Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

מחפש המלצה לאיזו מערכת סאונד כדאי להתקין ברכב שלי.

אני אוהב המון סגנונות של מוזיקה ואוהב מאוד באסים עמוקים ובועטים .

רציתי לדעת דבר ראשון באיזה מותג לבחור מבעלי ניסיון כאן מהמותגים האלו :morel / alpine / rockford / cerwin wega

דבר שני אם כדאי לשלב בין המותגים או להרכיב מערכת שלמה ממותג אחד.

בעיקרון תקציב עד 7000 שקל למערכת מלאה. זוג קומפוננטים קדמי , אחורי , מגבר וסאב.

אשמח אם תגיבו ותמליצו לי גם לגבי מתקין או חנות אמינה שהם לא פחות מדוקטור לסאונד.

תודה רבה מראש לעוזרים.

פורסם

ברוך הבא לפורום.

באיזה רכב מדובר?

האם יש צורך גם להחליף את המערכת ("הרדיו דיסק")? אם כן, האם יש דרישות מסויימות? אם לא, האם מקורית? אם לא מקורית, מה הדגם המלא שלה?

האם פתוח למוצרי יד שניה?

מדוע הינך חושב שיש לך צורך ברמקולים אחוריים?

ממליץ לבצע מעט חיפוש בפורום, הן לגבי המלצות ציוד והן לגבי המלצות למתקינים. ישנם מספר קבועים (AKA יוסי אלפיין וישראל ג'וניור למשל).

פורסם

תודה רבה !

מדובר בפסאט 2016 לגבי המערכת , זאת מערכת מולטימדיה תואם מקורי סינית טובה אבל , מערכת אנדרואיד עם כל היציאות הנחוצות.

לגבי מוצרים אז רק חדש.

לגבי רמקולים אחוריים , אני רוצה שישמעו טוב , האמת שאין לי מושג אם זה משמעותי או לא , להרכיב רמקולים אחוריים. שיהיה צליל היקפי סטריאופוני וטוב .

ברוך הבא לפורום.

באיזה רכב מדובר?

האם יש צורך גם להחליף את המערכת ("הרדיו דיסק")? אם כן, האם יש דרישות מסויימות? אם לא, האם מקורית? אם לא מקורית, מה הדגם המלא שלה?

האם פתוח למוצרי יד שניה?

מדוע הינך חושב שיש לך צורך ברמקולים אחוריים?

ממליץ לבצע מעט חיפוש בפורום, הן לגבי המלצות ציוד והן לגבי המלצות למתקינים. ישנם מספר קבועים (AKA יוסי אלפיין וישראל ג'וניור למשל).

פורסם

צליל סטריאופוני זה ימין-שמאל. בשביל זה לא צריך רמקולים אחוריים :wink:

צליל היקפי, אם אתה מתייחס לקצת השלמה של הסאונד מאחור, זה אפשרי, אך אין בהכרח צורך להתקין קומפוננטים ואפשר להסתפק ברמקולים קואקסלים (ואפשר מסדרה תואמת, אך לא מחייב) או אפילו רק מידים עם טווח תדרים מצומצם כדי לספק את הנ"ל.

באופן עקרוני הרי מוזיקה צריכה להישמע מ"במה קדמית". אבל כל אחד וטעמו הוא.

אם אתה מהמרכז, אני הייתי מתאם להיפגש עם יוסי אלפיין (סדנת עילית קאר אודיו) ולבדוק מה יש לו להציע.

הוא משווק מוצרים של ארק אודיו ואני גם משוכנע שהוא יכול להציע גם ממוצרי מוראל (שהרי הם חברה ישראלית) שיתאימו לדרישות.

זו הנטייה הטבעית שלי לפחות.

אם אתה מחפש המלצות ספציפיות יותר למוצרים השונים, מציע להמתין מעט בסבלנות לחברי פורום אחרים.

• תוכן חדש...