פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
שלום לכולם! החלטתי להתקין מערכת מולטימדיה לרכב. לאחר בירור קצר עם כמה חנויות/מתקינים הגעתי למסקנה שעדיף להזמין לבד את הכל מחו״ל כי גובים מחירים הזויים על דברים כמו מתאם שליטה מההגה - באינטרט אפשר למצוא סביב ה50$ ובארץ רוצים משהו כמ600-700 שח.. מצאתי מתקין מומלץ (ע״י חברים) שמסכים להתקין את הכל כולל מצלמת רוורס ב350 ש״ח. אני לא מחפש משהו יקר ומפוצץ בפיצ׳רים אבל מה שהכי חשוב שיתמוך ב-CarPlay. תגידו לי אם אני מפספס משהו כמו דגמים אמריקאים שלא עובדים בארץ, או שצריך לקנות גם כבלים מיוחדים או כל דבר אחר. מערכת - אופציה 1: http://www.radio-rafi.co.il/ProdDetails.asp?prodid=1326 מערכת - אופציה 2: https://www.ebay.com/itm/SONY-XAV-AX1000-6-2-DDIN-CAR-…
הודעה אחרונה מאת djushi, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז ככה אני טכנאי מחשבים אך אף פעם לא נגעתי בתחום של מערכות לרכב רכשתי מערכת אנדרואיד 7 אינצ באמזון ומתאם לפלסטיק לרכב, שניסיתי להרכיב אותו ראיתי שצריך סוג של כלוב מברזל שלא הגיע לי עם המוצר רציתי לדעת אם אפשר לקנות את זה בנפרד? בנוסף החיבורים של הרכב והמערכת שונים ואני לא מבין בדיוק איך לחבר אותם או שצריך לקנות משהו בנפרד אני הוסיף תמונות תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 11 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני עומד בע"ה לרכוש מיצובישי לנסר 2014. ברכש יש רדיו מקורי דאבל דין עם שליטה מההגה אך ללא BT. ניסיתי לחפש את הרכיש הנדרש, אולם הגעתי רק לסירטוני הדרכה איך להגדיר מכשיר - מה שאומר שכנראה לא חיפשתי נכון האם ניתן לחבר לרדיו הזה מתאם BT לדיבורית ומוזיקה? הרדיו אינו מולטימדיה! אבל בעל שליטה מההגה. אם לא, איזו מערכת אנדרואיד הייתם ממליצים לי לרכוש (בארץ) כדי לשמור על השליטה מההגה ולקבל גם דיברוית BT?
הודעה אחרונה מאת Yoni Michaeli, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 942 צפיות
שלום, קראתי באתר icar חוות דעת טובה על יונדאי i30 שאני אמור לקבל אבל מה רשום שם שבמערכת המולטימדיה אי אפשר לשמוע מוסיקה דרך הבלוטות של הטלפון? זה עדין באמת קיים? או סידרו את זה? לשמוע מוסיקה בלי כבל... תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת salih, -
- 3 תגובות
- 821 צפיות
שלום חברים, ברשותי הונדה ג׳אז 2013 עם מערכת מקורית שקוראת mp3/wma. צרבתי דיסק כdata עם שירים בפורמט mp3 והמערכת לא קוראת אותו. היא כאילו מתחילה לנגן אבל לא שומעים כלום ואי אפשר להעביר שירים קדימה ואחורה. בדקתי ברכב של המשפחה הונדה סיוויק 2008 שיש בה אןתו מערכת +- ושם המערכת קוראת אותו יפה בלי שום בעיה. 2 המערכות מקוריות של הונדה. מישהו יודע ויכול להגיד לי מה הסיבה שאצלי זה לא קורא?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן, מעוניין בהמלצה לשדרוג סאב ומגבר מונו. ציוד קיים: diamond d3 12d2 400 watts RMS מגבר מאוד ישן jbl bp300.1 300w הסאונד מרוח והסאב מרשרש בווליום גבוה, פה ושם ניתוקים של המגבר, בווליום נמוך הם שילוב נחמד, יש תדרים שהסאב בקושי מצליח לנגן. מחפש סאונד יותר מדויק ועם מעט יותר עוצמה. התיבה שיש היום היא תיבה סטנדרטית סביב ה45 על 45. ראיתי באתר של אלכסנדר מגבר פיוניר עם נתונים טובים וסאבים כפולים סביב התקציב הזה השאלה האמיתית מה הכי נכון לצורך השדרוג. חג שמח
הודעה אחרונה מאת Ib1709, -
-
אחריות למגבר
מאת Niv Ziv- 0 תגובות
- 561 צפיות
היי, לפני 50 ימים בדיוק רכשתי מגבר, לפני שבוע המגבר הפסיק לעבוד, חזרתי לאותו מקום שחיבר לי את המגבר והסתבר שהמגבר לא עובד, אותו מקום שלח אותו למעבדה והם טענו כי בתחילת השבוע הם יחזירו לי תשובה, אוטוטו סופ״ש והם טוענים כי המעבדה לא עונה להם ואין להם מושג מה עם המגבר, הם פתאום גם טוענים כי אני שרפתי אותו והרסתי אותו, אותו מקום גם טען כי הרדיו דיסק שלי נשרף ובגלל זה המגבר לא עובד, הלכתי למקום יותר מיקצועי והוא אמר לי שהרדיו דיסק עובד פיקס ומי שחיבר לי את המגבר הוא מקום תת-רמה, עכשיו ממה שאני חושש וזה שלא הביאו לי אפילו חשבונית ושלא נדבר על תעודת אחריות, אלא טענו כי יש לי אחריות לשנה, האם מה שהם עושים זה לקוי, מה עליי לעשות לפי דעתכם? אשמח לתגובות בונות
הודעה אחרונה מאת Niv Ziv, -
- 1 תגובות
- 685 צפיות
אהלן, אני לפני רכישת I30 2013 שיש בה את המערכת AVOX (כך אני מניח - מאחר ולא מדובר באנדרואיד כלשהו, זה מגיע עם NAVIGATOR או IGO משהו כזה) האם אפשר להתקין עליה אנדרואיד (ואז WAZE) או שהמערכת אבודה ויש להחליפה בתואמת מקור (ראיתי שעולה 1800 בערך כאן, ו250$ בEBAY) אם אאלץ ללכת על תואמת מקור: איך לוודא כי השליטה מההגה תפעל כראוי ושמצלמת הרוורס תמשיך לעבוד, יש לי חויש טכני ואני אבין איך להחליף לבד אלא אם יש כאן סיבוכיות כלשהי ועדיף מתקין מקצועי ואולי אפילו מערכת שהוא עצמו יביא כי מה שאקנה יכולה להיות לא רלוונטית כלל. תודה
הודעה אחרונה מאת avizaz, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 540 צפיות
קיבלתי את הרכב, הולבשה על המערכת המקורית (שעדיין עובדת) תלאי של המערכת המחורב** Connected שאמורה כביכול להתממשק עם המערכת המקורית אבל אין מה לדבר היא פשוט מזעזעת כלום לא עובד כמו שצריך. במערכת המקורית יש אופציה לאנדרואיד אוטו שלא נתנת להפעלה בגלל שהמערכת שלהם משתמשת בזה. יש אפשרות להסיר אותה ולהשאיר רק את המערכת של היצרן? להקפיא אותה? להעלים? כל דבר אודה למישהו שנתקל בעניין הזה.
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 766 צפיות
שלום לכולם... פתחתי לא מזמן שיח כזה אבל הפעם אדייק יותר ואקווה ליותר חוות דעת. אשמח לשמוע עצתכם בנושא. 1- helix spxl 1000. 2- arc audio 1200.1. 3- alpine pdx 1.1000. 4- jl audio 1/500. 5- hertz hcp 1dk. אשתף אתכם גם בעלויות כך תוכלו להמליץ עלות מול תועלת כולם אותו סדר גודל למעט הjl(חצי מחיר) המונו יעבוד עם idmax "10. הרכב: טויוטה ראב 4 2014. המגבר אמור להיות תחת הכיסא אלא אם תהיה העדפה גורפת על אחד המגברים אז אשנה לו מיקום. הסאב עובד בהתנגדות סופית של 4 אום. תודה מראש לכולם...
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי מערכת של פיוניר, קניתי גם מסגרת לדאבל דין. הבעיה כשאני מפרק את המערכת, הקונקטור של הlcd של המאזדה, שמראה טמפ שעון וכו מחובר ישירות למערכת. יש אפשרות לגזור את הקונקטור ולהלחים איפושהו? יש למישהו מדריך? הבנתי שעד 2007 הקונקטור הוא חלק מהמערכת, ולא בנפרד. תודה
הודעה אחרונה מאת MA210, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
איך המוראל ביחס למילה ?,האם המוראל חזק יותר בועט עוצמתי יותר בהנחה שאין בעיה של הגברה וחשמל, על פי הנתונים המוראל חזק יותר אבל שמעתי מאנשים שלמרות הנתונים המוצהרים הוא עדין ושקוף(באופן אישי אוהב לשמוע בעוצמה גבוהה ועדין לשמור על איכות) יש כאן מישהו שמכיר את 2 הדריברים מקרוב ויכול להעיד שמשהו חזק יותר מהשני ,מבחינת עוצמה ובאס שהדריבר מוציא,כמה באמת יכול לרדת נמוך וכו.((מחפש משהו שישבור לי את הדלת ו4 מילה 7 אינץ בכל דלת לצערי לא מסוגלים למה שציפיתי,השאלה אם המוראל יתנו יותר...
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 844 צפיות
התחדשתי בפיג׳ו חביבה 308 GTI חדשה איך אפשר לגרום שהשירים מהפלאפון יתחילו אוטומטית? כרגע לאחר ההנעה הרדיו נדלק ואם רוצים בולטות צריך לעבור אליו.
הודעה אחרונה מאת refaelb, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי פיקנטו 2019, דגם LX שהגיע ללא מערכת מולטימדיה, אלא סתם מסך 3" אני מעוניין במערכת מולטימדיה טאצ עם ניווט, מצלמת רוורס , מראה לפלאון וכו'. האם צריך לקנות מערכת ייחודית לפיקנטו , או שכל מערכת עם SINGLE DIN שהמסך למעלה תתאים לשם ? האם אאבד את השליטה מההגה על המערכת החדשה ? האם הרכבת מערכת פוגעת באחריות היבואן ?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
יש לי אופל קורסה משנת 2010 ויש לה חיבור AUX לפני הידית הילוכים: https://ibb.co/X59h22f וכשאני מחבר את הטלפון לשם, הטלפון מזהה שהוא מחובר וגם מנגן מוזיקה בלי שאני ישמע (כאילו שהוא מעביר את הסאונד דרך האזניות), אבל ברכב לא הצלחתי להעביר לאופציה של הAUX זה איך שהכל נראה: http://prntscr.com/n52jfh הדגם הוא CD 30 MP3 יש מישהו שיש לו את הרכב הזה והצליח להפעיל את הAUX?
הודעה אחרונה מאת tomer504, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 538 צפיות
אז ככה יש לי זוג רמקולים קואקסיאליים בגודל 4 אינץ של אלפיין( דגם type s SPS410). אני מעוניין לחבר אותם למגבר שלי, 4 ערוצים של פלאנט אודיו (דגם AC1200.4). איך אני עושה זאת ? אשמח אם מישהו יוכל להסביר בצורה ברורה לאן לחבר כל כבל ואם יש עוד דברים שאני צריך לדעת. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי חברים, ברשותי יונדאי i20, שנת 2014. אני מעויינית בבקשה לרכוש ולהתקין מערכת אנדרואיד עם מצלמת רוורס. אשמח בבקשה אם למישהו יש לינק אמין ומתאים לשתף. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Stella Bar, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי מערכת מולטימדיה תואמת מקור למאזדה 3 החדשה גירסת אנדרואיד 7.1. יש לי 2 בעיות בדיבורית: 1) שומעים אותי ממש חלש. 2) יש דיליי בשיחה של 2 שניות לפחות שזה יכול לחרפן! נסתי להחליף את כל ערכת המיקרופון כולל החוט שיוצא מהמערכת וזה עדיין לא נפתר. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה או יש פה איזה צדיק שיכול לטפל בבעיה ? צרפתי תמונה של המערכת אם זה עוזר. תודה
הודעה אחרונה מאת Eliran Duek, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי אשמח להמלצה למקום שיכול למכור ולהתקין ב פיג'ו 407 מודל 2006 מערכת מולטימדיה שכוללת WAZE וגם התקנה של מצלמות רוורס באזור חולון ראשל"צ עדיף. ראיתי שהרבה שולחים לינקים לקניה מחו"ל למערכות כאלה אבל אני נהג חדש בקושי למדתי השבוע למלא אוויר בצמיגים אז לפרק ולהתקין מערכות חשמל ואלקטרוניקה ברכב נראה לי גדול עלי כרגע... מעדיף לדבר עסק שיעשה את זה. תודה על כל עזרה.
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 675 צפיות
משהו יודע מה ההבדל בין המגברים של jl audio שכתוב v2 לעומת אלו שלא כתוב?
הודעה אחרונה מאת NFS, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 826 צפיות
היי, יש לי סוזוקי ליאנה 2006. הלכתי לחנות סטריאו לרכב מקומית מאחר ורק 2 רמקולים מתוך 6 לא עבדו. לאחר בדיקה קצרה התגלה כי הרמקולים האחוריים (יושבים בתא המטען מתחת לשמשה, מכוסים בפלטה ללא חורים) שרופים, וכי הטווטרים לא קיימים כלל. החלטתי בשלב זה להתקין טוויטרים של הרץ (DT24.3) ולחשוב מה הצעדים הבאים מאחר וזה רכב שאינני מתכנן להחזיק בו זמן רב. בראש ובראשונה רציתי לשאול האם המחיר שגבו ממני בסדר, מאחר ואינני מבין בתחום. 250 ש"ח לזוג הטווטרים כולל התקנה. (הייתה הכנה ברכב) השאלה השניה היא יותר התלבטות. כפי שאמרתי אינני מעוניין להשקיע כסף רב (להחליף את הוופרים הקדמיים למשלימים יעלה 500 ש"ח, כחלק מהסט קומפוננט). הרמקולים הקדמיים הקיימים די טובים, אך בשלב זה…
הודעה אחרונה מאת NFS, -
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
שלום, מחפש לקנות זוג רמקולים לקדימה, ללא מגבר. מחפש לשמוע הכי טוב שאפשר עד 500 שקלים כולל התקנה. אשמח לייעוץ תודה רבה
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 980 צפיות
אהלן מחפש מגבר חדש לרכב עדיפות ל 1 של 5 יציאות איכותי בלבד! לא זבל סיני אם אין ברירה גם מגבר מונו לא מפריע לי כל-כך אשמח להמצלצה בהמשך.... המערכת כזו.. רמקולים מאחורה פיוניר 600 וואט סאב בוס 1400 רמס 2300 או 2800 וואט לא זוכר רדיו דיסק פיוניר דאח 5450 בתחילה היה מגבר ומונו לייטנינג אודיו מסדרת סטרייק s4. 600. 4s והמונו משהו דומה לא זוכר בדיוק כמונו נשרף כמובן לאחר ששרף לי 2 סאבים חיברתי לגדוש על מגבר 1 זוג קומפוננטים נשרפו לעכשיו גם המגבר הנוכחי הפסיק לתפקד כמו שצריך כאילו הוא הוא כבר עייף ואיל לו כח לסחוב יותר את הסאב והרמקלים אשמח לייעוץ באיזה מגברים מומלצים עד 2000 שקל
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
שלום יש לי רכב טויוטה אוריס 2012 מעוניין במערכת סאונד לרכב,עד תקציב עד 1500 שח שיכלול גם נגן ושיספק באסים נקים גם עוצמה גבוהה אם צריך לחרוג בשביל זה אז אפשרי
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 671 צפיות
היי, הזמנתי את הסאב הבא Rockville 10" RTB10A (https://www.amazon.com/dp/B01M7YWL4C/ref=twister_B07P8N49HM?_encoding=UTF8&th=1)[h=1][/h]הייתי רוצה לשאול, האם אוכל לחבר אותו לקופסאת הפיוזים\לשקע 12V, או שאהיה חייב ישר למצבר? כמו כן, יש לי רדיו מקורי ולכן אין לי יציאת REM, לאן אוכל לחבר אותה? תודה.
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים התקנתי מערכת שעלתה 2700 שח הכוללת מגבר אלפיין bbx f1200 רמקול ss40 אלפיין סאב וופר לרכב ''10 Alpine SBE1044BR רציתי לשאול האם המחיר היה שווה זה כולל התקנה. אני לא כזה מבסוט על המערכת, המערכת מותקנת בדהייטסו סריון 2006.
הודעה אחרונה מאת AvStyle, -
- 2 תגובות
- 887 צפיות
שלום חברים אני מתכוון לקנות טויוטה קורולה היברידית חדשה והאוטו נמכר בכמה גרסאות של רמות גימור ויבואנים שונים עם מערכת מולטימדיה שונה בכל דגם, האם אתם מכירים את המערכות הבאות ויכולים להשוות ביניהן ? מה שחשוב לי במיוחד זה איכות הסאונד Toyota tuch 2 (מערכת מקורית של טויוטה), CASKA (מורכבת בארץ ע"י גיל מערכות) , ניפון, ורדרובר (השתיים האחרונות מותקנות בארץ ע"י היבואן החליפי שאומר שעולות כ3000 שח ) תודה על התייחסותכם
הודעה אחרונה מאת zvi-ka, -
- 0 תגובות
- 549 צפיות
שלום לכולם, קנינו לאשתי שלשום קשקאי 2010 דגם אסנטה,אני מצליח לחבר את הבלוטוס לרכב ואני מצליח לקיים שיחות דרך הרכב אבל לא מצליח נגן מוזיקה,האם הרכב תומך בפונקציה הזו?
הודעה אחרונה מאת Jeka88, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב ושלום לכולם.. יש לי אייפון 7, A1778 ואני מתשתמש בכבל מקורי. לאחר מספר דקות של שימוש באפשרות של הקארפליי כל התצוגה הופכת מטושטשת. נגיד שניכנסתי לאוטו עכשיו, חיברתי הכל והתחלתי ניווט.. הכל עובד בסדר יפה וברור עד שלאחר מספר דקות כל המסך הופך מטושטש. בגרע שהטשטוש מופיע הוא משפיע על כל הערוצים של האפל קארפליי, כלומר גם אם אני יוצא מוויז לאפל מיוזיק או לחלון השיחות הכל נישאר מטושטש. *חשוב לציין שאם אני נמצא מחוץ לאפל קארפליי, כלומר ברדיו הרגיל או בשימוש בבלוטוס רגיל שגם נותן את המידע של המוזיקה במסך הכל עובד בסדר. מה שאני עושה ביומיים האחרונים זה שימוש בבלוטוס ולמוזיקה והשיחות ומשאיר את הוויז בפלאפון.. הכוונה, לא מתשמש באפל קארפליי.. ניסיתי להחליף …
הודעה אחרונה מאת 0guy0, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 567 צפיות
שלום חדש כאן אז בעדינות איתי אני רוצה להחליף את הרדיו הרגיל במכוניות שלי. האחת מיצובישי ספייס סטאר שנת 2014 והשניה טויוטה יאריס 2015. די ברור לי החלק של הדין השאלה: 1. המלצה על מערכות שכוללות מן הסתם דיבורית ואפשרות להתקנת waze. אם אפשר דברים ספציפיים שאנשים קנו במחירים של איזור 300 דולר. אם יש המלצות לרכישה בארהב אז גם אשמח. 2. צמות לחיבור - האם יש לקנות צמות מתאמות מהצמה המקורית לזו של המולטימדיה החדשה. אם כן אשמח להמלצות ספציפיות. תודה
הודעה אחרונה מאת Yyy35yyy,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,539 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- pooh-bear
- davemustaine87
- SlowRide
- yoni162
- Yellow Engine
- גולדן191
- chrono
- Jeka88
- D4K
- motior
- gadik6