Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

האם מישהו כאן בעל ניסיון בשטיחים הנ"ל לרכב האמורים לסייע בהפחתת רעשי כביש?

נראה לכם פתרון אמין או שמא לחפש דרך אחרת לנסות להפחית את רעשי הכביש?

https://www.aliexpress.com/item/kokololee-Custom-car-floor-mats-for-Toyota-All-Models-Corolla-Camry-Rav4-Auris-Prius-Yalis-Avensis/32957576111.html

פורסם

תריץ חיפוש ואתה תמצא שרשור מאוד דומה.

אני בעצמי רכשתי כאלו - תקפיד שיהיה מוצר איכותי.

אני באופן אישי מאוד מרוצה מהשטיחים שרכשתי ואצלי הם גם עשו הבדל מורגש לטובה בבידוד הרעשים מהרצפה אבל בנוסף אליהם יש לי עוד שתי שכבות מאוד מאסיביות של בידוד שגם כוללות בתוכן MLV.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני רכשתי שטיחים שכאלו איכותיים ב99 דולר באלי אקספרס, בידוד הרעשים שהם עשו די אפסי למען האמת ולא מורגש במיוחד, לאחר קצת פחות משנה השטיח של הנהג החל להתקלף והחלטתי לזרוק את הזוג הקדמי ולהחליף בשטיחי גומי טובים -הדבקתי מתחת לשטיח הרכב המקורי באותו אזור יריעות CCF שנראה שנתנו תמורה קלה לבידוד הרעשים קצת טובה יותר מאלו שנתנו השטיחים הסינים - יתכן ששילוב של CCF והשטיחים יחד יתן מענה בסיסי אך לא לצפות להבדל שמיים וארץ.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
אני רכשתי שטיחים שכאלו איכותיים ב99 דולר באלי אקספרס, בידוד הרעשים שהם עשו די אפסי למען האמת ולא מורגש במיוחד, לאחר קצת פחות משנה השטיח של הנהג החל להתקלף והחלטתי לזרוק את הזוג הקדמי ולהחליף בשטיחי גומי טובים -הדבקתי מתחת לשטיח הרכב המקורי באותו אזור יריעות CCF שנראה שנתנו תמורה קלה לבידוד הרעשים קצת טובה יותר מאלו שנתנו השטיחים הסינים - יתכן ששילוב של CCF והשטיחים יחד יתן מענה בסיסי אך לא לצפות להבדל שמיים וארץ.

תודה רבה

ביצעת בעצמך את הדבקת היריעות CCF?

יש מקום מומלץ שאוכל לפנות אליו לביצוע העבודה?

פורסם

הדבקתי בעצמי כמה יריעות, לא עשיתי כיסוי מלא אלא חלקי אבל אפשר גם לעשות מלא וגם אני יעשה כשאתפנה.

זה ממש לא מסובך להתקין לבד, צריך להסיר את הפלסטיקה בקורה התחתונה שמכסה את קצה השטיח של הרכב ולאחר מכן תוכל להסיט אותו לצד ולהדביק לרצפת הרכב יריעות ולהחזיר את השטיח חזרה למקומו לאחר מכן. אם רוצים לעשות עבודה ממש מקצועית לרוב מפרקים גם כסאות ומוציאים לחלוטין את השטיח ומכסים את כל השטח בבוטיל או CCF או שניהם יחד.

לא מכיר בעלי מקצוע כלכך חכה לתגובות נוספות, לרוב כל מתקין מערכות עם שם מוכר מתעסק גם בבידודים שכאלו.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

בוקר טוב

אין פתרונות קסם.

אתה צריך לפרק כיסאות ,שטיחים.קונסולה בין המושבים,

שהריצפה תהי גלויה.

ואז לשים חומר בידוד בוטיל וגם ספוג .

בנוסף תוכל לפרק גלגלים מבחוץ, ולפרק ביטנות גלגלים ולשים יריעות בידוד גם שם.

בנוסף ניתן להחליף לסט צמיגים טרי ושקט.

בפרוייקט שביצעתי בהונדה סיויק 2017 ,רעש הכביש הופחת משמעותית מרכב סטנדרטי, אבל לא פתר את הבעיה באופן מוחלט.

• תוכן חדש...