Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

פתחתי לא מזמן שיח כזה אבל הפעם אדייק יותר

ואקווה ליותר חוות דעת.

אשמח לשמוע עצתכם בנושא.

1- helix spxl 1000.

2- arc audio 1200.1.

3- alpine pdx 1.1000.

4- jl audio 1/500.

5- hertz hcp 1dk.

אשתף אתכם גם בעלויות כך תוכלו להמליץ עלות מול תועלת

כולם אותו סדר גודל למעט הjl(חצי מחיר)

המונו יעבוד עם idmax "10.

הרכב: טויוטה ראב 4 2014.

המגבר אמור להיות תחת הכיסא אלא אם תהיה העדפה גורפת על אחד המגברים אז אשנה לו מיקום.

הסאב עובד בהתנגדות סופית של 4 אום.

תודה מראש לכולם...

פורסם

היי,

לא ציינת איזה דגם הJL_500 ,

JX,RD,SLASH ? הJX הוא הכי" פשוט"\פחות איכותי ורק הוא בעלות נמוכה, כל שאר הדגמים עולים 1000-2000ש"ח ,

וכל אחד מהם ייתן תוצאה טובה ויעשה תעבודה ++ .

מהרשימה לדעתי זה OVRKILL בשביל סאב אחד.. , מספיק הגברה של 300RMS-400 בשביל IDMAX אחד.

לא הייתי ממליץ לגעת בסידרת ה JX. JL .

-JL_XD600/1 גם יתאים. עלות פחות מ2K.

3- alpine pdx 1.1000. - פחות אכותי משאר המגברים שציינת. 86DB - SNR , יש את הדגם PDX-M6 - יותר איכותי, אך עולה יותר..

ARC AUDIO KS 1200.1 - נתונים אכותיים -112DB , אך מחיר חדש בחו"ל עולה קרוב ל2K, לא כולל משלוח+מיסי ייבוא ..

helix spxl 1000 - ישלו נתונים מטורפים, אין צורך בכזו עוצמה לסאב 1 . בעל 96DB. עלות חול 3K+!?!

HERTZ , לא יודע לגביו, לא מתחבר להגברה שלהם, אם משהו יכל לתת ח"ד שייתן.

אולי תחשוב לרכש יד שניה במצב טוב , ותחסוך בעלויות.

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

פורסם

הIDMAX הוא סאב וופר מאוד חד ומהיר, דייקן - דורש הרבה הספק והמון שליטה.

הייתי מתרכז בנתון הספק של למעלה מ500 וואט ב4 אוהם במקביל לדאמפינג פקטור גבוה ככל הניתן במדידה בתדר 100 הרץ.

מעבר לכך - SNR של 86DB זה ממש לא להיט אבל צריך לזכור שסה"כ מדובר בסאב וופר - עדיין על מגבר עם נתון שכזה לא הייתי רוצה להמר בכסף שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...