פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, קיבלתי רכב - אופל אסטרה ברלינה 2014 - וברכב יש מערכת CD300 עם מסך מולטימדיה הכולל בתוכו דיבורית bluetooth (שיחות ומוזיקה) ואופציה לניווט. כשאני לוחץ על ניווט הוא רושם שהניווט נכשל. לאחר בדיקות בגוגל/יוטיוב מסתבר שהניווט מתבסס על תוכנה חיצונית המגיעה בכרטיס Micro SD. בדקתי, ואין אצלי כרטיס שכזה. רציתי לדעת: 1. האם המערכת היא בהכרח Wince? (היא לא אנדרואיד ולא IOS) 2. כיצד ניתן להשיג את התוכנה הזאת/הכרטיס הזה? והאם יש תוכנה ספציפית שתעבוד עם מערכת זו? תודה רבה לעונים.
הודעה אחרונה מאת jonathant, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם, איך אפשר לעדכן מפות ל-GPS ב-OPEL ASTRA BERLINA 2015 סטיישן עם מערכת CD300.? צריך להיות איפשהו כרטיס SD. אבל אני לא רואה אותו. תודה.
הודעה אחרונה מאת jonathant, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חשבתי להזמין מערכת מולטימדיה מאלי אקספרס לקיה פיקנטו 2015 (צורה ישנה). ראיתי את המערכת הזאת: https://www.aliexpress.com/item/Seicane-Android-8-1-7-1-9-2Din-GPS-Car-Radio-For-2011-2012-2013-2014/32950428188.html?spm=2114.search0604.3.2.5e2229738fCOdU&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_433_10618_431_10307_537_536_10902,searchweb201603_45,ppcSwitch_0&algo_expid=74d5036b-8aa2-4dd0-8795-625d3e27c9ac-0&algo_pvid=74d5036b-8aa2-4dd0-8795-625d3e27c9ac&transAbTest=ae803_5 https://www.seicane.com/android-gps-radio-for-2011-2014-kia-picanto-with-hd-1024-600-touch-screen-bluetoo…
הודעה אחרונה מאת Meitar Cohen, -
- 1 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום, אני מחפש סרטונים/ מידע בנושא התקנה עצמית של מערכת מולטימדיה למיצובישי גרנדיס כולל המלצה למערכת ספיציפית. עדיפות עם התקנה למצלמת רוורס. (גם אם לא התקנה עצמית אז המלצה למערכת ספציפית + בעל מקצוע במחיר הוגן)? לא מצאתי שרשור בנושא. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 4 תגובות
- 12.7 אלף צפיות
שלום רב. יש לי מאזדה 2 שנת 2011. השקע AUX מגמגם הרבה זמן ולאחרונה המערכת ממש לא מזהה שיש כבל בפנים (ניסיתי כמה). ניסיתי לתקן לבד ולהחליף חלק אבל הסתבכתי בדרך... כרגע יש לי את החלק הזה ברכב שהוצאתי ממנו (לא בצורה הכי מוצלחת) את החלק הזה מה אני עושה מכאן והלאה? תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת silence, -
- 0 תגובות
- 897 צפיות
שלום לכולם, יש לי אאוטלנדר חדש 2019 עם מערכת Connected . הבעיה היא עם האייפון של אשתי שהיא הנהגת המרכזית. חיבור הבלוטוס מתנתק בכל פעם שיוצאים מהאוטו ולא מתחבר בחזרה אוטומטית. בחיבור בלוטוס לטלפון אנדרואיד שלי הכול בסדר. עדכנתי הכול לגרסה האחרונה ואין שום הבדל. מישהו מכיר פתרון או חווה את הבעיה? תודה!
הודעה אחרונה מאת menhas, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, יש לי יונדאי i20 שנת 2009.יש לי ברכב מערכת רדיו פשוטה כזאת עם לחצנים וכפתורים. זה נראה שזה הגיע ככה עם הרכב מהיום הראשון אבל אני לא בטוח במאה אחוז כי קניתי את האוטו מיד שניה. יש תחנות לא מעטות ברדיו שיש רעשים ברקע ואין קליטה טובה וזה לא ממש משנה איפה אני נמצא או מה הזמן וזה ממש מעצבן שרוצים לשמוע כמו שצריך תחנה מסויימת.. אני רוצה שיבדקו לי את זה. לאיזה תחום ברכב זה שייך? אולי חשמל? או תחום אחר? אני שואל כדי שאני אגיע למוסך או מקום שמתמחה בתחום ולא סתם אתברבר בין מקומות. אולי בכלל כדאי לי להגיע לאחד ממרכזי השירות של יונדאי? אשמח לתשובות, תודה..
הודעה אחרונה מאת Iftah Gadon, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 983 צפיות
היי, מן הסתם שכיוון המערכת יבוצע לפי שמיעה, אבל אפשר עזרה בחוקי הבסיס כדי להגיע לאמצע מסויים? מדובר על מערכת 2 חלקים. נכון לעכשיו סדר הפעולות שנעשה: 1.קודם כל לוודא שהפאזות לא הפוכות, בחירת תדר לקרוס. 2.כיבוי הסאב וכיוון tc לפי מרכז הרכב ולא לפי מיקום הנהג. 3.הגברת הרדיו דיסק ל75% וכיוון גיין במגבר. 4.fine tuning לtc. 5.הפעלת הסאב כיוון גיין וtc. 6.תיקוני אקולייזר. התוצאה די טובה והבמה עברה לקדימה והסאונד לרוב לא צורם בווליום גבוהה. יש עוד איזה תהליך שכדאי לעשות מלבד rta וניסויים עם מיקום הטוויטרים?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, יש ברשותי פיקנטו 2018 GT. הגיעה איתה מערכת מולטימדיה סבירה, אבל עם בעיה מעיקה: היא לא תמיד מתחברת באופן אוטומטי לנייד, ואין אפשרות לחבר אותה בזמן נהיגה (בניגוד ל-waze הם לא חשבו להשאיר כפתור "איני הנהג"). הנחתי שיהיה אפשר לבטל את הקונפיגורציה המוזרה הזו בהגדרות, אבל לא מצאתי שום דרך. מישהו שמע / מכיר ויודע איך אפשר להתגבר על הבעיה? מצרף תמונה של ההודעה: תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Tal Barami, -
- 2 תגובות
- 840 צפיות
היי יש לי רכב מסוג מיצובישי ספייס סטאר שנת 2016, קניתי מערכת מולטימדיה ואני רוצה להתקין עצמאית ואני רואה יותר חוטים מהרגיל בצמה (יש במערכת המקורית פקודות קוליות ושליטה מהגה) אם מישהו שמתמצא בזה יכול לעזור לי לאן מגיע כל צבע של חוט *מצורף תמונות תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 4 תגובות
- 844 צפיות
שלום לכולם, ברשותי פולו TSI 2013 ויש לי בתא כפפות מחבר של אייפוד(חיבור ישן של אפל-שלושים פינים). החיבור עובד נפלא עם המכשירים הישנים של אפל אבל הבעיה שאף אחד כבר לא משתמש בהם היום. ברשותי אייפון שבע פלוס וראיתי שיש ממיר של אפל מהחיבור הישן לחיבור החדש(עולה באיידיגיטל בסביבות 180 שקל מקורי). לפני שאני רוכש אחד, האם משו יודע אם הממיר עובד והמערכת מזהה את הפלאפון?
הודעה אחרונה מאת shlomi617, -
- 2 תגובות
- 870 צפיות
היי, קיבלתי ארונה FR חדשה שתומכת ב FULL LINK, אבל אני לא מצליח לחבר אותה ל- ANDROID AUTO. ראיתי כמה פוסטים מלפני שנה בערך על הורדת ה- apk עצמאית והתקנה, אבל החדש ביותר גורם להזהרה שהמערכת באוטו לא בטוחה בשימוש בו כשמנסים לחבר, וישנות יותר מבקשות עדכון לפני הפעלה... מישהו ניסה בתקופה האחרונה והצליח לחבר את המערכות האלה? כל הנסיונות שלי להפעיל וויז באוטו נכשלו... תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת aalon, -
- 0 תגובות
- 654 צפיות
צריך את עזרתכם, יש לי איביזה 2018, קבלתי אותה עם מערכת שמע מספיק חזקה שמנגנת גם צליל באיכות טובה הבעיה העיקרית היא שברגע שאני שומע מוזיקה בעוצמה בינונית ומעלה, הבאסים מרעידים את הפלסטיק של הדלתות בצד ימין(משום מה רק בצד ימין) ושומעים את זה ממש המליצו לי שני דברים, או לקנות מגבר וסאבוופאר, להעביר את כל הבאס לסאבוופאר מאחורה ולהוריד אותו מהרמקולים בדלתות ואז לא יהיה מה שירעיד את הדלתות או לגשת למקום שעושה בידוד אקוסטי ולעשות בידוד וזה אמור לפתור את הבעיה של הרעידות של הדלת ולהפסיק את הרעש מה לדעתכם מומלץ לעשות? בנוסף אם מישהו מכיר מקום טוב וממליצים עליו שעושה בידוד אקוסטי או מתקין ומוכר מערכות לרכב באיזור ראשון - אשדוד זה יעזור לי מאוד תודה
הודעה אחרונה מאת Elad Yacov, -
- 4 תגובות
- 857 צפיות
שלום לחברי הפורום, בבעלותי פיאט דובלו, וכרגע מה שמותקן אצלי ברכב זה HU של פיוניר 6750BT שהוא סבבה לגמרי. ורמקולים קדמיים coax של הרץ מסדרת אנרג'י - דגם ecx 165.5 שהם 70RMS. נפל בחלקי מגבר 4 ערוצים תקין - לא יודע עדיין איזה, וגם ככה מה שאני מכוון זה רק תוספת של קצת באס כי המיד והטוויט מספקים אותי לרכב עבודה זה. ועכשיו לסוגיה - מכיוון שאני כל הזמן מקפל את הספסל האחורי ומעמיס ציוד חשבתי לשים מאחורה: 1. רמקול 4X6 מוזר שקשה להשיג או לחילופין רמקול 4 עם מתאם לתושבת המקורית ואז הכל טוב ויפה. אבל חלש 30-40RMS ולא יורד מ70HZ. 2. יש לי 2 תיבות ל6X9 חדשות שאם אני אהיה קצת יצירתי אני יכול להתקין במובלעות מאחורה - שגם לא יפריעו לי להעמסות אבל זה לא יראה הכי טוב בלש…
הודעה אחרונה מאת kubthenub, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 894 צפיות
היי, יש לי מזדה 3 2010 ובימים האחרונים התחלתי לשמוע רעש בתדרים נמוכים שמגיע מכיוון הרמקול בצד נהג. תוף שומעים ללא רעש אבל כאשר יש תדר בס נמוך יש רעש לוואי, אני דיי בטוח שהרמקול בדרך לגן עדן אבל לא מסתדר לי שכאשר יש תוף לא מופיע הרעש אלה רק בתדר בס נמוך. יש מצב שזה לא הרמקול?
הודעה אחרונה מאת Michael Yaacov, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 845 צפיות
שבת שלום, הייתי רוצה לשדרג את הסאונד ברכב הנל. אני לא מחפש משהו מקצועי לחלוטין באלפי שקלים אלא משהו שיעלה אותי ברמה אחת או שתיים. יש לי מגבר ישן של BOSS 2 ערוצים שהיה מחובר בעבר לסאב ברכב הקודם שלי (לפני איזה 7 שנים בערך) המגבר חזק מאוד ועשה את העבודה מצויין. השאלה היא האם אני יכול לחבר אותו ברכב הנל ולרכוש זוג רמקוליים קומפוננט קדמיים ואז אקבל איזה שידרוג נחמד? האם בכלל אפשר לחבר מגבר ישירות למערכת של מאזדה או שצריך מתאמים מיוחדים כי אין להם יציאת PRE OUT? התקציב שלי הוא 1000 שקלים לרמקולים במידה והמגבר הנוכחי יתאים. תודה.
הודעה אחרונה מאת amirba, -
- 0 תגובות
- 902 צפיות
ברכב שברשותי, שנת ,2014 הותקנה מערכת מולטימדיה על ידי היבואן, כביכול מקורית. למערכת יש כמה בעיות שאשמח לשמוע אם יש דרך לפתור: 1. בשעות האור, המסך מאד "לבן" כמו פלסטיק שעמד בשמש וקשה מאד לראות מה שמוצג. האם ניתן להחליף את השכבה החיצונית? 2. הקליטה ברדיו די גרועה, אני משווה לרכב דומה עם מערכת מקורית שבאותו מקום ואותן תחנות נשמעות מצויין. 3. איכות הקול בדיבורית מתחילה באופן סביר ומהר מאד הצד השני בקושי שומע אותי. הבעיה לא קיימת ברכבים אחרים כולל C5 עם דיבורית מקורית. 4. לחיצה על ניווט פותחת הודעת שגיאה על קובץ שחסר. 5. ברכב יש חיבור טעינת USB מקורי שלא פועל. הוסבר לי שהוא נותק כשהותקנה המערכת. זה נכון או לחפש את הבעיה במקום אחר? הוספתי תמונות של המערכת כד…
הודעה אחרונה מאת iziatg, -
- 1 תגובות
- 791 צפיות
שלום, אשמח לעזרה.. יש לי קיה פיקנטו ומכשיר נייד (שיומי) ואני רוצה לשמוע פודקאסטים במערכת השמע. משיטוט קל באינטרנט הבנתי שאני אמורה לחבר כבל USB ואוכל לשמוע. זה מה שעשיתי ונאדה... מה עושים? איך אצליח לשמוע קבצי MP3 מהנייד במערכת השמע ברכב? הדרכות מפורטות יתקבלו בברכה! אני ממש קלולס בנושא (:
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 542 צפיות
שלום, יש לי יונדאי i20 שנת 2009.יש לי ברכב מערכת רדיו פשוטה כזאת עם לחצנים וכפתורים. זה נראה שזה הגיע ככה עם הרכב מהיום הראשון אבל אני לא בטוח במאה אחוז כי קניתי את האוטו מיד שניה. יש תחנות לא מעטות ברדיו שיש רעשים ברקע ואין קליטה טובה וזה לא ממש משנה איפה אני נמצא או מה הזמן וזה ממש מעצבן שרוצים לשמוע כמו שצריך תחנה מסויימת.. אני רוצה שיבדקו לי את זה. לאיזה תחום ברכב זה שייך? אולי חשמל? או תחום אחר? אני שואל כדי שאני אגיע למוסך או מקום שמתמחה בתחום ולא סתם אתברבר בין מקומות. אולי בכלל כדאי לי להגיע לאחד ממרכזי השירות של יונדאי? אשמח לתשובות, תודה..
הודעה אחרונה מאת Iftah Gadon, -
- 0 תגובות
- 805 צפיות
הרכב הוא הונדה גאז מערכת אנדרואיד התקנה של אדי מערכות. כפתורים שעל ההגה שאמורים לאפשר חיוג קולי לא עובדים רק מופיעה הודעה על המסך זה mute . מצאנו קוד שפותח את המערכת של להכל רק לא חיוג קולי ואנשי קשר. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת שאול לוי, -
- 0 תגובות
- 643 צפיות
שלום חברים, ברשותי אלפא מיטו 2015, ורציתי לקבל המלצה על: 1. מגבר קומפקטי (כזה שייכנס מאחורי ה 2Din, הבנתי שיש כמה כאלה) - עדיף איכותי מאשר חזק\עוצמתי. 2. סט רמקולים שיחליפו את הקיימים + סאב (קטן ואיכותי ולא גדול ורועש). מה המטרה? להחליף את הרמקולים הקיימים ולשפר את איכות הסאונד ולקבל באס עמוק - ממש לא אוהב לשמוע מוזיקה ברעש או בטונים גבוהים, אך חשוב איכות ועומק הסאונד. נ.ב: התקציב הוא באיזור ה 1000 ש"ח - 1500 ש"ח - אני בד"כ מזמין מאמאזון\איביי כך שזאת אופציה למי שמוצא משהו שווה (ונראה לי שיש המון מציאות שם..) נכון להיום יש את ה-2Din ברירת המחדל של הרכב כאשר כנראה אצטרך להחליף את הרמקולים. אך מה לגבי מערכת ברירת המחדל? האם אהיה חייב להחליף גם אותה בכד…
הודעה אחרונה מאת noamer, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 727 צפיות
הי חברים, אשמח לקבל המלצות לשדרוג המערכת ברכב סקודה קודיאק. אוהב סאונד חזק ונקי. תקציב עד כ5א׳. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת OmriAtiya, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 14.5 אלף צפיות
היי! יש לי מאזדה 2018 cx3 ולא ניתן לשמוע הודעות וואטס אפ קוליות כאשר הטלפון מחובר לדיבורית ברכב. פשוט לא שומעים כלום בהודעה, כאילו שאין קול. איך ניתן לשמוע את ההודעות דרך המערכת ברכב? גם דרך הרקמול של הטלפון מן הסתם לא שומעים כי המכשיר מחובר לדיבורית. יש פתרון לזה?
הודעה אחרונה מאת tainka2405, -
-
- 1 תגובות
- 852 צפיות
היי ושלום לפורום. יש לי גולף מודל 2010 שהמערכת בה יצאה מכלל שימוש. אני מחפשת תחליף טוב, חשוב לי בלוטות אמין, רדיו דיסק, נגן MP3 ומסך טאצ'. אין לי שום צורך ב GPS או אנדרואיד. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Michael Yaacov, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 729 צפיות
שלום, השאלה שלי מופנת בעיקר לבעלי יונדאי i20 אך אשמח שכל מי שיודע גם יגיב. יש לי יונדאי i20 שנת 2009 שקניתי מפרטי. לאחרונה גיליתי שאין שם רמקולים אחוריים ולכן גם הבנתי למה לא שמעתי סאונד מאחורה. האם זה הגיוני שהיצרן לא הרכיב רמקולים גם מאחורה מלכתחילה? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש לי מגבר Gensis Profile 4 שהפסיק לעבוד. פתחתי את המכסה שלו וגיליתי שנשרפו 4 קבלים, מצורפות תמונות שלהם. מישהו מכיר אתר איפה אפשר לקנות כאלה? או לתקן את המגבר באזור הצפון? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת wncrazy, -
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
רדיו מקורי של קיה פיקנטו (2015) משתגע. פתאום קופץ כיוון שעון/הגדרות. לפעמים לא מגיב בכלל ללחיצות. לפעמים מקפיץ הודעה של scan. יש מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 965 צפיות
אהלן יש לי דימקס, הרדיו/מערכת מיושן קצת ואנימחפש להחליפו ברדיו טוב חדש עם סאונד נורמלי שכולל לפחות BT לשימוש כדיבורית והשמעת מוזיקה מהסלולרי. רצוי עם אפשרות להתקנת שלט כלשהו על ההגה לשליטה.. ראיתי באיביי דגמים שמתחילים ב 60 שקל בלי שם ומכיוון שכבר שנים לא רכשתי מכשיר כזה אין לי מושג מה הולך היום, מה טוב ובמה לא לגעת. בנוסף יש מקום לדאבל דין אבל לא בטוח שאני צריך בכלל..אולי למצלמת רברס? ואולי מצלמת רברס עדיף שתהיה מחוברת למראה מרכזית כלשהי? בקיצור - אשמח לקצת עזרה בנושא. אלעד.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 953 צפיות
היי לכולם, רציתי לדעת מה מידות הרמקולים ברנו קפצור 2016 דיזל? בנוסף איזה גודל רמקולים ניתן להתקין, לגבי הדלתות האחוריים אני חושב שאין שם רמקולים אבל האם יש שם מקום להתקין והכנה של מתח שמגיע מהרדיו? תודה
הודעה אחרונה מאת lior_s, -
- 0 תגובות
- 670 צפיות
ברשותי מאזדה 3 2009 , דגם רגיל . אני מחפש מערכת מולטימדיה איכותית, מצאתי את זאת https://www.eonon.com/mobile/Designe....html&Catype=1 , מה דעתכם? האם בארץ יכולים להתקין אותה ללא בעיות? האם היא מותאמת ב100 אחוז לרכב? צריך לקנות גם מתאם או ציוד נוסף בשביל התקנה? האם ניתן לחבר אליה סים נייד?
הודעה אחרונה מאת ariel2403,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,406 אורחים (הצג רשימה מלאה)