Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר red box

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מערכת די טובה באוטו עם סאב של sundown די חזק ואני רוצה להפעיל אותו עם מגבר שיספק אותו לפחות ב 350 רמס, עד עכשיו הפעלתי אותו עם מגבר סיני v15 והוא עשה עבודה טובה אבל ברור שזה חלש ותכלס לא סיפק אותי (הוא היה זמני)

עכשיו אני מחפש מגבר יד שניה בתקציב לא גבוה וקיבלתי הרבה המלצות על מגבר של red box, אני לא מכיר את החברה ולא מצאתי כלום עליה.. מה אומרים? מישהו מכיר? מה עוד ממליצים?

פורסם

אם יש לך לינק - ולא לחנות כשלהיא בכדי למנוע את הפרסומת - תעלה.

אם לא - לפחות תנסה לתת לנו את הנתונים שלו.

מציע לבדוק באמאזון מגברים של TARAMPS מותג ברזילאי מאוד מעניין (והם עומדים בהצהרות שלהם - בקלות).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

לא אין לי קישור אבל יש לי תמונה זה מישהו שמוכר במקרה מצאתי זה דגם ib1200 , העניין שחיפשתי עליו ולא מצאתי כלום וכן אני מכיר את החברה שהצעת אבל אין לי את התקציב הזה ובכללי אין לי תקציב לחדש בגלל זה אני מחפש יד 2

https://i.imgur.com/9t83BqT_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium זה המגבר שאני מדבר

עריכה אחרונה על ידי idan167
פורסם (נערך)

זה סאב ש"דורש" יותר מכפול הספק ממה שציינת.

האם המערכת החשמלית שלך ברכב תעמוד בזה?

חפש בגוגל "מגבר KENWOOD KAC-PS917D". יש חנות בארץ שמוכרת בפחות מ-500 ולכאורה הוא מספק 500W RMS ב-4 אוהם (האפשרות האחרת שלך היא 1 אוהם, והמגבר לא תומך).

כמו כן, חפש לפורום יד שניה פה, ותריץ חיפוש ממוקד ל"מונובלוק"/"מונו". ישנן כמה הודעות טיפה ישנות יותר שלא מופיעות ברגיל ואולי עשויות להיות עדין רלוונטיות, אם כי ברוב המקרים יהיה צורך לעלות בתקציב.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

כן אני יודע שהסאב חזק יותר ממה שציינתי אבל בתכלס אני לא מחפש כרגע משהו עד כדי כך חזק במיוחד שיש לי רק 4 רמקולים ברכב כולל כבל, אני רוצה להפעיל אותו עד משהו כמו 400 רמס.

וכנראה גם שהמערכת החשמל שלי לא תאהב את זה חח

המגבר שציינתי, אין משהו להגיד עליו?

• תוכן חדש...