פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
ערב טוב . ברשותנו רכב טיוטה פרימיום 2016 מדגם ראב 4 ולאחרונה בחודשים האחרונים אנימנסה להתחבר למערכת הmirror link שקיימת ברכב . אני חייב לציין שקראתי הרבה מידע בנושא וניסיתי עם מספר מכשירים A5 ,HTC ולאחרונה a8 של סמסונג . ולצערי מעולם לא הצלחתי לעשות מסך שיקוף . [h=3]מבקש את תגובתכם האדיבה.[/h]
הודעה אחרונה מאת ohad8, -
- 0 תגובות
- 745 צפיות
לכל המשדרגים למיניהם, יש 25% הנחה על מולטימדיה באתר של https://www.joyingauto.com בהזנת קוד קופון JOYING מכיוון שרכשתי לאחרונה מערכת, אני יכול לומר שהמחיר כרגע זול יותר מהמחיר שהיה גם ב 11/11
הודעה אחרונה מאת yossil07, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז קרה דבר ונפלה לידיי סובארו אימפרזה שנת 2007. ברכב יש כרגע מערכת סטריאו מאוד מיושנת והייתי שמח להחליף אותה למשהו יותר מתאים ל2018. אין לי הרבה נסיון בעולם הרכב אז תסלחו לי אם אני אומר דברים טפשיים. אני בעיקר מעוניין בקישוריות Bluetooth איכותית בין הנייד למערכת. כל המוזיקה שלי מגיעה מPlay Music או מSpotify וכיום אני מנגן על ידי חיבור Aux אבל זה בעייתי מכיוון שאי אפשר למנוע נעילה של המכשיר ובאופן כללי זאת לא חוויה שאני רגיל לה בתור משתמש טכנולוגי. אם יש יתרונות נוספים כגון שליטה ישירות מהמערכת או Android Auto וכאלה זה יהיה נהדר. ראיתי כל מיני מערכות שאפשר להזמין, מAmazon נאמר, שתומכות בBluetooth אבל הביקורות מאוד חלוקות בדעתן. חלק אומרים שהמערכת עובדת בסדר ואחרי…
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 7 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
יש למישהו מידע מה קורה לגבי העדכון של האפל קאר פליי למערכות החדשות של מאזדה? האם יגיע לארץ?
הודעה אחרונה מאת darsa, -
- 0 תגובות
- 892 צפיות
שלום יש לי מגבר 4 ערוצים לרכב - Pioneer GM-A6704 שבגישור מפיק 190 RMS, אני מעוניין לחבר לגישור סאב. ההתלבטות שלי היא בין שני סאבים של JBL, שהם CS1214 (250rms) ולבין CS1014 (125rms). איזה מהסאבים יפיק באס יפה וחזק יותר עם המגבר הנ"ל? איזה עובי כבל מומלץ לחיבור הסאב וקומפוננט למגבר, ועד כמה זה באמת משנה? *חדש בתחום, ואני חייל אז אין לי אפשרות לשדרוגים יקרים.
הודעה אחרונה מאת Fpunto, -
- 0 תגובות
- 919 צפיות
היי לכולם. ברשותי מזדה CX5 שנת 2014. מזה כמה זמן יש לי תתקלה במערכת השמע ברכב. אני מניע את הרכב, מדליק את מערכת המולטמדיה/רדיו, ושומעים רק ברמקוליםן הקדמיים (ללא בס!) אני נוסע בערך 10 דקות ופתאום זה מסתדר. או שלפעמים אני צריך לכבות את הרכב (כולל אזעקה) להדליק מחדש וזה עובד בסדר. בזמן האחרון התקלה מחריפה.. ודיי קשה לסדר את זה.. מישהו מכיר ? יודע ? לקחתי למישהו שיסתכל, הוציא את החוטים, הרכיב מחדש וכלום.. כבר התייאשתי. אשמח לעזרה! תודה!
הודעה אחרונה מאת Iamnormal, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום, לא מצליחה להתחבר באמצעות הטלפון למערכת המולטימדיה של הסקודה. הורדתי את האפליקציה android car ואני רואה שהרכב מזהה אותה, בפועל אין חיבור לוייז, לטלפון או לעברית בכלל. גם mirror link לא עובד. עצות? תודה
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 24.9 אלף צפיות
החלטתי לפתוח פוסט על מנת לעזור לאחרים במצוקה שאני הייתי בה ואני בטוח שיש לא מעט. לאחר שרכשתי את XV שלי (2015 פרימיום ) התאכזבתי ממערכת מולטימדיה שלה, שלא תבינו לא נכון האיכות שמיעה אחלה ותפריט מאוד נוח החיסרון העיקרי חוסר תמיכה בשפה העברית לאנשי קשר בטלפון וחוסר תוכנת ניווט שברכבים אחרים היום נכלל חלק מהחבילה. ברכב שלי לטענת הסכנות מורכבת מערכת משודרגת בהבדל מדגמים הקודמים ועדין לוקה בחסרונות לצערי. על מנת למצוא פטרונות לאכזבה שלי התחלתי לחפש ברשת וכך הגעתי לפורום הנפלא הזה ובזכות האנשים היקרים פה ( תודה לכם ) הצלחתי למצוא פתרון לחלק מהאכזבות שלי. אפרט את החסרונות והפתרונות שלי בתקווה שזה יעזור לאחרים. בעיה ראשונה - שמות אנשי קשר בפלאפון בעבר…
הודעה אחרונה מאת Benor, -
- 0 תגובות
- 687 צפיות
יש לי מיצובישי ספייס סטאר הדגם של סוף 2014 (המאובזר) ואני מעוניין לשדרג את המערכת סאונד שלו. אני מתכוון לקנות יחידת ראש של PIONEER עם CARPLAY של אפל במחיר 1390. כרגע יש לי ברכב 2 רמקולים קדמיים ואחוריים (בדלתות של הרכב). אני לא יודע כמה כסף להשקיע ולכן קראתי הרבה מדריכים פה באתר ובאינטרנט בכלל כדי להבין באופן כללי את העולם הזה. אני שומע המון סוגים של מוסיקה החל ממוסיקה קלאסית ועד מזרחית, רוק, ראפ וכו'... אני יודע בוודאות שאני לא צריך סאבוופר ולא יותר מ-4 רמקולים (לא רוצה לשים במגש מאחורה). ההתלבטות היא בין רמקולים קואקסיאליים לבין קומפוננטים. וכמובן יש יהיה לי צורך במגבר חיצוני. 1 האם המתקין יצטרך להחליף את החיווט הקיים? 2 שאלה שנייה - במידה…
הודעה אחרונה מאת PPF, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 594 צפיות
היי, האם יש מקום ממולץ בירושלים להתקנת מערכת מולטימדיה לרכב FOCUS 2007 ברשותי רמקולים מגבר וSUB אני צריך מערכת שמע לטלפון וצג כמובן (שיש בו WAZE) ואת הרכבתם. אשמח להצעות והמצלצות מה לקנות (וגם לפרק כשאמכור ) מחיר התחלתי כ1700 שקל. תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת shekemyst, -
התקנת מסך מולטימידה לפיג'ו 301
מאת Guest Wildlands- 0 תגובות
- 622 צפיות
יש לי את הדגם הפשוט ACTIVE, הרדיו דיסק המקורי כולל טמפרטורה חיצונית, וזה חשוב לי. האם התקנת מסך מולטימדיה תכלול גם נתון זה? והאם יד דגמים ללא bluetooth? כי זו התכונה הכי חשובה לי. מצאתי שיש הרבה סוגים שניתן לקנות בalixpress החל מ700 ש"ח עד 1000. האם ניתן להזמין מוצר יקר כזה מחול ללא חשש? ואיפה ניתן להתקין אותו? יש מדריך כלשהו? התקנתי בעבר (לפני כ15 שנה) כל מיני רדיו דיסקים ורמקולים, היום אני פחות שולט בתחום, השאלה אם זה עדיין ברור מבחינת המקרא, חוטים וכו..? או שזה מסובך?
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מצאתי את המערכת הזאת אבל הבנתי שזה דין 1 במקום דאבל דין זה קריטי ומה ההבדל ביניהם? (מחליף במקום המקורית של הרכב) תודה מראש על העזרה Asottu CLKLL9060 android 8.1 T8 car dvd gps navigation for Toyota corolla 2007 2008 2009 2010 2011 car dvd radio gps stereo https://s.click.aliexpress.com/e/KeOLxpn Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Oshri Peretz, -
- 4 תגובות
- 10 אלף צפיות
בשעה טובה קיבלתי את הרכב החדש שלי: עוצמתי, מפנק, אחלה מערכת Sound, קרוז קונטרול אדפטיבי ומערכת שמירת נתיב לפנים. אך אני מרגיש כאילו קניתי רכב מאיזה סוחר מחתרתי שעושה מה שבא לו ומביא לך רכב שהסירו ממנו הרבה ממה שהיצרן הוסיף, במקום לתת לי את המקור. שמתי לב להרבה חסימות\הסרות שעשו לרכב: 1. חנייה אוטומטית 2. שליטה קולית 3. מערכת ניוות לוויני 4. הגדרות Keyless שלא עובדות (לא ננעל אוטומטית ביציאה וצריך פיזית לגעת בחיישן), יותר מזה, כיביתי את המנוע לקחתי את המפתחות, יצאתי מהרכב, התרחקתי באיזה 500 מטר מהרכב הוא עדיין נשאר פתוח. 5. הגדרות צלילי נעילה חסרים (בסרטון הוא פותח את האפשרות) …
הודעה אחרונה מאת bv12, -
- 1 תגובות
- 697 צפיות
מסך המגע (טאצ') הפסיק לעבוד במערכת המולטימדיה blaupunkt ny830 בהונדה ג'אז 2015 (הותקנה ע"י הסוכנות). 1. האם כדאי לתקן מסך מגע? כמה זה יעלה בערך? 2. האם קל להתקין לבד מערכת סינית זולה מאליאקספרס או משהו כזה: http://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=7414&utm_source=zap ( אין לי צורך בDVD, GPS, רק משהו פשוט לשמוע רדיו, בלוטות' ושיתחבר למצלמת רוורס שכבר מותקנת )
הודעה אחרונה מאת bv12, -
- 0 תגובות
- 579 צפיות
הרכב המדובר, בחתימה. כרגע מותקן ברכב Hu של אלפיין מדגם CDE173BT האלפיין מנצח על קומפוננט מורל טמפו ומוגבר עם jbl gto1004 מעוניין לרכוש מסך מולטימדיה, אנדרואיד. בחיפש עלו מגוון שאלות, יש מגוון גרסאות לאנדרואיד, 7.1, 10 וכו' וכו', מה עומד מאחורי המספרים? גירסא? איזה גודל מסך מקסימלי ניתן להכניס ב307? האם המסגרת לרוב כלולה ברכישת של המולטימדיה או שנמכר בנפרד? (אני מניח שברכב פחות נפוץ כמו ה307 אתקל בבעייה למצוא) יוטוב? וייז? איך זה עובד? יש צורך לשלם על חבילת גלישה? או שזה על חשבון החבילת גלישה בנייד בשימוש כנתב אלחוטי? אני רואה מגוון מערכות החל מ500 שקלים ועד אלפי שקלים, התקציב שלי כ1000+ שקלים, האם ניתן למצוא משהו שעונה על הדרישות ולא פוגע ב…
הודעה אחרונה מאת dj_dani, -
החלפת רמקולים
מאת nimo- 1 תגובות
- 661 צפיות
את הציוד כבר יש מזמן..הסט הזה שוכב בארון כמה שנים טובות,הטבעות אלסטיות במצב חדש. גם המגבר הקטן לא הורכב,הרעיון היה להשתמש בו כתגבור לHU המקורי. היה כאן שרשור שלי בעבר על התייעצות לגבי עלות התקנה של הסט הזה ובסופו של דבר לא נגעתי ונשארתי עם המערכת המקורית. כיום אני רוצה לשדרג את הסאונד, אולי עם רמקולים דוגמת Rockford Fosgate's Prime Series R165X3 לפרק את הדיפונים ולהרכיב את הרמקולים. שתי שאלות: איך עושים את החיווט לרוקפורד לדוגמא, מאחר ובדלת ישנו מיד וטוויטר נפרדים ושאלה שניה מתייחסת לציוד הקיים, האם שווה להתקין את האלמנטים הללו מבחינת איכות שמע לעומת הרוקפורד? תודה למשיבים.
הודעה אחרונה מאת nimo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי במידה וברכב שלי אאודי A3 2017 יש מצלמת רוורס כבר מותקנת אז העלות של התקנת הוויז אמורה להיות נמוכה? הרי המסך כבר פתוח לא?
הודעה אחרונה מאת mp_phonix, -
-
- 1 תגובות
- 954 צפיות
שלום, יש לי מאזדה 3 2006 ואני מחפש חיבור AUX לשמוע מוזיקה. ידוע לי שיש חיבור פנוי מאחורי הרדיו וגם מצאתי אותו. השאלה שלי זה האם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את הכבל הזה במחיר סביר במקום לחכות חודש וחצי? https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00I07GNB0/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1RQFTO8WWWCJN&psc=1
הודעה אחרונה מאת silence, -
- 5 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היי חברים, אני רוצה לשים מערכת לדייהטסו סיריון. כמו שאולי חלקכם יודעים האוטו די קטן ובדאשבורד יש רמקולים 4 אינץ'. אני רוצה לשים מערכת שלא תהיה יותר מדי יקרה אבל שגם ישמעו איכותי. אני רוצה לשים מערכת אנדרואיד מקדימה בשביל המצלמת רוורס ובשביל החיישני רוורס אבל זה כבר עניין אחר ובמגש מאחורה לשים רמקולים של 6X9 של פיונייר או מורל. הפחד שלי הוא אם אני אשים רמקולים חזקים מאחורה אני לא אשמע את הסאונד מגיע מאחורה ואז לא אהנה מהמוזיקה כי אני רוצה לשמוע את המוזיקה בתצורת 360 כזאת ושאף אחד מהרמקולים לא נותן יותר סאונד. אני רוצה להגיע לתקציב של 2500 שח בערך. שכולל חיישני רוורס, מסך אנדרואיד ורמקולים. איזה רמקולים הייתם ממליצים לי לשים ביחס לתקציב הזה ? האם יש לכם …
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 0 תגובות
- 610 צפיות
שלום לכולם, אני מתכוון להתקין אצלי ברכב (גולף 3) מגבר וסאב, רציתי לדעת איזה כבלים מומלצים ומאיפה כדאי לקנות ? וגם אם יש למישהו דגשים מיוחדים לפניי שאני מתחיל (פעם אחרונה שעשיתי את זה היה לפניי 10 שנים בטוח שמשהו ישתנה) כרגע יש ברכב קומפוננטים שמחוברים לHU - אני מתכוון לחבר אותם גם למגבר. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת bass, -
- 5 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
בשעה טובה קניתי רכב, אופל קורסה 2011. הרכב הגיע עם מערכת לא מקורית ואין לי מושג מה הדגם והסוג שלה. יש לי 2 שאלות: 1. האוטו מגיע עם שליטה מההגה אבל היא לא עובדת, יש אפשרות לסדר שזה יעבוד?(ואם זה דורש עבודה של בעל מקצוע יש הערכה לסדר גודל של עלות?) 2.בתכלס המערכת הזו דיי דפוקה..הטאצ' שלה בקושי מגיב. וגם ההרכבה שלה בתוך הרכב לא נראית אסתטית במיוחד. אולי בכלל כדאי לי להחליף לאחת חדשה?מה בערך הסדר גודל של עלות למערכת כזו? ויש המלצות למערכות מסוימות? הייתי שהיא תגיע מובנית עם אנדרואיד, וייז, בלוטות' .. תודה לעוזרים! Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, לאחרונה קניתי גולף מודל 2015 והמערכת המקורית שיש באוטו לא תומכת בעברית ומציגה ריבועים במקום אותיות. האם יש אפשרות להוסיף תמיכה בעברית למערכת? אם לא, איזה עוד אפשרויות עומדות בפני (אם בלל) בברכה, משה
הודעה אחרונה מאת אלי55, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, צריך עזרה באופציה הכי טובה לשמיעה טובה בסוזוקי באלנו, מאחר וקדימה יש 4 אינץ אני מאמין ומאחור אופציה רק ל6.5, לא יודע איך לווסת את המערכת , עם מגבר וסאב כמובן שנשמע בצורה מקסימלית!! האם לשים קומפוננט אחורה? או 6.9 עם תיבה חיצונית? אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת amirgti, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום, יש ברשותי רכב מסוג: מאזדה 3, דגם ספורט, שנת 2018, מרכב האצ'בק. הרכב הגיע עם מערכת מקורית. הוספתי לו את הרכיבים הבאים: 1. מגבר DC Audio 2.0k 2. מגבר Eton ECC 300.2 3. סאב DC Audio 12' 4. סט קומפוננט קדמי Morel Elate Titanium 602 6.5' 2-way השאלה שלי היא כזו: מה השלב הבא שאני יוכל לשפר את המערכת שלי בצורה הטובה ביותר? איטום/פרוססור/משהו אחר? ובנוסף, על איזה Processor הייתם ממליצים לי? בינתיים שמעתי על 2 אופציות (לא זולות, בטווחים של 3-4 אלף) שהן: 1. Audison bit One 2. Alpine PXA-h800 האם יש עוד אופציות, יותר זולות, שיכולות לתת מענה לצרכים שלי? ובאופן כללי מה חוות דעתכם על הרכיבים שמותקנים כרגע. תודה רבה ויום מעולה, גיא …
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
היי לכולם, אני רוצה להזמין מערכת 2din חדשה לרכב שלי גולף 2007. ישנם מספר אופציות בעת ההזמנה כבל קונטקטור 36,40 או 52 פינים - Pins conncetor יש לי ברכב את המערכת המקורית, כמעט בטוח שזה RCD310 ללא תמיכה בMP3 רמת גימור גנריישן קישור למערכת: https://tinyurl.com/y8n3rur5 איזה חיבור אני צריך? תודה
הודעה אחרונה מאת IsraelR, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אם אני רוכש מערכת מולטימדיה מבוססת אנדרואיד של חברת Joying, ומחבר אותה להגה, האם הכפתורים של ה-cruise control ימשיכו לעבוד?, הרי המתקין יחבר את החיווט של ההגה למערכת מולטימדיה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה צריך בשביל לחבר מצלמת רוורס לפג׳ו 308 משנת 2015 ? והאם ניתן להזמין את החלקים מחו״ל במחיר סביר יותר מזה בו הם נמכרים בארץ (קצת פחות מ 2000 ש״ח) ?
הודעה אחרונה מאת מרטין מקפליי, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי. התקנתי מערכת מולטימדיה + מצלמת רוורס. כבר מההתחלה היה לי בעיה מוזרה שלפעמים כששילבתי להילוך אחורי המצלמה עבדה ולפעמים לא. לאחרונה שמתי לב, שאם האורות דרך דולקים אז המצלמה לא מציגה תמונה ואם אני מכבה את האורות אז היא פועלת. מה אפשר לעשות שהיא תעבוד גם כשהאורות דולקים. תודה.
הודעה אחרונה מאת Avi135, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, במערכת מולטימדיה מקורית של יונדאי איוניק, לא מצליח לקרוא מוזיקה מ- USB. פשוט לא מציג את הקבצים ולא משמיע כלום. אין הודעות שגיאה. התמיכה הטכנית של המערכת אמרו לי שהם לא תומכים בהתקנים מעל 8GB, וזה נשמע לי ממש תמוה (מה גם שזה עבד בעבר גם USB בנפח 64GB). מישהו מכיר תופעה כזו? יודע לפתור?
הודעה אחרונה מאת Regevino, -
- 1 תגובות
- 942 צפיות
שבוע טוב חברים, האם ניתן להתקין על המולטימדיה המקורית של ה508 WAZE? או יש צורך בהחלפת המכשיר?
הודעה אחרונה מאת djefi1,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,046 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- beresford
- fishmanl
- איתי29
- פריג'י
- דניאל1983
- NickName1
- גולדן191
- אריאלחדד
- davemustaine87
- shlomiko
- itaysamurai
- amlh