Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי סוזוקי ליאנה 2006.

הלכתי לחנות סטריאו לרכב מקומית מאחר ורק 2 רמקולים מתוך 6 לא עבדו.

לאחר בדיקה קצרה התגלה כי הרמקולים האחוריים (יושבים בתא המטען מתחת לשמשה, מכוסים בפלטה ללא חורים) שרופים, וכי הטווטרים לא קיימים כלל.

החלטתי בשלב זה להתקין טוויטרים של הרץ (DT24.3) ולחשוב מה הצעדים הבאים מאחר וזה רכב שאינני מתכנן להחזיק בו זמן רב.

בראש ובראשונה רציתי לשאול האם המחיר שגבו ממני בסדר, מאחר ואינני מבין בתחום.

250 ש"ח לזוג הטווטרים כולל התקנה. (הייתה הכנה ברכב)

השאלה השניה היא יותר התלבטות.

כפי שאמרתי אינני מעוניין להשקיע כסף רב (להחליף את הוופרים הקדמיים למשלימים יעלה 500 ש"ח, כחלק מהסט קומפוננט).

הרמקולים הקדמיים הקיימים די טובים, אך בשלב זה הייתי רוצה לטפל ברמקולים האחוריים.

מאחר ואני נוסע בעיקר לבד ברכב, האם הייתם ממליצים להזמין זוג וופרים זולים בעיקר לבאס מאיביי\אליאקספרס ולהתקין לבד?

האם יש זוג מומלץ במחיר סביר?

ההצעה היותר זולה שהומלצה לי בחנות היא להרכיב מקדימה זוג של PIONEER ולהעביר את המקוריים אחורה. (350 ש"ח)

מקווה שהייתי ברור, תודה על העזרה!

פורסם

הי יואל - אם אתה מרוצה מהסאונד שיש לך כרגע מקדימה אז תימנע - לא לגעת.

הרמקולים המקוריים מותאמים לנפח הדלת וללא ביצוע בידוד אקוסטי בהן עדיף פשוט להשאיר אותם.

מה שאתה יכול לנסות להתקין במדף האחורי הוא מוצר מהסוג הזה - כאן.

לא יודע עד כמה הם יפעלו טוב על הגברה מקורית אבל זה בהחלט יתן לך קצת השלמה למה שאתה מחפש ולא ינגנו גבוה בכלל אלא רק את תחום הבאס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
הי יואל - אם אתה מרוצה מהסאונד שיש לך כרגע מקדימה אז תימנע - לא לגעת.

הרמקולים המקוריים מותאמים לנפח הדלת וללא ביצוע בידוד אקוסטי בהן עדיף פשוט להשאיר אותם.

מה שאתה יכול לנסות להתקין במדף האחורי הוא מוצר מהסוג הזה - כאן.

לא יודע עד כמה הם יפעלו טוב על הגברה מקורית אבל זה בהחלט יתן לך קצת השלמה למה שאתה מחפש ולא ינגנו גבוה בכלל אלא רק את תחום הבאס.

אני יחסית מרוצה מהסאונד מקדימה כן, פשוט לא שווה לי להשקיע בזה כרגע 250 ש"ח כשיש מוצר עובד בצורה די טובה.

מאחורה התכוונתי מוצר מהסוג שנתת אליו קישור, אך חשבתי בתחום הרבה יותר זול של 30-50 דולר לזוג.

האם מוצר כזה יכול לתת תפוקה טובה או שמנסיונך עדיף להשקיע סכום יותר גבוה או לא להשקיע בכלל?

המערכת המקורית אם אינני טועה היא משהו בכיוון של 20-25 RMS. (אם אינני טועה המרקולים מדורגים ב25W)

תודה

עריכה אחרונה על ידי yoeleli
פורסם

מה שהמלצתי לך עליו הם מיניסאבוופרים - במידה המקורית של הרכב זה פחות או יותר התמורה הכי טובה.

אם אתה רוצה אתה יכול לגשת למתקין, לשלם משהו כמו 200 שקלים לאיזה זוג רמקולים 6*9 ולבקש ממנו להתקין אותם ולהסיר מהמדף האחורי את הגרילים של הרמקולים המקוריים. יתכן והוא יצטרך לחתוך קצת במתכת של המדף האחורי של הרכב אבל זה מה שהיה נהוג בזמנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מה שהמלצתי לך עליו הם מיניסאבוופרים - במידה המקורית של הרכב זה פחות או יותר התמורה הכי טובה.

אם אתה רוצה אתה יכול לגשת למתקין, לשלם משהו כמו 200 שקלים לאיזה זוג רמקולים 6*9 ולבקש ממנו להתקין אותם ולהסיר מהמדף האחורי את הגרילים של הרמקולים המקוריים. יתכן והוא יצטרך לחתוך קצת במתכת של המדף האחורי של הרכב אבל זה מה שהיה נהוג בזמנו.

לגבי השאלה הקריטית - האם לדעתך יש טעם לחפש משהו זול יותר ממה שהצעת, או שבמחיר יותר נמוך סביר להניח שהתמורה לא תהיה טובה? מאחר ובסכום הזה כבר אוכל להתקין רמקולים בחנות שבה התקנתי.. (הציע 350 ש"ח להתקנת זוג רמקולים של PIONEER ולהעביר את הרמקולים הקדמיים אחורה)

פורסם

היי,

אומנם כבר קבלת תשובה בעניין מ Lanos' ,

אם אוכל להוסיף את דעתי , אני אישית חושב שכן כדאי שתתמקד ברמקולים מקדימה - במה קדמית שאתה שומע אותה ומכוונת לנהג, ברמקולים אכותיים שייתנו לך מענה איכותי למוזיקה , ופחות תתמקד בחלק האחורי.

אני אפילו יכל להציע לך שתרכש מ יד שניה משהו טוב בעלות נמוכה. אך על התקנה תמיד צריך לשלם..

אין חיסכון בעבודה ותוצר סופי שייקבע בסופו של דבר איך דברים ייראו ואיך המערכת תישמע לבסוף, לא להמעיט ערך בנק' חשובה זו. (קח רמקולים ב 2000 שקל שלא תתקין אותם נכון- לא ישמעו טוב, כמו רמקול בשליש מחיר- שהותקן נכון +אקוסטקה - שהוא יישמע טוב יותר) .

בנוסף קח בחשבון שיש מצב שההגברה של הרדיו הקיים אצלך לא תתן את הכח הדרוש לכל ה 4 זוגות רמקולים, דבר שייגרע מהאיכות הכללית בסופו של דבר. ישנם רמקולים שדורשים 'דחיפה' מוגברת כדי שייעבדו - ויישמעו כמו שאמורים להשמע. דבר שמתקין מנוסה אמור לדעת ולקחת בחשבון, ולכן חבל שתרכש סתם רכיבים בלי שתהיה מחשבה ותכנון בסיסית לתוכנית ולמצב הקיים.

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

• תוכן חדש...