Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון מפות ל-GPS ב- OPEL ASTRA BERLINA 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

איך אפשר לעדכן מפות ל-GPS ב-OPEL ASTRA BERLINA 2015 סטיישן עם מערכת CD300.? צריך להיות איפשהו כרטיס SD. אבל אני לא רואה אותו.

תודה.

פורסם (נערך)

ממה שאני מבין הכרטיס SD נימצא מאחורי ידית ההילוכים ליד שקע ה AUX וה USB

http://www.opel-algerie.com/content/dam/Opel/Europe/master/hq/en/01_Vehicles/01_PassengerCars/Astra_Hatchback_facelift/02_Features/MY_13_0_Main/Opel_Astra_Interior_CloseUp_768x432_as13_i01_129.jpg

הוראות של ה CD300 את יכול למצוא כאן עיין בדף 170

https://www.vauxhall.co.uk/content/dam/Vauxhall/Europe/united_kingdom/nscwebsite/uk/Home/pdf/Owners_Services/owners_manuals/VX%20Astra-J%20IM_KTA-2686-8-VX-en_MY14%20(August%202013).pdf

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

יש לך מתחת למערכת מין רשת בצד ימין ושמאל.

בצד שמאל הרשת נפתחת ויש מאחוריה עת ה sd.

אגב יש שם מקום ל sd למוזיקה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
יש לך מתחת למערכת מין רשת בצד ימין ושמאל.

בצד שמאל הרשת נפתחת ויש מאחוריה עת ה sd.

אגב יש שם מקום ל sd למוזיקה.

יש לך אולי אופציה לצרף את התמונה של המקום?

בכל מקרה אני צילמתי את התא כפפות, אזור של ה-USB.... אין.DSC_1107.jpgDSC_1108.jpgDSC_1109.jpg

פורסם

דבר איתם מחר,יפנו אותך לטורבו הדר,שהם המתקינים.

יסבירו לך טלפונית ובמידה ולא יצליחו,יגיעו עד אליך.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

במילה אחד: כל עוד זה לא מערכת מקורית של אופל (מדיה/GPS/BT...) אין מה לעשות(במיוחד עם זה CD300)

רק בדגמים 2016/2017 יהיה מדיה עם מסך 7" מקורית.

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...