Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על מערכות ש ״גיל CAR״ מתקינים.

אני רוצה לפתוח את המכשיר לטאבלט מלא.

איך ניתן?

אני מכיר את הקודים ואת אפשרות הכניסה לחנות גוגל, אבל זה לא עוזר, אני רוצה טאבלט מלא עם יוטיוב והכל.

סקודה סופרב ספורטליין 2018

עומר :-)

פורסם

אני לא מכיר את מערכות גיל car, אבל אני מכיר קצת android,

תנסה להוריד launcher כל שהוא מחנות גוגל. זה אמור לתת לך קצת יותר שליטה.

פורסם

מה זה יעזור לך טאבלט ברכב , זו השקעה של כ 5000 ש"ח לא ?

אני עשיתי לצערי לפני שנה כי רציתי בעיקר וויז , אבל עכשיו שיש לי אנדרואיד אוטו אני בכלל לא משתמש במערכת אנדואיד ברכב במיוחד שנגמרה חבילת הגלישה וצריך לחדש במחיר של 300 ש"ח לשנה !

רכב סקודה קודיאק 2018

פורסם

לא הבנת, הטאבלט כבר קיים ברכב. סה"כ מה שצריך לעשות זה לפרוץ את התוכנה ולפתוח אותה לגמרי למערכת אנדרואיד עצמאית עם שליטה שלי עליה. אני רוצה גם לשים סים קארד משלי. אני יודע איפה הכל נמצא, רק לא יודע איך לפתוח את המערכת.

עומר :-)

פורסם

דבר ראשון תנסה להפעיל אפשרויות מפתחים - בד"כ נמצא בהגדרות -> ABOUT ואז אתה ממנסה ללחוץ הרבה פעמים על כל אחת מהשורות.

באחת מהן אתה תקבל כנראה הודעה שתאמר לך שאתה עומד להיות מפתח - אתה ממשיך עוד לחיצה או שתיים ואפשרויות המפתחים נפתחות לך.

מאותו רגע אתה יכול להפעיל USB DEBUGGING ובעזרת סייר קבצים להתקין כל APK שאתה רוצה.

תנסה להפעיל באותה מידה או להתקין SU - כלומר סופר יוזר ואז אתה כבר באמת יכול לעשות הכל.

יש שיטות להתקין גוגל פליי דרך ווייז - לא יודע עד כמה זה ישים ואם זה אפשרי בכל גרסא וכל מערכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...