Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני לפני רכישת I30 2013 שיש בה את המערכת AVOX (כך אני מניח - מאחר ולא מדובר באנדרואיד כלשהו, זה מגיע עם NAVIGATOR או IGO משהו כזה)

 

האם אפשר להתקין עליה אנדרואיד (ואז WAZE) או שהמערכת אבודה ויש להחליפה בתואמת מקור (ראיתי שעולה 1800 בערך כאן, ו250$ בEBAY)

 

אם אאלץ ללכת על תואמת מקור: איך לוודא כי השליטה מההגה תפעל כראוי ושמצלמת הרוורס תמשיך לעבוד, יש לי חויש טכני ואני אבין איך להחליף לבד אלא אם יש כאן סיבוכיות כלשהי ועדיף מתקין מקצועי ואולי אפילו מערכת שהוא עצמו יביא כי מה שאקנה יכולה להיות לא רלוונטית כלל.

 

 

תודה

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

רעיון נוסף -הבנתי שב2015 והלאה הייתה מערכת אנדרואיד שניתן לפרוץ, אני חושב על הרעיון להגיע לפירוקייה ופשוט לקנות את המערכת העדכנית משם.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

×
×
  • תוכן חדש...