פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
קודם כל נתונים: זוג קומפוננט MB Quart ZC1-216 6.5" סאב 10 אינץ' Kicker 43CWR104 CompR 10" 4-Ohm Subwoofer ראש מולטימדיה פיוניר AVH-Z2050BT מעוניין לצוות איליהם מגבר: Kicker KXA400.4 Amplifier האם המגבר מתאים? במידה ואני אחליט להוסיף אחוריים האם ניתן לחבר?
הודעה אחרונה מאת saharzo2, -
- 2 תגובות
- 552 צפיות
שלום רב. האם יש למישהו המלצה על עסק בחיפה והקריות שמוכר ומתקין מצלמות דרך מקגימה ואחורה? האם יש גם המלצה על חברות מסוימות של מצלמות? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת scott12, -
- 2 תגובות
- 681 צפיות
שלום לכולם אני כבר תקופה ארוכה רוצה לשדרג את המערכת הפחית באוטו שלי. יש קרוב לבית שלי חנות שמוכרת ומרכיבה מערכות, למי שמכיר השם הוא "עדאנן ד"ר סאונד". האם מישהו יכול להמליץ לי על חלקים להזמין או האם פשוט ללכת לחנות ולעשות הזמנה דרכו? הסיבה שעשיתי את הפנייה פה זה כיוון שאני לא מבין בכלל באודיו ברכבים ורציתי לראות מה דעתכם על מערכת ראשונה. אני צריך לציין שאני מעוניין שיהיה לי סאב אבל אני לא אוהב באסים שלוקחים שליטה על כל השיר אלה באסים הדוקים ונקיים. תודה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת soler, -
- 5 תגובות
- 847 צפיות
כמו בכותרת מצאתי 3 מגברים שמשכו את עייני ורציתי להתייעץ אתכם המונו ישודך לidmax10. Helix Splx 1000 competition, hertz hcp 1dk ks1200.1arc audio
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 1 תגובות
- 556 צפיות
יש לי סאב ברכב boss-nx129dc 2800w 1400rms כרגע יש לי תיבה שישב בה פאנץ פי 3 (אני חושב אורגינלית) אטומה. אלו הן הוראות יצרן לגבי גודל התיבה: "Works in 2.4 CuFt Sealed or 2.8 CuFt Ported enclosure" אם מישהו יכול לתרגם לי את זה לגודל של תיבה 3D למשל 12x7x18 ומה עדיף לסאב כזה פתוחה או סגורה שומע לרוב מזרחית ראפ ושירי bass bosted ביוטיוב הסאב הזה מפלצת שיושב בכלוב של תוכי עזרו לי לשחרר את המפלצת מהכלוב :-*
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
המלצה למונו
מאת Nati2707- 4 תגובות
- 633 צפיות
אמור להיות משודך לidmax "10 תקציב עד2000 גם משומש איכותי בא בחשבון תודה.
הודעה אחרונה מאת Nati2707, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאישתי יש פורד פיאסטה 2012 (נקנתה יד שניה ) אשר מותקנת בה מצלמת רוורס עם צג במראה האחורית. להבנתי זו התקנת יבואן כסטנדרט באותה שנה . המצלמה לא מתפקדת טוב , לפעמים יש תמונה טובה , לפעמים מטושטשת , ולפעמים ריצוד שחור. תמיד יש את פסי ההנחיה . המצלמה ממוקמת באמצע הטמבון ואין לי מוסג איך מפרקים אותה ( חיפשתי , אבל לא מצאתי גישה נוחה ). שאלתי היא , איך אני יודע אם הבעיה במצלמה או האם הבעיה בצג אשר במראה ? במידה והבעיה במצלמה , איך אני יודע איזו מצלמה מתאימה? אני מעוניין במצלמה שתהיה מותקנת מעל הלוחית רישוי ולא בפגוש .
הודעה אחרונה מאת NIMRODVA, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, אני מתכוון לקנות מכונית כרגע מועמדות מרכזיות 2 מכוניות היברידיות יונדאי איוניק וטויוטה קורולה ההיברידית. ואני רוצה להתקין בה מערכת שמע עם מגבר. אמרו לי כאן בפורום שיש בעיה ביונדאי איוניק מ 2018 והלאה שאין בה מצבר סטנדרטי לתת מתח למגבר. אני רוצה לשאול אם אנשים הסתדרו עם הקושי הזה. בנוסף נאמר לי שיש בעיה כללית במכוניות היברידיות להתקין מגבר עם צריכת זרם גבוהה ורק מגבר עם צריכה נמוכה יכול להתאים, האם זה אכן כך ו אם אפשר במצב זה לבנות מערכת טובה. אודה לכל התייחסות
הודעה אחרונה מאת zvi-ka, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
השאלה בגוף האשכול
הודעה אחרונה מאת motronix, -
- 0 תגובות
- 535 צפיות
שלום רב, נעזרתי בחיפוש אבל לצערי לא מצאתי תשובה. אני מעוניין להחליף את מערכת המולטימדיה (המקורית) שלי ברכב לכזו שתוכל להתחבר לטלפון באמצעות בלוטוס, תינתן שליטה דרך כפתורי ההגה וכמו כן תקרין את מצלמת הרוורס על המסך. ביצעתי חיפוש נרחב באינטרנט וראיתי שבעבור מחירים של כ3,000+ אוכל לעשות זאת (אשמח אולי להפניה לחנות אמינה בעלת מחירים טובים יותר). מחיפוש קליל באינטרנט, הגעתי למערכות מולטימדיה שטוענות לעשות את אותו הדבר בהרבה פחות (סביב $400) ראשית, רציתי לדעת אילו בעיות צפויות לי מלבד ההתקנה בהזדמנת מערכת מולטימדיה מהאינטרנט (אלי אקספרס) והאם יש הבדל בין הדגמים מבחינת השנה? כלומר הרכב שלי הוא 2015, האם מערכת של 2014 או 2016 תתאים? שנית, האם צפויה בעיה…
הודעה אחרונה מאת Idoy4, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 559 צפיות
מחפש המלצות על מתקין למערכת של CAR PLAY במרצדס CLA180 שנת 2017, מאזור המרכז. תודה גיא
הודעה אחרונה מאת guy_kv, -
- 2 תגובות
- 683 צפיות
קניתי מערכת מולטימדיה מעליאקספרס כולל מתאם וחיברתי את המערכת עם המתאם (ללא צורך הלחמת חוטים) עכשיו כשאני מנסה לסגור את הרכב עם השלט הרכב לא נסגר, רק לאחר דקה- שתיים השלט מתחיל לעבוד. שמתי לב רק ברגע שהמצלמת דרך שמחוברת למערכת מולטימדיה מפסיקה לעבוד אז אפשר לסגור את הרכב.. וגם כשאני מנתק את המערכת מהרכב אז השלט מתחיל לעבוד.. איך אני יכול לסדר את זה?? הרכב שלי- סוזוקי סוויפט 2008
הודעה אחרונה מאת Ilan Malako, -
- 1 תגובות
- 775 צפיות
שלום רב, ברשותי קפטיבה ספורט 2015 עם מערכת מולטימדיה קנווד DDX7025. לאחרונה החלפתי מצבר, ולאחר ההחלפה המפסקים המובנים בהגה (ווליום ולחצני+/- להחלפת תחנות למשל) איבדו יכול פיקוד. ניסתי לאתר ברשת, בספר נמערכת, בספר הרכב הוראות כלשהן להגדרה מחודשת של הלחצנים, אך ללא הועיל. האם מישהו מכיר, יודע כיצד לכוון לחצנים אלה ולהחזיר להם יכולת פיקוד על המערכת? מודה למשיבים, אבי
- 2 תגובות
- 896 צפיות
היי, אני רוצה להוסיף למערכת חיבור AUX בשביל דיבורית, אחרי קצת בדיקות יש כמה דברים שלא מצאתי עליהם תשובה: 1) יש איזשהו אתר (או דרך לחפש) שמכיל אינפורמציה על דגם הרדיו?ניסיתי לחפש בעזרת כמה מהפרמטרים שרשומים ונכשלתי לחלוטין... 2) מצאתי פירוטים על חיווטים בודדים, אבל לא הצלחתי להבין לאיזה חיבורים הם הולכים. לא הצלחתי למצוא למה כל חיבור באופן כללי. אצלי ברכב כל הharnesses חוץ מה6+6 מחוברים. למה כל אחד מהם משמש (חוץ מהאנטנה.. את זה הבנתי )? 3) ראיתי מתאמי AUX שמתחברים גם ל6+6, אני מניח שזה מה שאני צריך, אבל אשמח אם מישהו יוכל לאשר את ההנחה הזאת. 4) הרבה מהמתאמים באים AUX + USB, האם החיבור USB הוא למולטימדיה בלבד, או שאפשר להשתמש בו בתור חיבור USB לכל דבר? (בגדול, אם א…
הודעה אחרונה מאת itamrapr, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום , יש לי קיה פיקנטו LX , שנת 2015 , דגם : BX512B והזמנתי דרך האיבי את האפשרות של השליטה מההגה של הקרוז קונטרול + שליטה על הרדיו לאחר חיבור וניסוי לפני שפורק כל ההגה המקשים לא עובדים ורק TRIP מגיב .. האם מישהו יודע למה ? צריך להחליף סליל ? למישהו יש פיתרון ? ולמה המוכר רושם שזה משנת 2015 עד 2017 קישור מאיפה שהזמנתי : https://www.ebay.com/itm/Audio-Bluetooth-Auto-Cruise-Retrofit-Kit-for-2015-2016-2017-KIA-Picanto-Morning/271909023979?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649
הודעה אחרונה מאת belior, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, אני רוצה להתקין רמקולים קדמיים ואחוריים שיפיקו סאונד טוב יותר מהמקוריים. לא מחפשת משהו מטורף, סאונד איכותי וטוב שיהיה נעים לשמוע אשמח להמלצות לרמקולים איכותיים ומתאימים בתקציב לא גבוה, עד 500-600 שח ולא יותר המון תודה...
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- 0 תגובות
- 552 צפיות
אשמח להמלצה למערכת מולטימדיה הכוללת בתוכה אפשרות לשימוש בwaze ומענה לשיחות. חשיבות על מהירות המסך ותפעול פשוט ונוח. כמו כן יחוברו אליו 2 מגברים.
הודעה אחרונה מאת Shachazalisher, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום חברים ביקרתי היום בסוכנות יונדאי כדי להתעניין באיוניק ההיברידית , וראיתי שיש בה מערכת מולטימדיה ללא רדיו דיסק. הסוכן אמר שכך זה כיום בכל המכוניות. אז אם רוצים לבנות מערכת איכותית מה מקובל מה האסטרטגיה הנכונה ? יש לי מהאוטו הישן מגבר, סאב וופר, קומפוננטים רמקולים אחוריים, ורדיו דיסק, ציוד שנחשב איכותי לפני 12 שנה, במה כדאי היום להשתמש כ head unit ? המולטימדיה שבאה ברכב נגיד היונדאי הנ"ל איכותית ? כדאי להחליף אותה ? אפשר לחבר גם רדיו דיסק ? יש מכוניות שבאות עם רדיו דיסק ? מה מקובל היום בבניית מערכות אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת zvi-ka, -
-
- 1 תגובות
- 709 צפיות
שלום חברים, ברשותי יונדאי גטס שנת 2009 ובה רדיו דיסק של פיוניר שכולל כניסת אוקס (ללא בלוטות' או usb, רדיו יחסית ישן). לאחרונה, התקלקלה כניסת האוקס ולא ניתן לחבר אותה לפלאפון. לאחר בירור עם מספר מוסכים באזור, רובם רוצים בין 250-300 רק לבדוק את הבעיה. קיים מוסך סוג של רשמי של פיוניר ברשפון שמבקשים 120 ש"ח תיקון אך לצערי רשפון קצת רחוק לי מדיי ורק הדלק ובזבוז הזמן בנסיעה (והמתנה שם) לא שווים לי. האם אתם מכירים מוסך באזור מרכז (בת ים, ת"א, חולון, ראשון) שמתקן כניסת aux במחירים הגיוניים? תודה רבה על העזרה אנשים טובים!
- 2 תגובות
- 761 צפיות
שלום לכולם, אני עומד להתקין, בעצמי, מערכת מולטימדיה (אנדרואיד) ברכב. בעבר התקנתי מספר רדיוסקים ואני מניח שעיקרון החיווט זהה אבל עדיין יש מספר חיבורים שאני לא בטוח לאן אמורים לחבר אותם (ראו תמונה מצורפת): 04 - KEY_2 10 - KEY_1 11- BRAKE (לחבר לאורות בלימה? למה?) 12 - ANT_12V ( מדובר בעצם בREMOTE למגבר/אנטנה חשמלית?) אשמח לעזרתכם.... תודה!
הודעה אחרונה מאת blue01, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני שוקל לקנות Hyundai Ioniq, וחשוב לי שיהיה Android Auto, שקיים בחו״ל אבל לא במערכת של גיל-קאר. לדברי סוכן המכירות זו אותה מערכת, וגיל קאר רק מחליפים את ה-Firmware. הוא מתעקש שאוכל להחליף את ה-Firmware חזרה לאחר הרכישה, ולא אוכל לקבל את הרכב עם המערכת המקורית. מישהו יודע אם הוא צודק? האם זו באמת אותה מערכת? האם התקנת ה-Firmware מפה תעבוד? תודה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, מתעניין במערכת מולטימדיה (עדיפות לאנדרואיד) לרכב שלי מאזדה 2 שנת 2009. תקציב סביב עד 600-700. חיפשתי אבל מצאתי שרשורים די ישנים. אשמח להמלצות, תודה.
הודעה אחרונה מאת johnny drama, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 680 צפיות
אהלן חברים אני חדש פה אז ככה קניתי לא ממזמן אופל אסטרה 2014 הרכב הגיע לי עם שני מגברים 1 של crunch pzt 900 והשני מונו של חברה שעדיין לא הצלחתי להבין מהי הרכב נרכש רק עם שתי רמקולים קדמיים סטוק אז החלטתי להשקיע ברכב לאט לאט לכרגע קניתי קומפוננט של Jbl 609c ואני לא יודע איך להעביר חוטים לדלת דרך קונקטורים אז כל המלצות והדרכות יתקבלו בברכה רציתי להוסיף גם שתי רמקולים אחורים שיהיו מחוברים על המערכת של הרכב אבל הרכב מגיע ללא חוטים לדלתות האחוריות לפי מה שאני מכיר אם מישהו מכיר אחרת אני אשמח לשמוע וגם איזה סאב אתם ממליצים לי לקנות לרכב Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Dorian144, -
מגבר red box
מאת idan167-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש לי מערכת די טובה באוטו עם סאב של sundown די חזק ואני רוצה להפעיל אותו עם מגבר שיספק אותו לפחות ב 350 רמס, עד עכשיו הפעלתי אותו עם מגבר סיני v15 והוא עשה עבודה טובה אבל ברור שזה חלש ותכלס לא סיפק אותי (הוא היה זמני) עכשיו אני מחפש מגבר יד שניה בתקציב לא גבוה וקיבלתי הרבה המלצות על מגבר של red box, אני לא מכיר את החברה ולא מצאתי כלום עליה.. מה אומרים? מישהו מכיר? מה עוד ממליצים?
הודעה אחרונה מאת idan167, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
קניתי מצלמת רכב DVR655. עכשיו המצלמה מצלמת לי כל פעם סרטון של 10 דקות בלבד ואז עושה סרטון חדש של 10 דקות. יש אפשרות להגדיר שיצלם עד 3 שעות רצוף? ואז יעשה סרטון חדש.
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 1 תגובות
- 898 צפיות
שלום שלום , מחפש מסגרת למולטימדיה לאופל קורסה 2014 אנגוי 1.4 , אשמח לקישור מתאים והאם קיים בארץ , כמובן 2din תודה .
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 999 צפיות
אני מעוניין לשים מולטימדיה של פיוניר ונאמר לי שחשוב שמתקין יהיה מורשה מפיוניר ישראל על מנת לקבל את ה3 שנות אחריות (אתם מוזמנים לתקן אותי במידה וזה לא נכון) אני מגיע להתקנה עם זוג קומפוננט של MB QUART ZC1-216 לקדמיים וסאב Kicker 43CWR104 CompR 10" 4-Ohm Subwoofer ללא תיבה.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום חברים ברשותי רכב הונדה סיויק 2017 מנוע 1500 ,הדגם החדש, שנירכש מהיבואן בחודש 07/2017. ברכב מותקנת מערכת מולטימדיה מקורית ,המשלבת בתוכה איפוסי טיפולי החלפת שמנים, איפוס לחצי אויר בגלגלים , והפעלת מזגן . אל המולטימדיה התקנתי מנחת ארק אודיו sri, שני מגברים ארק אודיו 2 סטים קומפוננט 3 way ארק אודיו בלק כולל סאב בלאק, סחורה איכותית אצל מתקין איכותי. לפני כחודשיים נוצרה תקלת סאונד במולטימדיה המקורית ,אין התראות קוליות,דיבורית בלוטות וסאונד נעלם למשך שעות. בבדיקה במוסך יצא שהמולטימדיה תקולה, אך מאחר ועלות החלק יקרה להחריד כ 14000 שקל בהונדה, החליטו שבגלל שהתקנתי מערכת שונה מהמקורית אני יצרתי את התקלה, והונדה מתנערת ממימוש האחריות ,והודיעה לי שהמולט…
הודעה אחרונה מאת avi60769, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי לכולם האם מישהו כאן בעל ניסיון בשטיחים הנ"ל לרכב האמורים לסייע בהפחתת רעשי כביש? נראה לכם פתרון אמין או שמא לחפש דרך אחרת לנסות להפחית את רעשי הכביש? https://www.aliexpress.com/item/kokololee-Custom-car-floor-mats-for-Toyota-All-Models-Corolla-Camry-Rav4-Auris-Prius-Yalis-Avensis/32957576111.html
הודעה אחרונה מאת avi60769, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הזמנתי את גרנד קופה החדשה, ושמתי לב שברמת האבזור היקרה יותר המערכת משודרגת ל - "מערכת שמע 8 רמקולים בהספק 4X35W™ + ARKAMYS BY SOUND 3D" מישהו מכיר את המערכת הזאת? איך היא בהשוואה למערכות מקוריות ברכבים מתחרים? (ידוע לי למשל שבסיאט לאון יש מערכת די איכותית) איך היא בהשוואה למערכות "פרימיום" חיצוניות בהתקנה מקומית ? הבנתי שהיא לא כוללת SUB, איך הבאסים שלה בלי SUB? האמת שלא ממש ברור לי למה צריך 8 רמקולים לסטריאו, אפילו ל surround בסלון יש לי רק 6, כולל Sub.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi,
-
מי מחובר 16 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,463 אורחים (הצג רשימה מלאה)