פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,394 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
ברשותי מאזדה 3 2009 , דגם רגיל . אני מחפש מערכת מולטימדיה איכותית, מצאתי את זאת https://www.eonon.com/mobile/Designe....html&Catype=1 , מה דעתכם? האם בארץ יכולים להתקין אותה ללא בעיות? האם היא מותאמת ב100 אחוז לרכב? צריך לקנות גם מתאם או ציוד נוסף בשביל התקנה? האם ניתן לחבר אליה סים נייד?
הודעה אחרונה מאת ariel2403, -
- 3 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
יש ברשותי הונדה סיוויק 2018 דגם 1.5 ספורט. הבעיה שהמערכת מולטימידיה אצלי קצת לא נוחה לתפעול ומאוד מסורבלת, היא מבוססת אנדואיד עם תמיכה לandroid auto ו apple carplay. הבעיה שאני לא יודע איך לתפעל אותה, ואין אפליקציות זמינות בכלל להורדה, לא כפי שהבטיחו בסוכנות. למשל המערכת של צ'מפיון מוטורס יותר מתקדמת ויש בה מלא אפליקציות מותקנות, אצלי זה רק דפדפן והוא לא פועל כמו שצריך, ולגבי מערכת האנדרואיד האם אפשר לפרוץ אותה? לעדכן אותה? להתקין אפליקציות כמו waze וכו' ?
הודעה אחרונה מאת bv12, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, מדובר על Audi A3 שנת 2012. ביחס להרבה מכוניות אחרות בידוד הרעשים בתא הנוסעים אינו בהכרח מיטבי ויש המון רעשי כביש ורוח כבר מ 80 ~ 90 קמ"ש.. אשמח לדעת כיצד אפשר להתמודד עם בעיה כזו ולהפחית כמה שאפשר את הרעשים פתחתי את האשכול פה כיוון שזה נראה לי הפורום הכי רלוונטי לבעיה כזו
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 12 תגובות
- 12 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, זקוק לעזרתכם המקצועית. הזמנתי סקודה אוקטביה 2017 (NEW GENERATION) ברמת גימור אמבישן לפני שרכבי ההדגמה עצמם הגיעו לארץ בכלל. לפני כמה ימים סוף סוף נהגתי על רכב ההדגמה המתאים (מנוע וגימור זהים למה שאמור להיות שלי) ומאז מרגיש פשוט מבואס, מבואס, מבואס. במערכת המולטימדיה המקורית ביטלו את אופציית ה-SMARTLINK ו-ANDROID AUTO בצורה מאוד גסה. זאת האפשרות לטלפונים חכמים מבוססי אנדרואיד להתחבר למסך המולטימדיה עם יכולת תפעול מלאה ממסך הרכב. שם הדגם הוא swing. למה אני מתכוון? הכפתור עצמו קיים בפאנל וכשלוחצים עליו פשוט כתוב disabled. please contact your dealer. במילים אחרות, מולטימדיה שעיקרו אותה בכוונה (היבואן צוחק לי בפנים?) מבדיקה שעשיתי בזמן שהמתנתי …
הודעה אחרונה מאת g_mandel, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 874 צפיות
ברכב שלי שנת 2018 קיימת המערכת המקורית הייתי אצל 2 מתקינים שאחד אמר שיש מסך חלופי של ניפון באיכות של המקורי השני אמר שאין בכלל מסך לדגם הזה וצריך רק לפרוץ לאנדרואיד שניהם התקשרו לידי ל"ספקים" שלהם. מישהו כאן מכיר את המערכת ויודע מה נכון ?
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 962 צפיות
שלום לכולם ברשותי פורד פוקוס 2014 עם מערכת מולטימדיה מקורית של הרכב. רציתי לשאול האם אפשר להחליף את ממשק המערכת לאנדרואיד מבלי להחליף את כל המערכת? אם יש אפשרות איך והיכן אפשר לעשות זאת ומה העלות בערך? תודה
הודעה אחרונה מאת GHAGAI123, -
- 0 תגובות
- 925 צפיות
לבני יש קורולה 2014 עם המערכת המקורית. הוא מחבר את הנייד שלו סמסונג S9 דרך כבל USB לצורך טעינה (הכבל הוא כבל דטה). ואז הטלפון ננעל ומודיע שהמערכת מנסה להתחבר ל Mirror Link , כמובן ללא הצלחה. האם יש דרך לכבות את ה Mirror Link במערכת ברכב או בנייד ולשחרר את הטלפון מהנעילה? הוא לא זקוק לשיקוף (שבכל מקרה לא עובד בקורולה עם S9), הוא מסתפק בחיבור הנייד לבלוטוש של המערכת. הכבל מתחבר רק לצורך טעינת הנייד. אשמח לרעיונות איך לשחרר את הטלפון בזמן החיבור עם הכבל לטעינה (יודע שניתן להחליף כבל לכזה ללא דטה, אבל כרגע רוצה להשתמש בכבל הקיים שנחשב לאיכותי). תודה
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום רב, ברשותי פיג'ו 308 2018, היא מגיעה עם מערכת SMEG+ נטולת CARPLAY, להבדיל מכל העולם שמשווק את ה-308 מ-2017 עם מערכת NAC/RCC הכוללת CARPLAY, כל מה שאני רוצה הוא להחליף את מערכת ה-SMEG+ ל-NAC/RCC, ישנם מדריכים בצרפתית שעושים את זה, אם כי מדובר במדריכים לא כל כך פשוטים ומצריכים יכולת טכנית שלצערי אין לי, טלפנתי ללובינסקי שאמרו לי שהם לא מתעסקים בזה והעבירו אותי ל"רדיו מילאנו" שאחראים על ההתקנות החיצוניות שגם הם אמרו שהם לא עושים את זה. האם מישהו מכיר מישהו שיודע להחליף את המולטימדיה לדגם החדש, או לחילופין האם מישהו מכיר פיתרון שיוסיף לרכב שלי CARPLAY? תודה מראש, שרון.
הודעה אחרונה מאת talmoshe, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי סיטרואן גראנד פיקאסו 2015 ואני רוצה לחבר את הסלולר למערכת, בעיקר כדי לעשות שימוש בוויז על המסך. מכירים אפליקציה מתאימה?
הודעה אחרונה מאת talmoshe, -
- 6 תגובות
- 15.8 אלף צפיות
אולי מישהו פה יידע תחנות הרדיו כל הזמן קופצות דגם רכב - קיה סיד (2010 בערך) כאילו הרכב עושה SCAN של תחנות אבל כפתור הSCAN לא לחוץ
הודעה אחרונה מאת Vorlorg, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 986 צפיות
הזמנתי מצלמת רוורס WiFi מסין ,ואני רוצה להתקין אותה. המצלמה אמורה להתחבר מעל המספר ,והכבל אמור להיכנס דרך המיכסה של תא המטען. האם יש אפשרות להעביר את הכבל לתא המטען ,מבלי לקדוח חור ? מדובר במאזדה 626.
הודעה אחרונה מאת ofer1973, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום חברים התחדשתי ברכב יונדאי איוניק מהעבודה שנת 2018, יופי של רכב. ברכב מותקנת מערכת אנדרואיד של יונדאי , כמובן שהייתי מעדיף שהיה אפשר להתקין עליה CarPlay אבל להבנתי אי אפשר , שאלתי היא כיצד אני פותח את הנעילה שלה? אני רוצה לשנות את מסך הבית ולהתקין אפליקציות . תודה
הודעה אחרונה מאת Carkitopen, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, כיום עם הסטאפ הבא: רדיו דיסק alpine ute-92bt מגבר l4600 lightning audio סאב מורל פרימו 10 אודיסון apk 165 מקדימה עם איטום בדלתות. פחות מרוצה מהאודיסון וממש מתחבר לאופי צליל של מורל. אם לא מתחשבים בפער המחירים מה יתן תמורה טובה יותר על ההגברה הקיימת? תודה
הודעה אחרונה מאת orel_v, -
- 0 תגובות
- 571 צפיות
שלום, יש לי ברכב כיום דיבורית Mr Hdnsfree BC6000 די מעפנה שכבר לא תקינה. הדיבורית מעבירה את הסאונד דרך המערכת של הרכב ומשתיקה אותה. אני מעוניין להחליף אותה בדיבורית חדשה, פשוטה אבל איכותית, חשבתי על Bury 9048 שגם היא תהיה מחוברת דרך השמע של הרכב ותתמוך גם ב-A2DP. למיטב ידיעתי הדיבורית כיום מחוברת עם כבל מתאם לרכב (ISO ?) כדי שתוכל לעבוד מול מערכת השמע. ביררתי עם שני מתקינים כמה צפוי לעלות לי התקנה והם די מנסים להפחיד אותי ואומרים לי שההתקנה מורכבת ויהיה צריך לעשות מתאמים וכו' ומנסים לשכנע אותי כבר להתקין מולטימדיה (לא רוצה ולא צריך) כי ההתקנה תהיה יקרה מאוד, אז חשבתי לעשות את זה בעצמי. יש לי כלים וידיים טכניות טובות, וביוטיוב יש מספיק סרטונים איך לפרד את הדשבורד…
הודעה אחרונה מאת erosen, -
- 1 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אהלן, יש לי רכב מסוג יונדאי וולוסטר, והמצלמת רוורס שלי עובדת לסירוגין. כלומר, תמיד היא נכנסת לפעולה - אך לפעמים היא מציגה מסך שחור ולפעמים מציגה את מה שאמורים לראות. מה הגורם לכך? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אלבטרוס, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הדגם הוא CM415LL. לא הצלחתי למצוא מידע על המערכת הזו.
הודעה אחרונה מאת Yoav_W, -
- 0 תגובות
- 604 צפיות
הי חברים במיטו 2018 יש מסך 5 אינץ קטנטן, האם יש אפשרות להחליף אותו למסך אנדרואיד גדול יותר? ואם כן מה המחיר?תודה רבה שי
הודעה אחרונה מאת SHAY820, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מנסה להשתמש בניווט (navigation) במערכת מולטימדיה בהונדה סיוויק 2013, כל פעם שאני לוחץ על הכפתור של הניווט בתפריט, יש צליל של מעין צפצוף כזה כמו "שגיאה" והוא פשוט לא נכנס. לכל השאר (בלוטות',כרטיס זיכרון, יואסבי וכו') נכנס בלי בעיה. איך אני משתמש בזה?
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 2 תגובות
- 971 צפיות
שלום לכולם. אני רוצה המלצה לקומפוננט. יש לי מגבר בסיסי focal 4280 שאותו אני מעוניין להתקין ואליו לחבר קומפוננט לפי המלצתכם ללא סאב וופר. הרכב הוא יונדאי i35 2015 ויחידת הראש תהיה המקורית של הרכב. מעוניין בקומפוננט עם יכולת לרדת כמה שיותר נמוך בגלל החוסר בסאב . התקציב הוא עד 1000 שקל . אשמח לשמוע על המלצות ורעיונות. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ofervars, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לציין שמעולם לא קניתי שם, אין לי שום ניסיון עם זה, וכמובן לא מעוניין ליפול עם זה. בחרתי מע" מסוימת, שמתאימה בגודל, לפנל של הרכב, ולצורתו. אין לי בעיה שזה לא אנדרויד. הדרישות שלי די פשוטות: ניגון דיסקים, גם מהכרטיס, גישה נוחה לכפתורי ווליום, תחנות\שירים, מצלמת רוורס, BT, EQ,וזהו בעצם. על מה אני צריך לשים דגש, אחרי ההזמנה? {מכס, דרישות תשלומי יתר, או המצאות של הדקה ה-90} זהו המוצר: 2din Car Radio DVD gps navigation Player for Toyota Hilux VIOS Camry Corolla Prado RAV4 Prado car Audio Stereo with RDS BT SWC-in Car Radios from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group תודה.
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
- 3 תגובות
- 921 צפיות
היי, אני רוצה להזמין מתאם שליטה מההגה למערכת Pioneer AVH-X7550BT, חיפשתי באייבי ומצאתי את אלה: https://www.ebay.com/itm/332881547506 https://www.ebay.com/itm/252026074732 אבל בשניהם אין את הדגם AVH-X7550BT בתיאור של המוצר, איך יודעים אם זה בוודאות מתאים? אולי יש מתאם אחר ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת RisingStar, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
שלום לכולם, הליסיג חזר מטיפול (יונדאי i25) וכנראה בגלל ניתוק מצבר (כל ההגדרות + התחנות נמחקו), הרדיו "תקוע" על תחנות אמריקאיות (רצות על תדרים "אי-זוגיים" (לדוג' 99.1, 104.7 ) ואי אפשר לקלוט כלום. חיפשתי במערכת אבל לא מצאתי אופציה לשנות. מדובר במערכת טאץ סקרין בילד אין (עלובה, סינית כנראה) שמגיעה עם הרכב (נראה לי שנתון 2015) האיש שמטפל ברכבים בחופשה ארוכה ואנחנו תקועים בלי רדיו בכלל. רעיונות? תודה
הודעה אחרונה מאת 11asher, -
- 5 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום, רכשתי את הכבל שבקישור https://sale360.co.il/מתאם-חיבור-aux-לרכבי-טויוטה-עם-רדיו-מקורי.html. שם נאמר שהכבל מתאים לרכבי, טויוטה פריוס 2007. פירקתי את כיסוי פתח המזגן ואת חיבור צמה המרכזית כדי להגיע לאחורי מערכת השמע, אבל אז גיליתי במקום החיבור כבר מחובר כבל אחר. בתמונה המצורפת ניתן לראות שיש שני חיבורים למערכת - רחב וצר - וניתן לראות גם שיש כבר כבל רחב שמתחבר לצמה עם כל החוטים המחובקים למערכת. הכבל הזה היה מחובר. החיבור הצר היה פנוי. הכבל שנמכר לי הגיע עם החיבור הרחב. באנגלית אני מוצא לטויוטה כבלים עם חיבור רחב וכן כאלה עם חיבור צר. - אם אחבר את הכבל aux במקום מה שהיה מחובר - מה עשוי להיפגע? - אם אעשה זאת לצורך בדיקה האם יש סכנה לנזק ארוך טווח או שמק…
הודעה אחרונה מאת erezarmo, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רכשתי ספורטאז 2016 והסאונד בלתי אפשרי. זו המערכת (של אדי מערכות) http://adi-system.co.il/blog/portfolio-item/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-%D7%AA%D7%95%D7%90%D7%9E%D7%AA-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8-kia-sportage-2/ מחפש המלצה לזוג קומפוננטים עם נצילות גבוהה שימזערו,ככל האפשר, את ההרגשה של חסרון של מגבר. דרישות: סאונד נקי,גבוהים חזקים תקציב:כ 1000 ש''ח עם התקנה איזו נצילות מינימלית מומלץ לסט כזה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yossi_s1, -
- 1 תגובות
- 824 צפיות
שלום לכולם. החלטתי להחליף את הרדיו דיסק במולטימדיה. כרגע הבעיה היא שרוב המתקינים שהגעתי אליהם לא מחזיקים בפאנל שיתאים למערכת מולטימדיה ואלה שכן, רוצים מחירים הזויים (400 שקלים רק על הפאנל). איפה אפשר להשיג את הפאנל בזול? ואיך לחפש? כמו כן מחפש המלצה למערכת אנדרואיד עד 1200 שקלים, ואם אפשר שתהיה אופציה לשיקוף של הפלאפון - גלאקסי 7 אדג'. וגם למתקינים טובים באיזור הדרום - גר בקריית גת.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם . אני חדש בפורום ואשמח לעזרה . קניתי פולו 1.4 DSG שנת 2012 רכב נחמד ונוח אבל הבעיה העיקרית היא שאני לא מכיר את המערכת שיש ברכב . לאחר בירור דיי ארוך התברר שלא קיבלתי כרטיס SD מהבעלים הקודמים של הרכב למערכת , דגם המערכת RNS510 אבל שונה במעט מהדגם המקורי של RNS510 (מצורף צילום) נסיתי לחפש עדכון גירסה או חיפוש למערכת הניווט שלא עובדת בגלל שחסר כרטיס SD - אך לא מצאתי כלל , גם איך לשחזר להגדרות יצרן לא מצאתי . השאלה היא כזו : האם אפשר לקנות את הכרטיס עם מערכת הניווט של ישראל עדכנית ? האם אפשר לשנות מערכת הפעלה לחדשה יותר ? או לקנות מערכת תואמת אנדרואיד ? חפשתי הרבה לגבי RNS510 אבל רוב המכשירים שונים (כפתורים לא תואמים) - אפשר לראות בציל…
הודעה אחרונה מאת Major_Katz, -
- 1 תגובות
- 824 צפיות
שלום. קניתי מערכת מולטימדיה בסיסית של FOXEELL . עבור פיג׳ו 207 2012 בכל פעם שאני מדליק את הרכב המערכת מתחילה ממתב ריסטרט כלומר טוענת את אנדרויד מהתחלה. במערכות שהיו לי לפני המערכת הייתה נכנסת למצב סטנדביי ועולה תוך שלוש שניות מרגע ההדקלה. המתקין טוען שזה תקין, האם זה תוצאה של חיוט לא נכון או שזה הגיוני תודה
הודעה אחרונה מאת dalet11, -
- 0 תגובות
- 935 צפיות
שלום , מתוקנת אצלי מערכת מולטימדיה ,איני ידוע איזה סוג/דגם ואייך בודקים,התעוררה בעיה משונה -כאשר עולה הלאונצ'ר ואני מנסה' ללחוץ' על השורה העליונה לכל רוחב המסך ,היכן שמצוי אייקון ה-back, בלוטוס וכו' ,האייקונים אינם מגיבים ,כך שאם אני שומע רדיו ורוצה ללחוץ על back אין כל תגובה. כאשר התקן נשלף בשקע ומערכת נדלקת ,מיד אני 'מועבר' למוזיקה אשר בהתקן הנשלף. מה הפתרון ? תודה עופר
הודעה אחרונה מאת יודוקוליס1, -
פרוייקט OPTIMUS - סובארו B4 2010 - מהתקנה, דרך סיקור מוצרים ועד TUNE BLOG שלם 1 2 3 4 44
מאת lanosforce-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 656 תגובות
- 131.3 אלף צפיות
שלום לכולם! אז מזמן לא היה כאן עוד שרשור פרוייקט - הפעם זה שוב תורי. מה נראה כאן? מעליות? (דיבורית על מסילה לינארית) - לא! פיברגלאס? לא! פרספקס שחור? קרפינג? שאר קללות? לא! האמת שאנחנו נראה כאן התקנה סה"כ מאוד סטנדרטית למונחים שלנו - אבל מדובר בהתקנה מקצועית, רהוטה ומאוד אסטתית. אז מה כן אנחנו הולכים לראות כאן בשבועות הקרובים? נתחיל בהתקנה כפי שכבר צויין אבל אנחנו נראה כאן עוד הרבה מעבר לזה, גם כמה דברים שלא קשורים בסאונד אלא לרכב ואפילו, לבית. אז אנחנו נראה כאן הדפסות תלת מימד? כן! בהחלט! אנחנו נראה כאן סאב וופר חדש. בניית קרוסים פסיביים קאסטום. סיקור של טכנולוגיות חדשות ושיטות מדידה חדשות. אנחנו נראה כאן שילוב של ר…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 909 צפיות
שלום וברכה, ברשותי הונדה סיויק 2011 האצ'בק, עם מערכת מולטימדיה blaupunkt ny 800, לאחרונה המערכת הפסיקה לעבוד, פשוט לא נדלקת, אך המנורה סביב גלגל ההפעלה דולקת, מה שאומר שאין קצר חשמלי. מבירורים שערכתי יצאתי רק מבולבל... בכל מקרה, מה שהבנתי זה שבשביל שמערכות הרכב יעבדו, שליטה מההגה ושעון ובקרת אקלים צריך חיבור/מתאם קנבס. שאלותי: 1. האם זה אפשרי במחיר לא יקר, אין לי צורך במערכת מאד מתקדמת או אנדרואיד, חשוב לי שמע, מצלמת רוורס, ובלוטות. 2. אצל היבואן אמרו לי שיש אפשרות להכניס את הרכב למוסך של הונדה והם מפרקים ושולחים למעבדה לתיקון. האם זה שוה ? אשמח לעזרתכם והמלצותיכם. תודה, חיים.
הודעה אחרונה מאת חיים יוסף,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,453 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraelR
- itaimoto
- zaf
- SlowRide
- Itzik-b
- poune
- מלטבשי
- Mike Lowrey
- Or05230
- o.r
- היברידי
- Spongebob