&aff_trace_key=94cb80a9195b4cd6a0428134251eba7b-1555829310389-02067-bSAceEm4&terminal_id=19c0db47a9ae421ab8cae49d277bb932 השאלה שלי כי אני לא מבין בה מה אין אני בדיוק מתקין את זה ברכב שלי? צריך מסגרת? מה זה בדיוק דאבלדין זה המסגרת? והאם כדאי לקנות מערכת זו? 126שח כולל מצלמה. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת t0rakftw, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי את מערכת ה jvc ברכב במודל שהצגתי בכותרת,המערכת חדשה לי ואני לא מכיר אותה. יש בעיה אחת שאני לא מצליח לפתור, כל פעם אחרי שלא נוגעים במערכת במשך כמה דקות ישנם סוג של פרסומות של המערכת ואני לא מצליח לבטל אותן, מישהו יכול לעזור לי ? בנוסף אשמח לשמוע על עוד דברים מגניבים שיכולים לשפר את רמת הנוחות עם המערכת ������
הודעה אחרונה מאת liadovdat5, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום. ניסיתי לעדכן את מערכת האנדרואיד ביונדאי i30, שנשארה תקועה בקיטקט 4.4. יצרתי הוטספוט עם הטלפון, והתתחלתי להוריד עדכון בסביבות ה-500-600 מגה. המערכת עשתה ריסטרט לתוך מסך סטייל דוס (root/ריקברי שכזה), ונתקלה בהודעה שאמרה: Ensure the storage Device Have Package Yes / No ואין איך להתקדם משם. כאילו מרגיש שלמערכת אין בכלל מקום אכסון ושהיא לא מוצאת את חבילת העדכון שהרגע הורידה. > האם מישהו מכיר את התקלה? > האם זה משהו שניתן לפתור רק אצל מתקין מורשה יונדאי? > והאם בכלל יש טעם לעדכן? האם בכלל אמורים לקבל ברכב מ 2016 גרסה מעודכנת יותר מקיטקט 4.4? תודה!
הודעה אחרונה מאת eladbari, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שהיה להם ניסיון עם סאבים שטוחים, אופי סאונד, דיוק, אורך חיים, המלצה לדגמים (היום עם IDMAX 12) . ראיתי ש JL AUDIO, ROCKFORD די מובילים , לפחות כך זה נראה אך לא שמעתי סאבים כאלו עד היום, כמובן שהמוטיבציה מגיעה ממקום, עובר ל רכב 7 מקומות ורוצה לאפשר בקלות פתיחת 2 המקומות ללא הוצאת הסאב מהרכב. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
ברשותי מאזדה 3 2015 דגם ספיריט. אני מעוננין לשדרג את איכות ועוצמת (אני מעוניין בצליל נקי וחזק יותר) השמע אצלי ברכב והייתי שמח לדעת כמה דבר כזה יכול לעלות כאשר התקציב שלי הוא כמה אלפי שקלים (5,000 ש"ח פלוס מינוס) ומה יהיה השיפור לעומת המערכת המקורית המותקנת היום. אגב אשמח למקום מקצועי שעושה התקנות כאלו באזור רחובות. תודה.
הודעה אחרונה מאת gshhar, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום יש לי קיה ריו 12 ויש לי מגבר וסאב והם עדין לא מחוברים ויש לי 2 זוגות רמקולים מחוברים אבל נראה לי הם לא שווים. השאלה שלי איזה רמקולים הכי כדאי לקנות וכמה עולה פחות או יותר ההתקנה של כל המערכת יש לי מגבר של sound x ra-6400 1600w וסאב של kenwood KFC-w3011 אני יודע שהם ישנים אבל אני לא מחפש מערכת שתרעיד את כל השכונה פשוט שישמעו יפה מוכן להשקיע סביבות 600+- תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Dorel Itach, -
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום. יש לי את המערכת מולטימדיה AVH-X5750BT. ראיתי אפליקציה שמתממקת למערכת בשם AppRadio אבל ללא תמיכה ב WAZE. ראיתי גם תמיכה בMirriorlink אבל שמתי לב שלא נתמך בארץ. אני מחפש דרך כלשהי לבצע שיקוף מסך מאנדרואיד למערכת הנ"ל. אשמח לקבל עזרה. http://www.pioneerisrael.co.il/index.php?dir=site&page=products_items&op=view&cs=370
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 1 תגובות
- 619 צפיות
היי, ברשותי פיג'ו 308 2014, הדגם שלאחר מתיחת פנים(מנוע 1.2T). עושה רושם שהמערכת המקורית שהגיעה עם הרכב לא תומכת בעברית, לא מציגה אנשי קשר \ שמות שירים. האם יש פתרון לבעיית העברית ?עדכון כלשהו ? משהו ?
הודעה אחרונה מאת AND1, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, רכשתי מצלמת דרך (קדמית ואחורית). אני צריך בבקשה המלצות למקום מקצועי להתקנה (חשמל ישירות לפיוז). תודה רבה וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת Maximus Lerner, -
- 1 תגובות
- 624 צפיות
אני רוצה להתקין מגבר למערכת והחיווט של הרמקולים יהיה בצד ימין לכן אני צריך להעביר את ה + מהמצבר מצד שמאל על מנת שלא יהיו הפרעות השאלה אם אני מעביר בצד שמאל ושם יש חיווט למצלמת רוורס זה ישפיע על התמונה של המצלמת רוורס?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, לפני כמה ימים קיבלתי מצלמת דרך viofo a119שהזמנתי דרך האיביי. לאחר שהתקנתי אותה והפעלתי אותה נדרשתי להכניס כרטיס זכרון וכך עשיתי. אחרי שהכנסתי את הכרטיס הופיע על צג המצלמה חלון כחול ובו רשם שיש לאתחל את הכרטיס (מדובר בכרטיס חדש שנרכש במיוחד עבור המצלמה), עשיתי אתחול לכרטיס דרך המחשב אך עדיין מופיע אותו חלון. מישהו נתקל בזה או יודע איך פותרים את זה? אשמח לעזרה, תודה,
הודעה אחרונה מאת SHAY820, -
- 3 תגובות
- 934 צפיות
שלום לחברי הפורום, לבת הזוג שלי יש קורולה 2008 שניתן לשמוע בה שירים רק ברדיו או בדיסק וכבר נמאס לה מזה. אני רוצה להבין מה האופציות העדיפות : 1. לרכוש מתאם לAUX או בלוטוס- איזה מתאם הכי מומלץ ואיכותי ? 2. להחליף מערכת- איזו מערכת מומלצת במחיר הגיוני ? 3. משדר - אשמח להמלצות על מוצר שעושה את העבודה האם יש עוד אופציות טובות? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת amirxt, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין להחליף את המערכת מולטימדיה הנוכחית שיש לי, פשוט כי זה מערכת מאוד ישנה שבקושי מתפקדת, והייתי שמח לכמה עצות. אז קודם כל מבחינת תקציב, לא משהו מוגדר, אבל לא מחפש משהו יקר מדי, פשוט כי אין לי צורך במשהו יותר טוב מסביר. השימושיים יהיו בעיקר ווייז, מוזיקה עם בלוטוס מהפלאפון, אופציה לשיחות מהבלוטוס(שמאמין שכמעט בכל מערכת מולטימדיה כיום יש), וזהו פחות או יותר, ראיתי שהרבה מערכות מגיעות עם מצלמת רוורס, לא קריטי ממש אבל זה נראה שזה לא מוסיף הרבה למחיר ויכול להיות תוספת נחמדה, אז אולי גם. מבחינת התאמה, המערכת הנוכחית מאוד קטנה(איזור ה5 אינץ), ובנוסף בעלת כפתורים בצד בסגנון דומה לזה: [ATTACH=CONFIG]517878[/ATTACH] אבל קצת יותר קומפקטי. האופציות שלי לדעתי …
הודעה אחרונה מאת mast, -
- 3 תגובות
- 775 צפיות
אז התחדשתי במולטימדיה של פיוניר Avh-x595bt לאחר מספר שנים עם דאבל דין סיני פשוט, התקנתי אותה והכל מחובר כמו שצריך אך בעת מעבר לרוורס מופיע לי מסך שחור ולא מראה תמונה יש לציין שהכל מחובר כמו שהיה במולטימדיה הקודמת לפני מספר ימים והכל עבד תקין מישהו מכיר את הבעיה הזאת בפיוניר? אשמח לעזרה, תודה
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום פעם ראשונה שלי בפורום יש לי רכב מסוג דאצ'יה סנדרו אני מעוניין לשדרג את השמע ברכב מוכן להשקיע סביב 1000-1500ש"ח בקניית רמקולים חדשים ועם נכנס בתקציב אז גם מגבר וסאב אשמח להמלצות.. הרכב חדש אז הדבר שהכי מטריד אותי הוא פגיעה באחריות היצרן. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת alpine, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
מבקש חוות דעת והמלצות או להפך, על מערכת הקונקט איט לסיאט איביזה לפני רכישה.. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת David@M, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
חבר מוכר כזה מגבר, במצב טוב. קנה אותו לפני כמה שנים טובות ועבר חיים קלים יחסית. חיצונית הוא במצב חדש וכמעט ואין עליו שריטה. הנתונים, על הנייר - ממה שמצאתי בגוגל, עושים רושם לא רע בכלל. צריך את המגבר עבור קומפוננט של מורל 6.5" (מקסימו) וסאב 8" GTO804. כרגע יש מגבר שמחובר רק לסאב ונותן בקושי 100RMS (הסאב צריך כפול). דעתכם ? איציק
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 914 צפיות
שלום, ברשותי מגבר לרכב מסוג JBL, יושב שנים בארון, האם יש דרך לבדוק האם הוא עובד בכלל?
הודעה אחרונה מאת amirxt, -
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
יש לי מערכת, רמקלים מחוברים לדלתות ו 9*6 מאחור. אני צריך רק את ההתקנה של המגבר (יש לי את כל הכבלים) ואם אתה מכירים מתקין טוב באזור ירושלים
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 2 תגובות
- 818 צפיות
אני מחפש מתקין למערכת ברכב, ראיתי שישראל ג'וניור ממולץ פה לא מעט בפורום. אני לא מצליח למצוא פרטי התקשרות שלו בגוגל או פה בפורום. אשמח לעזרה, תודה.
- 0 תגובות
- 568 צפיות
שלום יש לי סיאט איביזה 2012 דגם fr 3דלתות ואני מעוניין לשים מערכת השאלה שלי איזה מידה הטווטרים בקורות? ובדלת? ולגבי הרמקול במושב האחורי מה המידה והאם רצוי לשים שמה או שעדיף המגש האחורי הפחד שלי שאם אני שם במגש האחורי זה ירעד ויעשה הרבה רעש כי המגש לא קשיח במיוחד תודה
הודעה אחרונה מאת shahar1211, -
- 5 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה לכן שואל לא מזמם נהגתי באירופה וראיתי במכוניות שם חיישני חניה 360 מעלות. אני רוצה להרכיב מערכת כזאת עם המולטימדיה ומערכת חיישנים 360 מעלות כדוגמה https://www.amazon.com/SZDALOS-Surround-Monitoring-Recorder-monitoring/dp/B076X2W2QR https://www.aliexpress.com/item/360-Degree-Bird-View-Panoramic-System-waterproof-seamless-4-Camera-Car-DVR-Universal-Recording-Parking-Rear/32871314326.html?spm=2114.search0104.3.2.74f265f3FBgFrw&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10307_537_536,searchweb201603_16,ppcSwitch_0&algo_expid=56b633af-531e-…
הודעה אחרונה מאת Felix-s, -
- 3 תגובות
- 746 צפיות
הבנתי שרכבי סוזוקי מגיעים עם מערכת מולטימדיה שמותקנת בארץ, מה דעתכם על המערכת? כיצד היא מתחברת לאינטרנט? תודה.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אזהרה, פוסט ארוך יחסית.. נתחיל מההתחלה רציתי לשדרג את הסאונד ברכב (פולו 2013) ולאחר מס' התלבטויות והמלצות ובדיקות וחפירה פה בפורום קניתי סט קומפוננט של הרץ dsk 165.3 + זוג אחוריים שלהם בעלות כולתת של 900 ללא התקנה. את האחוריים התקנתי לבד בעזרת חבר בעבודה ולא היו בעיות כלשהן. כשניסינו להתקין את הקדמיים הם לא נכנסו בגלל המנגון של החלון אז ויתרנו והלכתי למתקין מקצועי כביכול.. הוא אמר שהוא יקח לי 150 שקל סה"כ על העבודה מחיר שנשמע סביר אז אמרתי יאללה התקין תחילה את הרמקולים( שם אותם על התושבות המקוריות של הרמקולים המקוריים ) הדביק את הקרוס לדופן הדלת הפינמית ובא להדביק לי הטוייטרים על הדלת ( יש הכנה לטוויטרים בA PILLAR וביקשתי ממנו בהתחלה וכשאמרתי לו באמצע ההתקנ…
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי, אני רוצה לצפות את הדלתות בחומר מבודד על מנת להגיע לאקוסטיקה וסאונד יותר טוב, איזה חומר מומלץ ? כמה יריעות אני צריך בשביל שתי דלתות ? תודה רבה.
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אלחי הגדול יש מאזדה CX5 שנת 2012. מצלמת הרוורס פעם עובדת ופעם לא. נבדקו חיבורים במצלמה והכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה? (מחוברת למערכת מולטימדיה מקורית של הרכב). תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 959 צפיות
המטרה המרכזית שלי היא איכות שמע גבוהה, לא בהכרח ווליום, אני מעדיף סאב שיהיה מותקן מתחת למושב ושלא יתפוס מקום בבגאז׳. זה מה שכרגע הרכבתי מאמזון אחרי מחקר קטן באינטרנט, אשמח לפידבק ושינויי המלצות: 2 pairs of Polk Audio DB6502 DB+ Series 6.5" Component Speaker Rockford Fosgate R400-4D Alpine PWE-S8 Pioneer DEH-80PRS התקציב הכולל ללא התקנה הוא 4000 שקל, קצת חרגתי פה והגעתי ל1181 דולר כולל מיסים ומשלוח
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן לחברי הפורום, הולך בקרוב להתקין מורד הייבריד עם איטום מקדימה וסאב פשוט, התלבטות שלי הם בין שני המגברים האלו(יד 2), שניהם דיגיטליים ומוציאים את אותו ההספק רק ברמת מחיר שונה: ההרץ HDP4 - עולה כ1100 ש"ח אלפיין PDX F6 - עולה כ2000 ש"ח האם האלפיין שווה את תוספת המחיר? עוד התלבטות היא האם כדאי להביא ר"ד 80PRS? אעבוד בינתיים פסיבי ואולי בהמשך אקטיבי אם יהיה תקציב, האם יש הבדל באיכות הצליל ו/או פרמטרים אחרים?(כרגע מותקן deh-4750bt) המלצות לר"ד עד 1100 ברמה טובה(גם הזמנה מחו"ל כי משם יגיע 80PRS אם אזמין אותו). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
רכשתי לבתי רכב מסוג רנו קליאו 2014, מערכת המולטימדיה לא מתחברת בבלוטות' לסלולרי. מישהו מכיר את הבעיה ואולי את הפתרון עבורה? אשמח גם להמלצה על מתקין שיוכל לסדר את הבעיה.
הודעה אחרונה מאת Danny Sror, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום מצאתי משהו "חמוד" שמשתלב מאוד עם המרחב ברכב https://www.carcam.nl/product/volvo-dashcam/ ההתקנה עצמה כנראה לא שונה מהדגמים אחרים, אבל אני ממש מתלבט אם לקנות כזה דבר בגלל שזה לא סטנדרטי אני כמובן אשאל בסוכנות/מוסך מרכזי לגבי ההתקנה [תכלס מדובר על להעביר שלושה כבלים - בארקה + שני כבלי מתח] רכב יקר (עבורי - מאוד יקר, לא מאמין שהזמנתי את זה), מלא מערכות מסובכות ומאוד מודרניות. על מי הייתם ממליצים? אני מאזור המרכז
הודעה אחרונה מאת Nakamichi,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 2,082 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- dj_dani
- samg
- stx
- Albetx
- Fazer
- FROGIE
- Boris
- discoTD5
- sperial
- eyalgr
- yahaga
- Supertigre