Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מערכת שמע עם דיבורית בלוטוס

כאשר אני על סורס בלוטוס במערכת ובטלפון ופעיל את הוואיז אני שומע את הניווט מהרמקוחים של הרכב

אבל כאשר הטלפון שלי במצב בלוטוס, והמערכת מראה שהיא גילטה את המכשיר שלי, אני רוצה להגדיר סורס cd/usb אני לא ישמע את הוואיז

ורשום לי ומסומן לי שהמערכת יכולה לקבל שיחות ואודיו

אם אני בסורס אחר אז זה מגביל ניווט קולי??

פורסם

אתה צריך להיות יותר ברור - מאיפה אתה מפעיל את הווייז? מהטלפון או מהמערכת?

אם אתה מפעיל את הווייז מהטלפון, כשאתה מעביר את המערכת שלך לסורס שהוא מקומי למערכת ולא אלחוטי מן הסתם לא תשמע את הווייז.

במצב כזה אתה צריך להגדיר בווייז שמותקן על הטלפון - להשתמש ברמקול המכשיר עצמו.

אם אתה מפעיל ווייז מקומית מהמערכת ורק שומע מהטלפו דרך הBT - זה תלוי מה מוגדר במערכת ההפעלה אם היא כן עושה MIX לכל המקורות או לא - בד"כ ממה שידוע לי כן אמורה לעשות. בנוסף לכך אם הווייז מותקן במערכת של הרכב - תבדוק גם את הגדרות הצליל של הוייז במערכת עצמה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מפעיל את הוואיז מהטלפון.

אי אפשר מהמערכת. יש לי רדיו דיסק דין אחד. לא מולטימדיה.

מה זה אומר בשורה תחתונה, אם אני רוצה לשמוע cd ובוא זמנית שהוואיז שהפעלתי מהטלפון ישמע ברמקולים, זה לא אפשרי?

גם כשפתחתי bt במכשיר וזה מראה לי במערכת בקטן אייקון של טלפון + אייקון של "ת"( תיו מוזיקלי)?

זה בעצם מגביל אותי לנגן מוזיקה שהיא רק אלחוטית אם אני רוצה וואיז ברקע?

פורסם

כן - כי הHU שלך היא איננה מערכת שמבצעת MIX בין מקורות השמע - אתה מאזין למקור השמע הנבחר.

מה שאני הייתי מציע זה להפעיל SPLIT SCREEN בטלפון שלך שינגן בחצי ממנו ווייז ובחצי השני אפליקציה שמנגנת מוזיקה או רדיו אינטרנטי ותזרים את הכל דרך הBT ליחידת הראש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז אם אני רוצה לשמוע בו זמנית את הוואיז והמוזיקה ברמקולים זה מחייב אותי לנגן מוזיקה ביוטיוב/אפליקציה ולא בCD/USB ?

• תוכן חדש...