פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,394 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 860 צפיות
אהלן אני רוצה להחליף את מערכת המולטימדיה ברכב שלי פגו 208 2016 activ pro וראיתי את המערכת הבאה https://www.amazon.com/dp/B07CB3CB1V?tag=price144970f-20&ascsubtag=wtbs_5c33918c906ceb6fbc99e20a רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין אותה אצלי? או שיש לכם המלצה על מערכת חליפית אחרת
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן חברים! אז אחרי הרבה התלבטויות (לגבי מערכת לאיביזה 16') - הרמקולים האלה נראים ממש טוב, מומלצים, עומדים בתקציב שלי וזה המפרט שלהם: Peak Power: 330W RMS Power: 110W Mounting Depth: 2-5/16" Hybrid Layered-Pulp Cone 4 Ohms Impedance לינק: https://www.amazon.com/Alpine-SPR-60C-Audio-Component-System/dp/B004VBIEZW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1546526195&sr=8-1&keywords=Alpine+SPR-60C+6.5 אני רוצה לרכוש אותם היום אז ממש אשמח לכמה דברים ממכם: 1. מה אתם אומרים על הרמקולים והנתונים? לפי הבדיקות שעשיתי הם איכותיים, חזקים ומאוד מומלצים! 2. בהנחה ואני לוקח אותם - איזה דגשים לקחת בחשבון כשאני רוצה להתאים להם מגבר? האם יש פה חשיבות לOhms? האם יש איזה 'דגל א…
הודעה אחרונה מאת tamir17, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום , אני מנסה לשדר את הוויז למערכת מולטימדיה בקיה סטוניק . המכשיר שלי שיואמי 4A . בסוכנות אמרו לי שאי אפשר לסנכרן עם המכשרים הסינים מה שלא נשמע לי הגיוני... אמרו לי להוריד למכשיר אפליקציה בשם WEBLINK HOST APP מישהו ניסה והצליח?
הודעה אחרונה מאת Music2020, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי סיטרואן קסארה 2007 עם שליטה על המערכת בידית מאחורי ההגה. כרגע יש לי את המערכת המקורית ורציתי להחליף אותה למערכת עם חיבורי usb+aox אשמח להמלצה על מערכת שתמשיך לעבוד עם הידית במחיר של עד 400₪. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת אלאו, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים מקווה שאצליח למצוא פה את התשובות לשאלותי לאחר חיפושים רבים באינטרנט. קיבלתי לא מזמן רכב מסוג יונדאי איוניק מהעבודה בליסינג מחברת avis , לפני שקיבלתי את הרכב קראתי עליו קצת וראיתי שהוא מגיע עם אפשרות להתקנה של carplay לאייפון שלי וממש שמחתי אבל, הרכב הגיע עם מערכת אנדרואיד שמותקנת עי חברת גיל כאר ולא עם המערכת המקורית שאמורה להגיע עם הרכב ומאפשרת להתקין carplay אז די נדפקתי . ראשית רציתי לדעת האם מישהו יודע אם בכל זאת ניתן להתקין את הcarplay על היונדאי שלי - מה הקטע להחליף מערכת? שנית במידה ואני נשאר עם האנדרואיד , איפה אפשר למצוא מדריך עם לינקים לעדכון הגרסא של האנדרואיד שמותקן לי , הבנתי שיש גרסה שנקראת flyaudio שאפשר להתקין , יש אנשים שלוקחים על זה…
הודעה אחרונה מאת james341, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום ברכב יש מס' מקומות פנויים המיועדים להוספת לחצנים. האם ניתן להוסיף לחצן אינטגרלי, כזה שיבצע פתיחה של שער החניון ? פשוט נמאס בכל פעם לחפש את השלט...
הודעה אחרונה מאת silence, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אהלן חברים, אני חדש פה ואחרי המון בדיקות באינטרנט קשה לי להתכוון על משהו ספציפי, מקווה שיש כאן מביני עניין שיוכלו לעזור! אז ככה - אחרי שנים של נסיעה בפיאט פונטו עם מערכת מבישה, אני מעוניין לשדרג את עצמי באופן משמעותי. אין צורך להיסחף במערכות ערסיאדה קיצוניות, אבל כן חשוב לי סאונד איכותי, נקי וחזק, כמובן שגם באס ובקיצור להנות מהמוזיקה באוטו. דוד שלי גר בארצות הברית ומגיע לארץ ככה שאני יכול לקנות במחירים מוזלים וגם להימנע ממשלוח. אז קודם כל רמקולי קומפוננט שנראו לי טובים - (1) JBL GTO609C Premium 6.5-Inch Component - יוצא 100$ או(2)Pioneer TSA1606C - 70$ (1) https://www.amazon.com/JBL-GTO609C-Premium-6-5-Inch-Component/dp/B00ANI3LAK/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1…
הודעה אחרונה מאת tamir17, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם. במיצובישי אאוטלנדר 2013 שלי יש עדיין את מערכת המולטימדיה (הנוראית) מבית גיל קאר שלא מסתנכרנת עם הגלקסי שלי. אני רוצה להחליף אותה במשהו קצת יותר טוב ומכל מה שקראתי פה אני רק מתבלבל... מבחינתי Android זה לא חובה (אך שיקוף יהיה נחמד) וכמובן משהו שיחזיק לי יותר משנה שנתיים. בתקציב של 2000 ש"ח כולל מתאמים והתקנה אני לא סגור מה כדאי לי להתקין. סיני? חברה ידועה? איזה דגמים כדאי לי להתקין? אשמח ללמוד מהניסיון שלכם. תודה! יואב
הודעה אחרונה מאת CornHolio, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
מדובר על מערכות ש ״גיל CAR״ מתקינים. אני רוצה לפתוח את המכשיר לטאבלט מלא. איך ניתן? אני מכיר את הקודים ואת אפשרות הכניסה לחנות גוגל, אבל זה לא עוזר, אני רוצה טאבלט מלא עם יוטיוב והכל. סקודה סופרב ספורטליין 2018
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
רכשתי היום רכב עם מוביליי... לא מתריע ולא מצפצף ורק מראה צג שמראה נתיב צהוב. זאת אומרת שני קוים צהובים בצדדים הווליום כן פעיל וכך גם הרגישות ראיתי שיש 0 ו 1 וזה על 1
הודעה אחרונה מאת kobi_2, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/Speakers/PRO+Series/TS-M650PRO#specs מישהו שמע כאלו? אני מחפש מידים חדשים במקום מורל פולס, נראה מבטיח..
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
הבאתי את המכשיר הנ״ל מארה״ב. תומך בusb bt. והרבה דברים נחמדים, אבל מסתבר שמראה רק תדרים אי זוגיים (אמריקאים). בחיפוש מאוחר בפורום, פיוניר ארה״ב ידועים בחוסר תאימות. יש דרך לשכנע אותו לעבוד גם עם תדרים ישראליים?
הודעה אחרונה מאת armagedon, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לפורום האם למישהו יש ניסיון בהחלפת הhu בסובארו brz שנת 2017? היחידה המקורית מעצבנת הייתי רוצה לשים יחידה עם אפל קארפליי הבעיה היא גם עם הפנל המכסה את הרדיו שאיננו מלבני אלא טרפזי...
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום יש לי מערכת שמע עם דיבורית בלוטוס כאשר אני על סורס בלוטוס במערכת ובטלפון ופעיל את הוואיז אני שומע את הניווט מהרמקוחים של הרכב אבל כאשר הטלפון שלי במצב בלוטוס, והמערכת מראה שהיא גילטה את המכשיר שלי, אני רוצה להגדיר סורס cd/usb אני לא ישמע את הוואיז ורשום לי ומסומן לי שהמערכת יכולה לקבל שיחות ואודיו אם אני בסורס אחר אז זה מגביל ניווט קולי??
הודעה אחרונה מאת HEBO, -
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
מידת רמקולים קדימה סוזוקי ויטארה 2004? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת amirgti, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי מאזדה 6 2011 פרמיום. מי שמכיר את הרכב יודע שיש לה מערכת סאונד איכותית קצת מעל הממוצע ממה שיצא באותם שנים ברוב כלי הרכב[בשביל מערכת מקורית] מערכת סאונד של bose בכל מקרה לא זאת הבעיה החלפתי את המערכת שלי במערכת מולטימדיה של אנדרואיד[אך ורק המסך] ואני חייב לציין שהייתי מרוצה מאיכות הסאונד במערכת המקורית, אך לא היה מסך ותא הנוסעים היה דיי משעמם. לכן החלפתי למערכת אנדרואיד שהזמנתי והתקנתי לבד אך ירדה איכות הסאונד ברמה הזויה בזמן שאני שומע שירים יש כל מיני חירקושים כאלה מהרמקולים אני אפילו לא יודע להסביר כאילו הרמקולים עוד רגע נשרפים ולא שומעים איכותי בכלל חשבתי לשים סאב מגבר אבל לא נראה לי שזאת הבעיה כי לפני זה שמעו מעולה לפחות לטע…
הודעה אחרונה מאת Suchkes, -
- 0 תגובות
- 652 צפיות
אהלן חברים, יש לי יונדאי I20 מודל 2014. פעם שנייה שזה קורה לי. פתאום, כנראה בשל זעזוע שקרה לרכב (כניסה לבור בכביש), על מסך הקטן מופיעה לי ההודעה "telephone mute" ומרגע זה - אין רדיו, אין AUX, אין דיסק, אין כלום. בפעם הראשונה זה השתחרר לבד פתאום אחרי יומיים. כעת אני כבר כמה ימים בלי שינוי וזה משגע. יש לכם מושג על מה אני מדבר, ובעיקר - איך משנים את המצב? ניסיתי ללחוץ על הכול, אך אין תגובה. תודה מראש לעונים!
הודעה אחרונה מאת sela, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?194440-%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%94%D7%91%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%90-%D7%91%D7%98%D7%A8%D7%9D-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%94%D7%95%D7%93%D7%A2%D7%94!
הודעה אחרונה מאת YuvalShs, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, הבנתי שאפשר לעשות משהו כדי להתקין את הקאר פליי של אפל במערכת המקורית של מאזדה , אשמח להסבר לגבי זה
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 0 תגובות
- 735 צפיות
שלום לכולם, רכשתי אתמול מצלמה אחורית לרכב וראיתי ואני יודע שצריך לחבר אותה לנורת רוורס על מנת שהיא תקבל 12V, ראית יגם שאני שבפולו אין שני כבלים שהולכים ישר לנורת רוורס אלה יש כבל פיקוד אחד עם כמה חוטים והם הולכים יחד לכל הנס האחורי. איך אני אדע איזה חוטים מגיעים לנורת רוורס? והאם חיבור רציף של המצלמה ל 12V זה אופציה או שזה יהרוס את המצלמה? תודה רבה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת shlomi617, -
- 3 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום רב יש לי מערכת מולטימדיה של חברת roadrover ברכב פולו tsi 2012 אני רוצה לעדכן את התוכנה של המערכת לגרסה חדישה יותר אשמח לעזרה מצורף תמונה
הודעה אחרונה מאת Itzik Lugasi, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בין JBL GTO609C לבין Focal RSE 165 https://www.alexsander.co.il//product/6228/6-5-jbl-gto609c#0 https://www.alexsander.co.il//product/11208/6-5-focal-rse165#0 מה עדיף לפי דעתכם? או המלצה אחרת בתקציב הזה פלוס מינוס גם התקבל בברכה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת CaTaLuNy, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לא הייתי פה שנים אז אני לא כל כך יודע מה התחדש בתחום והייתי שמח לכמה המלצות בשביל לחזור לעניינים. קניתי את הרכב עם מערכת שכבר מותקנת עליו מגבר של הייפוניקס 4 יציאות נראה שבדלתות יש קומפוננטים למרות שלא פתחתי אבל הרמקולים מוגברים המגבר עובד המערכת זה איזשהו אנדרואיד סיני ושומעים ממש על הפנים שאני לא יודע אם זה התקנה גרועה או רכיבים גרועים. האם המערכות האלה של האנדרואיד מסוגלות להוציא צליל טוב? או שמה כדאי להחליף את החלק הזה בראש ובראשונה כי בטכלס גם הדיבורית שלו על הפנים לא שומעים אותי ואני לא שומע כלום יש לי גם שליטה מההגה שלא עובדת אז הייתי מעדיף להביא איזה דאבל דין איכותי שלא מתפשר על צליל ופחות חשוב לי אפליקציות אם יש אחת כזאת שהיא גם איכות וגם תומכת אנדרואיד…
הודעה אחרונה מאת hondacivic02es, -
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
שלום חברים . האם מישהו יודע לעזור/להמליץ איך לפרוץ את המולטימדיה של מציבושי אאוטלנדר שנת 2016 , אפילו בתשלום אם אתם מכירים מישהו (מהצפון) . יש לציין שחיטטתי באינטרנט לנסות לבד ולא הצלחתי למצוא מדריך אם קבצים עדכניים תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Shay580, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי , מעניין לדעת האם אפשר להשתמש ב(DATA (Bluetooth tethering כלומר העברת DATA למכשיר באמצעות הכבל USB במקום ב WIFI. או איכן אפשר למצוא נתונים על הדגם ואיך להיכנס להגדרות או.. (TO ROOT IT) .. לפני שאני מתחיל לחפור בו . תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ofirfr1, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דחוף חברים, אני פה בart sound, עשיתי בדיקה למערכת והוא אמר לי שהסאב שרוף, החליף לי סאב בלי ששמתי לב אפילו ואמר לי לשבת לשמוע אותו, ישבתי שמעתי דווקא לא רע בכלל, אני בא לדבר איתו לסגור כבר למה הוא ייבש אותי, שואל אותו מה המחיר של הסאב הוא אומר לי 1400 ועכשיו מחיר סוף שנה 700, שאלתי מה הדגם הוא אמר hertz ds38.3 אינץ 15, לא מצאתי אותו למכירה בארץ.. הוא נראה בדיוק כמו הds30.3 אין לי איך לדעת איזה מהם זה כי לא ראיתי אותו שם אבל בכל מקרה, האם המחיר לגיטימי והאם הוא שווה את זה? יתחבר לקומפוננט Audison apk165, מגבר pioneer gm-a6604 ורדיו דיסק pioneer deh-6850..
הודעה אחרונה מאת baruh443, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, בחודשים האחרונים שמתי לב שקליטת הרדיו ביונדאי i10 (שנת 2011) שלי נהייתה לא משהו, בלשון המעטה. במקרה גם יצא שהחלפתי מערכת מולטימדיה (הקודמת נדפקה), אך הקליטה נותרה גרועה. אציין כי ההתקנה של המערכת החדשה בוצעה אצל מתקין מוסמך ולא חאפר שכמובן שווידאתי שהאנטנה אכן מחוברת למערכת כראוי. הקליטה גרועה ברמה שאם אני רק עובר לשנייה מתחת לגשר באיילון, יכול להיות רעש רקע וקפיצה בקליטה (שגם ככה לא שומעים מספיק טוב..). לעיתים אני משתמש באפליקציה ומחבר את הפלאפון למערכת, אבל זה לא נוח במיוחד ומצריך התעסקות עם הנייד בנסיעה (למשל העברת תחנות) - דבר שאני כמובן לא מעוניין בו. האם יש המלצות למיניהן? רעיון איך אפשר לשפר את הקליטה? תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
הוספת מגבר וסאב
מאת Lamex- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 752 צפיות
שלום יש לי רכב סקודה אוקטביה 2015 ambition ואני די אוהב את המערכת אבל חסר לי הבסים הייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי לחבר רק סאב (עם מגבר) ואם כן אשמח לקבל המלצות למגבר שיפעיל את הסאב הזהPioneer TS-WX306B ואם זה לא אפשרי אז אשמח להמלצות תקציב:2000 שח
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 12 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
ראיתי באתר רשות המיסים שיש הבדל בין: מיסים של ״מכשירי ניווט קבועים לרכב״ (17%) לבין: ״מכונות ומכשירים חשמליים בעלי פונקציות עצמאיות מהסוג המשמש ברכב״ (31%) רציתי לשאול שלוש שאלות. 1. אי אפשר לעבוד על המכס שמולטימדיה זה מכשירי ניווט? 2. מה זה האישור שצריך ממעבדה בשביל מכשיר ניווט? זה בעייתי? 3. אולי עדיף לא לעבוד על המכס שמולטימדיה זה מכשיר ניווט, אלא לעבוד עליהם שמכשיר שקניתי ב200 דולר עלה רק 75 דולר, ואז לא אצטרך שום אישור ושום מכס והכל טוב. איך הם ידעו בכמה קניתי את המכשיר? הרי הכי סיני היום ובאמת יש מכשירים שנמכרים בפחות מ75 דולר. שווה לנסות?
הודעה אחרונה מאת orelizhaki, -
- 3 תגובות
- 820 צפיות
שלום לכולם ! מחפש המלצה לאיזו מערכת סאונד כדאי להתקין ברכב שלי. אני אוהב המון סגנונות של מוזיקה ואוהב מאוד באסים עמוקים ובועטים . רציתי לדעת דבר ראשון באיזה מותג לבחור מבעלי ניסיון כאן מהמותגים האלו :morel / alpine / rockford / cerwin wega דבר שני אם כדאי לשלב בין המותגים או להרכיב מערכת שלמה ממותג אחד. בעיקרון תקציב עד 7000 שקל למערכת מלאה. זוג קומפוננטים קדמי , אחורי , מגבר וסאב. אשמח אם תגיבו ותמליצו לי גם לגבי מתקין או חנות אמינה שהם לא פחות מדוקטור לסאונד. תודה רבה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Tom_22,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,453 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraelR
- itaimoto
- zaf
- SlowRide
- Itzik-b
- poune
- מלטבשי
- Mike Lowrey
- Or05230
- o.r
- היברידי
- Spongebob