פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
שלום לכולם, קנינו לאשתי שלשום קשקאי 2010 דגם אסנטה,אני מצליח לחבר את הבלוטוס לרכב ואני מצליח לקיים שיחות דרך הרכב אבל לא מצליח נגן מוזיקה,האם הרכב תומך בפונקציה הזו?
הודעה אחרונה מאת Jeka88, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב ושלום לכולם.. יש לי אייפון 7, A1778 ואני מתשתמש בכבל מקורי. לאחר מספר דקות של שימוש באפשרות של הקארפליי כל התצוגה הופכת מטושטשת. נגיד שניכנסתי לאוטו עכשיו, חיברתי הכל והתחלתי ניווט.. הכל עובד בסדר יפה וברור עד שלאחר מספר דקות כל המסך הופך מטושטש. בגרע שהטשטוש מופיע הוא משפיע על כל הערוצים של האפל קארפליי, כלומר גם אם אני יוצא מוויז לאפל מיוזיק או לחלון השיחות הכל נישאר מטושטש. *חשוב לציין שאם אני נמצא מחוץ לאפל קארפליי, כלומר ברדיו הרגיל או בשימוש בבלוטוס רגיל שגם נותן את המידע של המוזיקה במסך הכל עובד בסדר. מה שאני עושה ביומיים האחרונים זה שימוש בבלוטוס ולמוזיקה והשיחות ומשאיר את הוויז בפלאפון.. הכוונה, לא מתשמש באפל קארפליי.. ניסיתי להחליף …
הודעה אחרונה מאת 0guy0, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 569 צפיות
שלום חדש כאן אז בעדינות איתי אני רוצה להחליף את הרדיו הרגיל במכוניות שלי. האחת מיצובישי ספייס סטאר שנת 2014 והשניה טויוטה יאריס 2015. די ברור לי החלק של הדין השאלה: 1. המלצה על מערכות שכוללות מן הסתם דיבורית ואפשרות להתקנת waze. אם אפשר דברים ספציפיים שאנשים קנו במחירים של איזור 300 דולר. אם יש המלצות לרכישה בארהב אז גם אשמח. 2. צמות לחיבור - האם יש לקנות צמות מתאמות מהצמה המקורית לזו של המולטימדיה החדשה. אם כן אשמח להמלצות ספציפיות. תודה
הודעה אחרונה מאת Yyy35yyy, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
החלפתי ספורטאז 2016 ב 2019. בקודמת התרגלתי לטוב - מערכת מולטימדיה עם התקנה מקומית שאפשר היה לפתוח בקלות לאנדרואיד לכל דבר. שם התקנתי אפליקציות לפודקאסטים, ספרי אודיו, DEEZER וכד'. במשך 3 שנים לא הייתי צריך להוציא את הטלפון מהכיס בנהיגה, הכל הופעל מהמערכת . ב 2019 יש מערכת מולטימדיה אחרת לחלוטין, מובנית ומגוירת עם 3 אפליקציות בלבד - WAZE, פאנגו ורדיו אינטרנטי. ועכשיו בשביל לשמוע שיר ב DEEZER אני צריך להוציא את הטלפון ולהתחיל להתעסק עם BT Audio (או אפל קארפליי, אבל זה ניג'וס אחר). מצאתי מאמרים בפורומים ו של אנשים שהצליחו באמצעות סדרת לחיצות במסכים שונים להגיע ל Engineering Mode ומשם ניתן להפעיל התקנת קבצים ממקורות "זרים". אבל כנראה שהגירסה שמגיעה בארץ שונה קצת (או…
הודעה אחרונה מאת itsikg, -
- 1 תגובות
- 793 צפיות
היי, מחפש בדחיפות טלפון נייד שיש לו יציאת HDMI שתומך MHL. גלקסי 9 ונוט 9 בוודאות תומכים כי בדקתי בבית. ההתקנה של המסכים ביום חמישי ורוצה לרכוש טלפון שיהיה קבוע ברכב ומחובר למסכים ולא רוצה לרכוש טלפון ביותר מ3K בשביל סרטים מצויירים לילדים. אם מישהו מכיר טלפון שבוודאות תומך ועובד וניסה תמליצו בבקשה מחר קונה. תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 802 צפיות
שלום, הבנתי שאפשר לפרוץ את המערכת ולגלוש ביוטיוב ולשמוע שירים משם ועוד דברים מישהו מכיר מישהו או חברה שעושה זאת ומה התשלום? תודה Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת salih, -
- 1 תגובות
- 605 צפיות
שלום לכולם. המסך במערכת איתה נקנה הרכב (משהו סיני) מת. ההתלבטות האם להתקין את המערכת המקורית ולהוסיף דיבורית (בלוטוס) חיצונית וללא מצלמת רוורס או שעדיף כבר להשקיע במסך חדש הכולל בלוטוס ומצלמה ? הדרישותה שלי מהמערכת לא גבוהה, רק שיהיה סביר, אמין וזול (לא מעוניין להשקיע). קיבלתי הצעה למסך סיני מתצוגה ב- 700 ש"ח ללא אחריות, כדאי ? אשמח רעיונות ולהמלצות באזור מודיעין רמלה לוד.
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
ברכבים החדשים מגיעה מערכת עם אפל קאר פליי וממשק נוח. האם ניתן להתקינם במקום מערכת הדור הקודם? או האם יש דרך לשדרג את מערכות הדור הקודם? (מסך מגע עם מצלמה אבל בלי אפל)
הודעה אחרונה מאת malagena, -
תיקון מגברים
מאת asmily- 2 תגובות
- 976 צפיות
שלום לכולם, עקב קפיצת מתח ונגיעת הפלוס בגוף הרכב בהתקנה המגבר קבע את מותו, האם יש חנות אשר יכולה לעזור לי בתיקון ? מגבר מאוד יקר ערך עבורי תודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת asmily, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 590 צפיות
אהלן, ביצעתי חיפוש ארוך ולא מצאתי תשובה. יש לי פיונר 4950bt, קומפוננט dsk 165.3, ללא מגבר. איך לחבר כדי לנצל כמה שיותר את הסט? מהקרוס יש 3 יציאות - לטוויטר ולרמקול, ויציאה אחת שמתחברת לרדיו דיסק אני מניח אבל לאן בדיוק? אם אחבר ללא קרוס בכלל?
הודעה אחרונה מאת XVSTI, -
- 0 תגובות
- 522 צפיות
קבלתי רכב מסחרי חדש. מעוניין להתקין בו מערכת תומכת BT. בנוסף: קיים מסך קטן למצלמת רוורס, אבל המצלמה כנראה לא מכוונת טוב כי אני רואה יותר את הרכב של עצמי מאשר את הסביבה מעבר לזה המסך מאוד קטן האם ניתן להתקין מערכת מולטימדיה כמו שיש לי בסיאט הקטנה שלי ? מערכת שאפשר להתקשר ממנה, לשמוע מוזיקה + רדיו ושמחוברת גם למצלמת רוורס ? מה העלויות ? תודה
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
- 2 תגובות
- 966 צפיות
שלום, אני מתעניין בקניית טויוטה קורולה היברידית, והבנתי שרק ברמת הגימור היקרה ביותר מגיעה מולטימדיה מקורית של טויוטה וברמות הגימור האחרות יש מערכת שמותקנת בארץ. האם מבחינת איכות השמע בלבד יהיה הבדל . אציין גם שאני מתכוון להתקין מגבר ורוצה איכות שמע טובה. אודה לכל התייחסות
הודעה אחרונה מאת zvi-ka, -
- 5 תגובות
- 934 צפיות
מחפש מערכת פשוטה עם בלוטוס, הבלוטוס זה מה שהכי חשוב לי ושיעבוד טוב (גם שיחות וגם מוזיקה בקיצור שהכל יעבוד דרך הבלוטוס), כל השאר בונוס, מצידי שיהיה בלי רדיו ודיסקים וכו' בקיצור מחפש זול... יש המלצה על משהו? אלי אקספרס ואיביי בא בחשבון?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 0 תגובות
- 585 צפיות
מה אומרים על הסט הזה והאם שווה לקנות מעונין בקומפוננט הצגה אחרי התאכזבות ממורל מקסימו Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת kalom, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום יש לי רכב מסוג MG ZS 2019 האם אני יכול להתחבר למולטימדיה דרך אפליקצית אנדרויד אוטו?
הודעה אחרונה מאת Asaf 25080, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 804 צפיות
מה יכול להיות הסיבה שהוולטז יורד ל12.5-12 בפיקים של באס יש ברכב מערכת חשמל משודרגת(שני מצברים,אלטרנטור 240 אמפר,שלושת הגדולים) האם האלטרנטור לא מספיק חזק או המצברים גמורים? איך ניתן לדעת בוודאות?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
בשעה טובה, התחדשתי במזדה 2 (2019). ראיתי בדיווחים באנגלית שבקרוב מזדה עומדים לתמוך באנדרואיד אוטו ובאפל קארפליי. שאלתי את הנציג בסוכנות, ואמר "שבקרוב" אכן ניתן יהיה להתקין תמיכה באנדרואיד אוטו. שאלתי את הנציג בניר צבי - ואמר שהוא לא יודע על אנדרואיד אוטו, אבל יש כבר תמיכה באפל קארפליי (כמובן, בתשלום הולם). אני לא מעוניין באפל, אלא באנדרואיד. השאלה האם יכול להיות שהתמיכה באפל קארפליי שהוא מדבר עליה היא בעצם התמיכה גם באנדרואיד אוטו, רק הם לא אומרים את זה כי אנדרואיד אוטו לא רשמי בישראל? למישהו יש את התמיכה באפל קארפליי במזדה 2 (או רכב דומה?) ויכול לאשר את הענין? מישהו יודע משהו נוסף על התמיכה באנדרואיד אוטו? הערה: מצאתי את האתר הנחמד הזה: https:…
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 4 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום חברים, יש לי מעט ידע טכני בתחום ועל כן זקוק לעזרתכם. ברשותי מאזדה CX5 חדשה ואני מעוניין לשדרג את איכות השמע של הסאונד ברמה או 2 ללמעלה. לא מחפש לפתוח מועדון ברכב, אלא לתת שיפור מזה הקיים. חשוב לי מאוד לא לגעת ביחידה המקורית של הרכב (head unit) אלא להחליף רק את הרמקולים ולהוסיף סאב קטן. א. האם ניתן לחבר מגבר למערכת המקורית של הרכב? ב. לא מעוניין לוותר על נפח בתא מטען כי זה קריטי אצלי. מה האופציות לסאב קטן? לדוגמא, בדגמי הפרימיום המגיעים עם מערכת סאונד של בוס , הסאב נמצא בתוך הגלגל הרזרבי. שייך להתקין דבר כזה? או אולי סאב אקטיבי מתחת הכסא? שוב, לא מחפש סאב שירעיד את המעקה בטיחות... ובכלל, האם הייתם בכלל מתעסקים עם זה או שמא אומרים 'אל תתעסק עם המערכת המק…
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 2 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, ברשותי מזדה 2 2017 . הבנתי שמזדה הוציאה עדכון המאפשר באמצעות עדכון תכנה + חומרה פיזית , להשתמש ב: apple car play מישהו מכיר? ביצע? ( לא מדובר ב"פתיחת מסך" ) הבנתי שהרכיבים עולים 199 דולר תודה על תשובות,
הודעה אחרונה מאת יובל501, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן, בלקסוס ES בחו"ל יש תמיכה ב-APPLE CARPLAY אבל בארץ בגרסא שהביאו, אין. האם יש אפשרות להפעיל/להוסיף תמיכה כזו באופן פרטי? בגרסאות אחרות של לקסוס בארץ, מי שרוצה לראות את הוויז דרך המסך המקורי של הרכב, מופנה לגיל קאר על מנת שיפרצו ויתקינו את המערכת. לגיל קאר עדיין אין יכולת לחדור ולהתקין בלקסוס ES. האם יש מתקין אחר בארץ שאולי כן יצליח? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת DJO, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 860 צפיות
בסיטרואן פיקאסו של אישתי התקנתי מערכת שכוללת קומפוננט של מורל מקסימו 6.5 מקדימה.מאחורה גם קומפוננת של jbl משהו פשוט לא יודע את הדגם שיניהם יושבים ביחד על מגבר של רוקפורד 300.3 האם זה תקין כי שומעים לא מדויק בכלל.ואיך אפשר ומומלץ לשפר את השמיעה. אהה שכחתי יש גם סאב שומגבר ע"י מגבר קראונץ משהו סיני
הודעה אחרונה מאת AlexRC, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי ברכב שני מגבר אחד מונו ואחד רגיל 4 ערוצים עכשיו כרגע המונו לא מחובר למערכת סטוק שיש לי השאלה שלי אני מגביר כרגע עם המגבר את הקומפונטט הקדימיים והרמקולים האחורים מחוברים למערכת של הרכב ואני רוצה להוסיף סאב עכשיו למונו עכשיו המערכת מחוברת למגבר דרך מנחת לפי הידע שלי אני יודע שהיציאה הקדימית הולכת למגבר 4 ערוצים והיציאה האחורית הולכת למונו השאלה שלי אם אפשרי לחבר עדיין את הרמקולים האחורים דרך המערכת המקורית ואם לא דרך המגבר 4 ערוצים ואיך Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצאתי את המוצר הזה מישהו יכול להמליץ ? חוות דעת תודה US $209.44 12%OFF | 2G RaM Vertical screen android 8.1 car gps multimedia video radio player for ford focus salon 2012-2016 years navigation stereo https://s.click.aliexpress.com/e/Qr2GkeN
הודעה אחרונה מאת ד.ט, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 669 צפיות
יש עדכונים משהו לגבי פריצה או התקנת waze למולטימטיה המשעממת של הגאז ??? Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת salih, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 668 צפיות
היי, לאחרונה קניתי את הרכב (ליאנה 2006, GLS, אוט', סדאן). לאחר יום-יומיים שמתי לב ששומעים מ2 הWOOFERים הקדמיים בלבד, כאשר מהטוויטרים והרמקולים האחוריים לא יוצא צליל כלל. ברכב יש שאריות של טלפון-דיבורית שהיו מתקינים בעבר (תושבת מתכת ליד הרדיו ואנטנה בשמשה הקדמית), יכול להיות שזו הסיבה? שניתקו אותם בעת ההתקנה? אני תוהה האם כדאי לי לפרק את הרדיו ולבדוק האם זה אכן המצב, אך מעט חושש מאחר ואין לי ניסיון בדברים הללו. אם מישהו מכיר את התופעה אשמח לעזרה\ייעוץ. תודה!
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- 2 תגובות
- 12.5 אלף צפיות
מתנצל מראש אם אני שואל פה שאלה מטופשת, אבל לא מצאתי מיידע מקומי רלוונטי בחיפושים עד עכשיו. שבוע הבא אני אמור לקבל את הרכב החדש (סוזוקי קרוסאובר) שמגיע עם מערכת מולטימדיה מבוססת אנדרואיד (להבנתי KD Android 6.0.1 בהתקנה מקומית של שלמה בן חמו בחיפה). היות ואני איש iPhone והדבר היחיד שהכרתי היה CarPlay המחשבה הראשונית (ועושה רושם המוטעית) שלי הייתה שזו מערכת עם Android Auto. אחרי קריאה קצת יותר מעמיקה אני עכשיו מבין שלא מדובר ב-Android Auto אלא במערכת שיותר מקבילה להתקנת טבלט שמריץ אנדרואיד ״רגיל״ באוטו, וכך הגרסה של וייז למשל שמגיעה עם המכשיר היא הגרסה של הטלפונים/טבלטים ולא הגרסה שמותאמת לאנדרואיד אוטו ולנהיגה. הבנתי שיש (אולי?) אפשרות להתקין את האפליקציה של A…
הודעה אחרונה מאת lior_a, -
- 3 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי יונדאי I35 החלפתי את המערכת שמגיעה עם האוטו למערכת אנדרואיד. הכל עובד מצוין יש רק בעיה אחת. אני לא מצליח להגדיר את השליטה מההגה. גם אחרי כניסה להגדרות במערכת החדשה כאשר אני מנסה להגדיר פעולה של כפתור כלשהו אין תגובה מצד הכפתור על ההגה. אני מצרף תמונות של החוטים והמקרא גם של החדשה וגם של הישנה שבהם ניתן לראות שבמערכת הישנה היה רק חוט אחד השייך ל SWC2 בחיבור מספר 23 כאשר ל SWC1 אין בכלל חוט בחיבור מספר 24. ובמערכת החדשה קיימים 2 חוטים לשליטה מההגה - STEERING WHEEL KEY1 ו - STEERING WHEEL KEY2 חשוב לציין שעם המערכת הקודמת השליטה מההגה עבדה כרגיל. אשמח אם מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לחבר מהמערכת הישנה לחיבורים החדשים.
הודעה אחרונה מאת Nirgozlan18, -
- 2 תגובות
- 993 צפיות
יש לי קיה סורנטו עם מערכת מולטימדיה תואמת מקור מבוססת וינדוס. הזמנתי מחו"ל מערכת מולטימדיה תואמת מקור מבוססת אנדרואיד. כמה סביר לשלם על עלות החלפת המערכת? (אין צורך בחיווטים, פשוט להחליף מערכת אחת בשניה).
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום. מזמן לא התעסקתי עם סאונד ברכב, אבל רכש של רכב נוסף למשפחה העלה צורך בשיפור הסאונד. כמו שציינתי בכותרת הרכב הוא טויוטה פריוס דור 4. ממש לא אקוסטי. ברור לי שרכב יעבור בידוד לפחות בבתי הגלגלים, תא מטען ודלתות. נראה בהמשך אם יהיה כוח לכל הרצפה. מבחינת רכיבים שיותקנו. עשיתי קצת סדר במחסן ומצאתי ציוד הבא: מגברים: Audison AP8.9 + DRC חדש ללא שימוש באריזה. Audison SRx4 היה מותקן פעם ברכב ישן. תקין לחלוטין. רמקולים: Morel Elate 603 סט חדש ללא שימוש באריזה. Morel Dotech Ovation שהיה מותקן + טוויטר של Hybrid חדש. יש גם קצת כבלים וארגז של חומר בידוד. ועכשיו התלבטות. אני זוכר שעבור Elate 603 צריך הרבה כוח. האם יהיה נכון לנסות להגביר אותם עם AP8.9 ? יו…
הודעה אחרונה מאת AlexRC, -
-
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב, ברשותי רנו קדג'ר 2016 מערכת מקורית של רנו (R LINK) יש בעיה לחבר אייפון בבלוטוס (מדובר רק באייפונים החדשים) בפורומים באירופה כותבים שזאת בעיה ידוע של האייפונים החדשים מול המערכות הישנות אבל יש עדכוני תוכנה שניתן לבצע. בקרסו לא מכירים את זה ולא יודעים איך לחבר את הטלפון החדש , מישהו מבין בזה?
הודעה אחרונה מאת arikhous,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,093 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מלטבשי
- גולדן191
- nechmya
- GTאי
- יבגניפ
- ofer-1973
- avnerak
- hunter22
- davemustaine87
- BoazB11
- yor2
- SlowRide