Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מצלמת רכב DVR655.

עכשיו המצלמה מצלמת לי כל פעם סרטון של 10 דקות בלבד ואז עושה סרטון חדש של 10 דקות.

יש אפשרות להגדיר שיצלם עד 3 שעות רצוף? ואז יעשה סרטון חדש.

פורסם

קודם כל יש אשכול מרוכז של שאלות לגבי מצלמות רכב.

דבר שני, ככה מצלמה עובדת, בצילומי LOOP, מה יקרה כשיגמר לה המקום, אתה רוצה שהיא תמחק 3 שעות צילום במכה אחת, ואם בשעתיים ו59 דקות יתרחש משהו שתצטרך את הצילום שלו?

חלוקה לדקות נעשית מתוך נוחות גם של עיבוד הקבצים וגם של גישה אליהם לאחר מכן.

אם תצטרך צילום של המצלמה אתה לא רוצה להתחיל לחפש במשך 3 שעות איפה התרחש האירוע אותו אתה צריך.

פורסם
קודם כל יש אשכול מרוכז של שאלות לגבי מצלמות רכב.

דבר שני, ככה מצלמה עובדת, בצילומי LOOP, מה יקרה כשיגמר לה המקום, אתה רוצה שהיא תמחק 3 שעות צילום במכה אחת, ואם בשעתיים ו59 דקות יתרחש משהו שתצטרך את הצילום שלו?

חלוקה לדקות נעשית מתוך נוחות גם של עיבוד הקבצים וגם של גישה אליהם לאחר מכן.

אם תצטרך צילום של המצלמה אתה לא רוצה להתחיל לחפש במשך 3 שעות איפה התרחש האירוע אותו אתה צריך.

לא ידעתי שככה עובדת מצלמה.

אך אי אפשר לשנות איזה לשעה? בכל זאת יש לי כרטיס 128GB.

פורסם

1,3,5,10 דקות זה בדרך כלל האופציוץת

תוכל להסביר למה אתה מתעקש שזה יהיה זמן צילום ארוך?

פורסם
1,3,5,10 דקות זה בדרך כלל האופציוץת

תוכל להסביר למה אתה מתעקש שזה יהיה זמן צילום ארוך?

עד כה השתמשתי בטלפון כמצלמת דרך והיה לי אופציה של עד 3 שעות.

לדעתי יותר נוח שעה להקליט כי כך יודעים את השעה של הנסיעה וזה לא מחולק לקטעים שצריך לחפש אם רוצים לצפות בסרטונים.

פורסם

מצד שני, אם מתקלקל קובץ עדיף שזה יהיה קובץ קטן, כך שאבדן המידע יהיה מינימלי. אישית אני מצלם בקטעים של 3 דקות ומתלבט לגבי מעבר לקטעים של דקה.

המצלמות פועלות כרשמי לולאה (loop recorders), ובסה"כ ההתמצאות לא קשה. החשוב ביותר הוא האפשרות לשמירת הסרטונים האחרונים בעת ארוע המצריך תיעוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מצד שני, אם מתקלקל קובץ עדיף שזה יהיה קובץ קטן, כך שאבדן המידע יהיה מינימלי. אישית אני מצלם בקטעים של 3 דקות ומתלבט לגבי מעבר לקטעים של דקה.

המצלמות פועלות כרשמי לולאה (loop recorders), ובסה"כ ההתמצאות לא קשה. החשוב ביותר הוא האפשרות לשמירת הסרטונים האחרונים בעת ארוע המצריך תיעוד.

מאיפה אני יכול להשיג חיבור GPS למצלמה?

פשוט שקניתי אותה לא קיבלתי את החיבור GPS.

פורסם

מאיזה דגם המצלמה?

בדרך כלל אם יש מקלט GPS הוא מגיע בערכה של המצלמה, ומותאם אליה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מאיזה דגם המצלמה?

בדרך כלל אם יש מקלט GPS הוא מגיע בערכה של המצלמה, ומותאם אליה.

http://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=6607&utm_source=zap

זאת המצלמה.

מקדימה מצלמת באיכות FULL HD מאחורה באיכות מאוד נמוכה 480*640.

לא קיבלתי במארז רכיב GPS.

השאלה מאיפה אני כול לקנות את הרכיב?

פורסם

שאל בחנות ממנה רכשת (או בתמיכה של האתר).

נראה כמו מוצר גנרי כלשהו, השד יודע מה מקורו.

פורסם

המצלמה לא משהו בכלל.

מצלמת באיכות ירודה בלילה ומצלמת 25 fps.

כנראה אמכור את המצלמה בחצי ממה שעולה.

העלות שלא היא 1200 ש"ח כולל מצלמה אחורית.

פורסם

שים לב בקישור שהוא שלח המחיר שם 1100 שקל. בארץ יש המון מקומות שגונבים את האזרחים על המצלמות האלו. ראיתי לא פעם ולא פעמיים מצלמות שעולות באלי אקספרס 10-15 דולר ואיכותם ירודה באופן מחריד נמכרות בישראל בחנויות שונות ב400-500 שקל - זה פשוט שוד.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...