פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 821 צפיות
שלום. ברשטתי הרכב הנל, !לא מזמן נתקלתי בסיטואציה מעצבנת נורא נסעתי עם הילד ועם אשתי. אשתי רצתה לשים שירים לילד (פעוט) בזמן נסיעה. המערכת רשמה לי שלא ניתן לחבר אוקס בזמן נהיגה! אוקיי חשבתי לעצור בצד אבל אמרתי לא שווה אץ הסיכון ואגיע לרמזור ואז אשתי תחבר. איזה רמזור ואיזנה נעליים. צריך לכבות את הרכב... זה אמיתי??
הודעה אחרונה מאת sattla, -
מגבר לסיאט לאוו
מאת Shays- 0 תגובות
- 701 צפיות
ערב טוב חברים, מחפש לשדרג את המערכת המקורית בסיאט לאון 2011, מגבר, זוג קומפוננט טובים וסאב, יש לי אפשרות להביא מחו"ל מגבר ומנחת של סרוין ואגה מה דעתכם על החלקים: מגבר B54 - מאוד קומפקטי, אפשרי התקנה בתוך תא הנוסעים. מנחת של סרוין ואגה https://cerwinvegamobile.com/products/cerwin-vega-mobile/b54/ CERWIN VEGA IOEMHL 2-Channel Line Output Converter https://www.amazon.com/dp/B00P25VU84/ref=cm_sw_r_cp_api_i_w5RECb33MTGG6 מה דעתכם? בחירה טובה ביחס לעלות? פחות מאלפיה יחד תודה
הודעה אחרונה מאת Shays, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי , שתי שאלות בנוגע לרדיו 80PRS ? 1. רכשתי את הרדיו מאמזון ארה"ב ולא לקחתי בחשבון את נושא התדרים לרדיו , האם רכישת מרחיב תדרים תאפשר לקלוט תחנות ישראליות ? http://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?spm=a2g0s.9042647.0.0.6c8e4c4duaNS8b&orderId=508104267089564&productId=32798944228 2. יש לי זוג רמקולים של פוקל 6.5 קומפוננט בדלתות מקדימה וסאב אקטיבי מתחת לכיסא של קונווד האם רכישת מגבר תשפר את הצליל או שעדיף לוותר ? https://www.amazon.com/gp/product/B003VVYL46/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A66MBWMVVRUO1&psc=1 הרדיו נחשב לאחד החזקים השאלה אם הגברה עלולה להרוס את איכות הצליל שיוצא מהראש ? תודה מראש ...
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 14 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
ערב טוב חברים רכשתי רכב משומש לפני כחודש (גראנד ויטרה 2008)- ולפני כשבוע התקנתי לראשונה מערכת מולטימדיה FOXWAY 7288,והוספתי זוג רמקולים של קליפורד 45 וואט RMS + טוויטרים שרכשתי בנפרד אצל המתקין ב 100 שח. השארתי מאחורה את הרמקולים המקוריים 25 וואט ממש פשוטים. כמובן שהיה שיפור לעומת הרדיו המקורי והרמקולים המקוריים שהיו ברכב-אבל כבר בנסיעה הראשונה לאחר ההתקנה,בעיקר במהירות שעברה את ה 90 קמש,רעש המנוע הציק לי . (אני אודיופיל,לשמחתי או לצערי,תלוי איך מסתכלים על זה ) החלטתי שאין לי מספיק עוצמה ש"תעלים" מעט את רעש המנוע הטבעי במהירות גבוהה,ורכשתי היום ציוד בכמה אלפי שח שכולל את הרכיבים: 1.רמקול פוקל 80 וואט RMS קומפוננט עם 2 קרוס אוברים (FOCAL PS 165) 2. …
הודעה אחרונה מאת עופריקי, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים אני מתכוון לרכוש מכונית משפחתית ורוצה להתקין בה מערכת שמע איכותית . אחרי שבשנים האחרונות השארתי ממון רב ושעות יקרות במוסכים של מכוניות צרפתיות חשבתי ללכת עם חכמת ההמונים ולבחור הפעם משהו יפני או קוראני. טויוטה קורולה משומשת מהשנים האחרות 2016-8, נראית לי בחירה טובה, אבל בביקורות שקראתי על האוטו הזה חוזרים על כך שחסרון מרכזי הוא רעש מנוע חזק ובידוד לא טוב של רעשים. האם גם אתם התרשמתם כך וכמה לדעתכם זה משמעותי אם איכות המוסיקה באוטו חשובה לי. ואולי יש גם עוד פרמטרים באוטו שישפיעו על איכות השמע כמו מיקום הרמקולים, גודל האוטו וכדומה, אשמח לכל מידע או הצעות בנושא
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
מה המצב חברים, אז הסיפור הוא כזה, היה לי מערכת פיוניר ברכב מיצובישי אאוטלנדר 2010 (דגם ספורט) והכל עבד סבבה כולל הסאב המובנה שבא עם הרכב החלפתי לבד למערכת פיוניר יותר מתקדמת אבל עכשיו הסאב לא עובד (חיברתי אותו טוב לRCA והגדרתי אותו בהגדרות המערכת) השאלה: איך אני יודע אם הבעיה בחיבור לאימפליפייר או הסאב נדפק? אם שמתי את הRCA בצורה הפוכה, האם זה יכול לדפוק אותו? נ.ב: באמפליפייר יש נורה ירוקה דולקת (קשה לראות מה בידיוק קורה שם כי הוא תקוע מתחת למושב ואין גישה) תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת באתי ללמוד, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אהלן חברים, אני מחפש המלצה לקומפוננט 3 חלקים. מדובר ברכב יונדאי I30, כרגע מותקן ברכב: רדיו דיסק מבית Pioneer דגם AVH-z7150BT קומפוננט קדמי שני חלקים מבית Audison דגם Voce קומפוננט אחורי שני חלקים מבית Morel דגם Virtus מגבר 4 ערוצים דיגיטלי מבית Hertz דגם HDP4 מגבר מונובלוק מבית Lighthning Audio דגם S4.1000.1d סאב כפול מבית Focal דגם P30F עובדים יחד ב 2 אום ויושבים בתיבה פתוחה מבית Kicker. באמצ"ש הקרוב יותקן פרוססור מבית Audison דגם BitTen האמת שאני מרוצה מאוד מהמערכת שיש לי כרגע, הנקודה היא שאני מעוניין לשדרג עוד קצת את המערכת ולדעתי השלב הבא הוא לעבור לסט קומפוננט קדמי בעל שלושה חלקים כדי שבעתיד הרחוק אוכל לעבור להגברה אקטיבית, לצערי עדיין לא יצא …
הודעה אחרונה מאת Orku_1991, -
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
שלום לכולם, אני בתהליך של הרכבת המערכת ואני רוצה לעשות את זה נכון, רציתי לדעת איפה מומלץ למקם את הקרוסאובר של הרמקולים ? הטוויטרים אצלי נמצאים בדשבורד.. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת bass, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
החלפתי אוטו ועכשיו צריך להחליט בין התקנת המערכת הישנה Alpine 9855 אנאלוגי עם איכות סאונד שלא מהעולם הזה לבין רכישת מולטימדיה עדכנית שהבנתי שאיכות הסאונד רחוקה מאד מאד מה Alpine התקציב שהוערך למולטימדיה - 1500-2000 ש"ח מה אתם מציעים?
הודעה אחרונה מאת ProMeR, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי, רכשתי מערכת של eonon למאזדה 3 2009.. התקנתי היום ולאחר שהגעתי הביתה והתקנתי וויז גיליתי כי אין קליטת לווינים.. היכן יכולה להיות הבעיה ? וויז כן מזהה את המיקום שלי אך לא עושה מעבר לזה.. יכול להיות שחסר חלק ? או שיש תקלה בחיבור?
הודעה אחרונה מאת dalet11, -
- 5 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
אהלן, אבא השבוע קיבל CHR שרכש מיבוא מקביל של טויוטה. ברכב מערכת מולטימדיה מקורית ומאד יפה ואסתטית יש לציין, כששאל עם הנציגים במקום האם אפשר לסנכרן את המערכת עם ווייז, ענו לו שכן אך צריך לפרק מערכת מקור ולהתקין משהו בהתקנה מקומית והשמועה אומרת שזה ייראה נוראי מבחינה אסטתית. יש משהו שאפשר לעשות? תודה
הודעה אחרונה מאת Carkitopen, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 30.1 אלף צפיות
יש שם מערכת מקורית של רנו R-LINK2 יש אפשרות להוסיף שם יישומים ?
הודעה אחרונה מאת arikhous, -
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
יש לי מגבר ארבעה ערוצים של זפקו (ST-4B). כרגע מחוברים לשני הערוצים הקדמיים שני קומפוננטים. אני רוצה להוסיף את הסאב ששוכב אצלי במחסן כבר שנה - לא זוכר את הדגם, אבל הוא סליל כפול, העכבה של כל סליל היא 4 אוהם. מה יהיה נכון יותר, לקחת כל אחד מהערוצים האחוריים ולחבר אותו לאחד הסלילים של הסאב או לגשר את היציאות האחוריות במגבר ולחבר את הערוץ המגושר במקביל לשני הסלילים, כך שהוא "יראה" למעשה עכבה של 2 אוהם? המגבר הזה בכלל יעמוד בכך? אשמח לקבל תשובות מידיעה. עמי
הודעה אחרונה מאת AmiZ, -
- 1 תגובות
- 717 צפיות
מתקין המליץ לי על על זוג קומפוננטים קדמיים '6.5 GERMAN MASTER סאב של אלפיין 8 אינץ' ומערכת מולטימדיה פיוניר 2050 (עם CAR PLAY) לא דובר על מגבר בשלב זה (אני חושב שיש צורך). מכיוון שאני קצת ירוק בתחום, אשמח לדעות והמלצות.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 תגובות
- 807 צפיות
שלום לכולם, רושם בשביל חבר בבעלותו מאליבו 2010 LT 3.5. ברכב כרגע מותקנים רמקולים קדמיים מסוג JBL CS7 270W. הרמקולים האחוריים מסוג Pioneer TS6900 Pro 600W עם סאב מדגם Pioneer WX305T 1300W. כל זה מחובר למגבר 4 ערוצים מדגם Zedd 2400W. הרמקולים האחוריים הוחלפו לא מזמן (נרכשו מאמאזון) ונדרש מגבר 5 ערוצים כדי שיכיל את הכל ביחד - כרגע מה שמחובר אליו זה הרמקולים הקדמיים והסאב. מכיוון שאנו לא מבינים בנושא, נשמח לקבל המלצה למגבר 5 ערוצים לטובת הסידור הזה (עדיפות לאמאזון) - ואם אפשר גם הסבר איך זה מחושב מבחינת כמה וואט צריך למגבר. ובנוסף המלצה לרמקולים קדמיים בגודל 7". תודה רבה!
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי הרכב שבכותרת, פריוס פלוס חדשה. אני לא מאלו שרגישים לאיכות סאונד, אבל גם אני שמתי לב שהרמקולים המגיעים עם הרכב לא עושים את העבודה, אם כי נשמע שיפור לעומת שנת 2016 (אולי מדומיין). האם יש רמקולים אותם ניתן להחליף בצורה פשוטה, אשר ישדרגו את הסאונד במידה נאותה? האם יש דרך טובה יותר לשדרג את הסאונד, בלי לפגוע באחריות היצרן? התקציב איננו מהווה שיקול (בגבולות ההגיון, כמובן). תודה מראש, צבי
הודעה אחרונה מאת AlexRC, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין להתקין מטען אוניברסלי (שמתחבר בשקע מצת כנראה) שיתאים למשתמשי אנדרואיד ואייפון כי ישתמשו ברכב נהגים שונים. יש לכם מושג איך להתקינו מבלי שיוכלו לגנוב אותו? פתוח לרעיונות יצירתיים. תודה, ארז
הודעה אחרונה מאת dprt, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, הרכב המדובר הוא i30 שנתון 09. המטרה היא לבצע התקנה בסיסית ביותר ובשלבים. לא מחפש לשבור שיאים של SQ, רק לשמוע בצורה מעט יותר איכותית מהקיים. מגבר יש (R300X4); קמופוננט מורל כלשהו וסאב יד 2 כלשהו. תקציב ל HU לא קיים כרגע, מתוכנן שדרוג בחודשים הבאים. השאלה היא, האם ניתן לחבר את כניסות ה Hi level של המגבר ליציאות של הרמקולים ב HU המקורי מבלי לגלות (ולפגוע בצמה המקורית), לצורך הלחמה של חוטים? בנוסף, אני אשמח להמלצה לפלסטיק Double din ע"מ שאוכל להחליף את הראש בבוא הזמן. וגם אשמח להמלצה לקיט התקנה (חוט מתח, פיוז, בית פיוז וכו') - אני מניח ש 4 גייג' הוא מעל ומעבר לשימוש שלי. או שאולי עדיף לרכוש כל רכיב בנפרד (משיקולי איכות / מחיר). אין הגבלה לרכישה מהארץ…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
היי, אשמח להמלצה על דאבל דין בסיסי, שימוש עיקרי של וויז. פחות אכפת מאיכות הסאונד יותר על עניין הנוחות ואמינות המכשיר(מגע ותאורה טובה). עדיף פיוניר בסיסי או משהו סיני? עדיפות לתקציב כמה שיותר נמוך (עד 1000 ש"ח)
הודעה אחרונה מאת orel_v, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן המערכת הגיעה מקורית עם הרכב ככל הנראה אבל אני לא מוצא בשום מקום איך להגדיר AF לרדיו. כלומר, שכאשר אני מאזין לגלגלצ ואז עובר איזור שהרדיו יחליף תדרים אוטומטית. לא מצאתי בספר של מערכת המולטימדיה לצערי. מישהו נתקל ויודע איך ניתן לסדר את זה?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, יש לי מגבר של rockford fosgate דגם 160a2 שנותן 40 RMS לערוץ ב4 אוהם ו80 ב2 אוהם לכן חשבתי במקום להחליף מגבר שיתאים יותר לזוג קומפוננטים, לחפש רמקולים עם התנגדות נמוכה. הרעיון הגיוני או שאין טעם לנסות להשתמש בו( בתחילה הוא היה בשימוש במונו לטובת סאב קטן)? רמקולים מומלצים לנושא? יותקנו בפונטו גראנדה עם המערכת המקורית(עד שאחליף אותה).
הודעה אחרונה מאת EEEBBR, -
- 2 תגובות
- 883 צפיות
היי. יש לי אפשרות להביא מחבר בארצות הברית רדיו דיסק. יש את הרגיל של הפיוניר שרשום שהוא הכי נמכר [h=2]Pioneer AVH-2300NEX[/h] האם יש אלטרנטיבה יותר טובה ? (אפשר להוסיף לתקציב 50-100 דולר.) אני מעדיף שיהיה תמיכה באפל ואנדרואיד. תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת morx555, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברים יעוץ, ברשותי אוקטביה VRS245 שנת 2019. שמתי לב לאחרונה בווליום קצת גבוה מעל החצי הרמקול השמאלי במוזיקה שמשלב בס גבוהה עושה רעש מעצבן ולא תקין, לא כל כך יודע איך להסביר את זה, הורדתי הבסים למינוס 9 וגם אז בווליום קצת גבוה זה קורה. חשוב לציין שזה לא תמיד קורה ולא בכל השירים, יש לי מערכבת של החברה Canton. חשבתי על איטום בדלתות יש למשהו מקום מומלץ ? ומה הטווח מחירים בערך ? יכול להיות רמקול לא תקין מלכתחילה ?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 875 צפיות
שלום, מערכת המדיה שלי מתה. בבדיקה היום בצמפיון פתח תקוה 9 שעות לא מצאו בעיה ורצו להשאיר את הרכב אצלם, משהו נראה לי יותר מדי חשוד ולקחתי את הרכב ושילמתי על הבדיקה, לאן אפשר לפנות למישהו שכן ידע לבדוק זאת?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, אז בזמן החיפושים אחרי קומפוננטים בתקציב המוגבל שלי כרגע, נתקלתי בסט אימג'ן של הייבריד אודיו ברכב של חבר ואחרי האזנה קצרה התאהבתי במידבאס הבאמת מדהים(דעתי האישית) והטוויטרים גם הם לא איכזבו. בקיצור - החלטתי שהם יהיו שלי רק שהבעיה היא שאחרי קצת(הרבה) חיפושים בגוגל לא מצאתי שום חנות ישראלית שמייבאת את המוצרים של HAT, וגם באייבי ואמזון לא מצאתי את הסט.. אז השאלה היא האם מישהו יודע על דרך לשים ידיים על הסט המדובר? תודה מראש ושבת שלום לכולם
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, בשביל להתקין את הטוויטר במקום המיועד לו אצלי ברכב (מובלעת שמוסתרת ע"י פלסטיק מקורי בצדיים של הדשבורד), אני צריך להשתמש במוצר הבא מוצר נוח לשימוש מכיוון שהוא מתכוונן בקלילות: חיפשתי באינטרנט איזה מקום פה בארץ אבל לא מצאתי כלום, יש אפשרות למצוא סרגל חיזוק מעולם הפרזול אבל זה הכל ממתכות קשות שלא ניתנות להתאמה.. אם מישהו יודע היכן אפשר להשיג משהו כזה, או מכיר מתקין שיש לו כאלה, אשמח לעזרה באנלגית זה נקרא: Back Strap Mounting Bracket Black Metal Door Lock Car Stereo Secure תודה רבה, שבוע טוב ** עריכה: גם משהו כזה אולי יכול להתאים, למרות שהסרגל עדיף לדעתי
הודעה אחרונה מאת HEBO, -
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
אהלן, אני רוצה להחליף את מחשב הדרך שלאחרונה שבק חיים ביאריס שלי ולהתקין במקומו ראש 1-DIN מישהו יודע איך ניתן לעשות את העניין? האם פשוט שולפים את מחשב הדרך ובמקומו מתקינים את הראש או שצריך מתאם כלשהו? אגב, יש הרבה וריאציות של יאריס מהדור הזה בעולם, ביפן היא הייתה באה עם מערכת ניווט שנפתחת מאותו הכיס, הדבר היחיד שהצלחתי למצוא למה שאני מתכוון הוא מאתר רוסי - ואין באמת פירוט לאיך באמת הוא הגיע לתוצאה שהוא הגיע אליה. זה מחשב הדרך המדובר וזה מאותו אתר רוסי. יש יאריס-ים שבאו עם כיס (כזה שנפתח ונסגר ואפשר לשים שם משקפיים\ארנק, וגם כאלה פתוחים - כמו שנמצא בתחתית הפאנל של היאריס שהגיעה לישראל) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין, כי המחשב הישן עושה לי הרבה צרות ו…
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 0 תגובות
- 762 צפיות
מדובר באאודי A4 2014 לקצ'ורי. למישהו יש רעיון כמה יכולה לעלות התקנה כזאת ואיפה כדאי לעשות? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Borab, -
- 0 תגובות
- 610 צפיות
שלום, אני רוצה לקנות מערכות מולטימדיה מחול. לרכבים שלי ושל אשתי: 1. Renault clio collection 2013 2. Toyota space verso 2011 רציתי לדעת, מלבד המערכת מולטימדיה עצמה, יש כבלים נוספים שאני צריך לרכוש? אני לא רוצה לרכוש ולהתקע בהתקנה. איזה סוגי כבלים צריך לכל רכב? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Oren Vaitzman, -
- 5 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי טויוטה פריוס פלוס (7 מושבים), מודל 2016. ברכב מותקנת מערכת טויוטה טאץ' 2, אשר בעצם לא מספקת דבר מלבד רדיו, מצלמת רוורס ובקרה על מצב הסוללה. בנוסף, איכות השמע נוראית. נשמע כמו טרנזיסטור מהמאה הקודמת. אני מעוניין באפשרות להקרין את מסך הסלולר אל המולטימדיה, או לכל הפחות להתקין מערכת אנדרואיד ולספק רשת דרך ה-wifi של הסלולר. כמו כן, אני מעוניין לשפר מעט את השמע. שאלתי היא, מה ניתן לעשות על מנת לשדרג מעט את החוויה, במינימום הוצאה? תודה מראש, צבי
הודעה אחרונה מאת iceco,
-
מי מחובר 16 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,463 אורחים (הצג רשימה מלאה)