Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברשותי רכב הונדה סיויק 2017 מנוע 1500 ,הדגם החדש,

שנירכש מהיבואן בחודש 07/2017.

ברכב מותקנת מערכת מולטימדיה מקורית ,המשלבת בתוכה איפוסי טיפולי החלפת שמנים,

איפוס לחצי אויר בגלגלים , והפעלת מזגן .

אל המולטימדיה התקנתי מנחת ארק אודיו sri,

שני מגברים ארק אודיו 2 סטים קומפוננט 3 way ארק אודיו בלק כולל סאב בלאק,

סחורה איכותית אצל מתקין איכותי.

לפני כחודשיים נוצרה תקלת סאונד במולטימדיה המקורית ,אין התראות קוליות,דיבורית בלוטות וסאונד נעלם למשך שעות.

בבדיקה במוסך יצא שהמולטימדיה תקולה,

אך מאחר ועלות החלק יקרה להחריד כ 14000 שקל בהונדה,

החליטו שבגלל שהתקנתי מערכת שונה מהמקורית אני יצרתי את התקלה,

והונדה מתנערת ממימוש האחריות ,והודיעה לי שהמולטימדיה יצאה מהאחריות כתוצאה מהתקלה.

איך אני יכול להתנהל מולם?

פורסם

הייתי הולך למתקין בתור שלב ראשון. אפשר להבין את היבואן. יחד עם זאת, יש לך 2 אופציות נוספות:

1) לרכוש חלק בחול, חיפוש ממש קצר ב-ebay מראה שהחלק עצמו נסחר בכ-900 ש"ח לפני משלוח (לא יודע מה ההבדל בין ארה"ב לדגם הארופאי, שווה לחפור עוד קצת, אולי למצוא משהו באנגליה או אירופה):

https://www.ebay.com/itm/16-2016-17-2017-18-2018-Honda-Civic-Information-Display-Screen-OEM-LKQ/312509876800?epid=24025073318&hash=item48c30a4a40:g:5A8AAOSwjMBceOQA:rk:10:pf:0

2) אפשר לרכוש מתאם ולעבור למולטימדיה (איכותית) אפטרמרקט. על מזגן אפשר לשלוט על ידי החלפה של החלק התחתון (לא יקר בכלל): https://www.ebay.com/itm/16-17-Honda-Civic-Auto-Climate-AC-Control-OEM/323553245301?epid=2168684281&hash=item4b5546b875:g:AMIAAOSwyEdbxTE-:rk:6:pf:0

גם היבואן מתקין מערכת אפטרמרקט בדגמים הזולים יותר, כך שנראה לי ששאר הפונקציות פחות קריטיות...

פורסם

שלום

הדגמים של הפעלת המזגן באיביי לא מתאימים לארץ,

הם מתאימים לשוק האמריקאי ומגיעים ללא כפתור לחימום כיסאות,וללא מסך עצמי שמראה מה כיוונת.

אתה חייב מולטימדיה תואם מקור מלא עם אפשרות לאפס לחצי אוויר בגלגלים,

ולאיפוס טיפולי החלפות שמנים.

בדגמים הפשוטים יש כפתורים ניפרדים לאיפוסים הללו.

רק במנוע 1500 יש את הדגם המסובך.

• תוכן חדש...