פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,394 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 683 צפיות
היי, אני רוצה לקנות מכשיר טוב עם מסך capacitive, מצאתי מכשירים טובים בארה"ב אבל אני מבין שיש בעיה עם התדרים של הרדיו. אשמח לשמוע על פתרון אפשרי לעניין או לחילופין דגמים מומלצים אחרים עם מסך כזה. תודה רבה אליאור
הודעה אחרונה מאת elior77, -
- 0 תגובות
- 625 צפיות
היי. מקריאה בפורומים בחו"ל נראה שזאת בעיה נפוצה במכשירי וואן פלוס לדורותיו. הרדיו דיסק של פיונר 4950BT, לא מצליח להתחבר למכשיר. במידה ואני מרסט את הגדרות הבלוטוס במכשיר/רדיו דיסק זה מסתדר אבל לא מחזיק להרבה זמן. יש פתרון לבעיה המתסכלת הזאת?
הודעה אחרונה מאת Adamm, -
- 0 תגובות
- 537 צפיות
אהלן חברים. רמקול 6*9 יעבוד ללא הגברה. ראיתי שהרוקפרוד מבאס לא מוצלח. מחפש משהו אחר. יותקן על מדף אחורי.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
הי חברים מקווה שבחרתי במקום הנכון (מבחינת הפורומים) אז ככה, קניתי לפני כשבוע רכב פג'ן 208 active 2015 יש לרכב חשייני רוורס, אך אין לו מצלממת רוורס, ובטח לא כזאת שמתחברת למערכת המולטימידיה של הרכב אני מחפש מצלמה כזו במחיר סביר, אני מדגיש כי היעד שלה הוא רק עשיית רוורס בבטחה בלי צורך בהקלטה ובשאר שכלולים, אשמח לקבל דגם/ חברה שיש לה מצלמה כזו, ואשמח אם מי שיודע יציין כיצד להתקין מבחינת מי מתקין (אני או טכנאי) ומה ומהיכן המתח החשמלי הנדרש להפעלה תקינה של המלמה
הודעה אחרונה מאת msti, -
- 0 תגובות
- 607 צפיות
שלום לכולם. מחפש רמקול לאזעקה 20w. בחיפוש באתרים סיניים ישנם סוגים רבים עם 6 סוגי סירנות וכיוצ"ב. אני צריך אך ורק רמקול עם שני חוטים בלי סכמה פנימית,שיתאים לאזעקת קוברה. אגב אם זה משנה בבדיקה שני החוטים שמתחברים לרמקול מקבלים מתח קבוע של 2.5v וכעשר האזעקה פועלת זה עולה לסביבות 5v אשמח לקישור. תודה
הודעה אחרונה מאת fantamas111, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים, קניתי איביזה fr חדשה. לאחר התקנה של מצלמת רוורס נהיה לי הד בשיחה. כלומר הצד השני שומע את עצמו פעמיים. זה קורה לסירוגין, לא בכל שיחה, רק בתחילתה או פתאום מופיע באמצע השיחה ונעלם לאחר כמה שניות. האם מישהו יודע להגיד למה זה נגרם? האם קיים קשר בין ההתקנה של המצלמות רוורס לבין ההד בשיחה? מה ניתן לעשות כדי לתקן את המצב?
הודעה אחרונה מאת ori_fadida, -
- 2 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום. C4 פיקאסו שנת 2014 החלפתי את הראש המקורי באחד תומך בלוטוס rd45 משום מה בזמן שיחה המתקשר שומע אותי פעמים. מה יכולה להיות הסיבה?
הודעה אחרונה מאת erezgur, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 675 צפיות
אני מעוניין להתקין מצלמת דרך viofo a129 קדמית ואחורית ב 308sw לצורך כך אני רוצה לדעת מה הרכיבים הדרושים על מנת להכין שקע USB נסתר שיקח חשמל ישירות מתיבת הפיוזים של הרכב להבנתי צריך שנאי עם שקע USB (כבר עדיף זוג לשימושים עתידיים) כגון זה: https://www.banggood.com/3A-15W-DC-12V-To-DC-5V-Dual-USB-Power-Charger-Adapter-Converter-Module-p-930992.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN צריך מפצל לפיוז כגון זה (מה המידה שצריך ? mini s l) https://www.banggood.com/Car-Automobile-Beauty-Fuse-Box-Blade-Electric-Appliance-Holder-With-Fuse-p-1019234.html?rmmds=search&ID=512833&cur_warehouse=CN איזו מידה צריך לפג׳ו 308SW ? ועל איזה פיוז (שמחובר למערכת לא קריטית /…
הודעה אחרונה מאת מרטין מקפליי, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 547 צפיות
שלום לכולם , אשמח לעזרה קצת מבולבל , היום אני עם המערכת המקורית של הרכב (המגע) הפשוט בלי הבלוטוס אני מעוניין להשתדרג ושמעתי על מוצר שנקרא dsp שיושב במגבר של mosconi אדיסון ובחברות הגבוהות וכך לא יהיה לי צורך להשקיע מערכת עצמה. השאלה היא כזאת, חשובה לי איכות הסאונד מאוד, כרגע יש לי ברכב מגבר מונו בלוק של אדיסון sr1dk וסאב של קיקר comp vr 12 מהסדרות הישנות (אני מאוד אוהב אותו) הכבל שיש לי למגבר הוא 8 גייג והוא מחובר בהייפואר ולא בrca (כמה גייג צריך כדי להחזיק כרגע 2 בעתיד אולי גם יותר ?) אני מעוניין להשתדרג בקומפוננט קידמיים אחוריים ומגבר (השאלה אם המגבר DSP) עונה על הצרכים שלי או שיש צורך להחליף את המערכת המקורית ? תודה רבה לעונים אשמח גם שתפנו אותי ב…
הודעה אחרונה מאת Yechiel Moses, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 542 צפיות
יש המון דגמים, קניה מהארץ/חו"ל, אנדרואיד/לא אנדרואיד וכל זה. אין מערכת מיוחדת ברכב, רמקולים רגילים ללא הגברה. הדרישות שלי הן: 1. מסך גדול יחסית (נראה שכמעט כולם כבר מגיעים עם מסך של לפחות 6").. 2. שליטה על הוליום על ידי גלגלת ולא כפתור, זה פשוט לא כל כך נוח לי אחרת. 3. מערכת ניווט חובה, עדיף כזאת שאפשר לעדכן בלי להוציא את הכרטיס SD ולהוריד אליו תוכנה חדשה בכל פעם. 4. שיהיה קל לחבר אליו את הפלאפון לשיחות וכו. תקציב: האמת? לא סגור על זה, אבל כרגע זה 1000 ש"ח. אם יהיה משהו שבאמת שווה להשקיע בשבילו אני מוכן לעלות. תודה מראש *אם זה משנה, הרכב הוא סיאט-לאון 2012.
הודעה אחרונה מאת HybridBoy, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי לכולם! צריך את עזרתכם בחיבור הרכב החדש שקניתי Hyundai i20 שנתון 2014 לטלפון שלי סמסונג S7 לפי מה שאני מבין, ברכב זה שקע AUX ובטלפון זה MICRO-USB 2.0 כשהלכתי לראות יונדאי כזאת אצל מישהו הוא סיפר לי שהוא קיבל עם הרכב כבל כזה. בסוף קניתי את הרכב ממישהו אחר, ולא קיבלתי כבל כזה ממנו. תוכל בבקשה לעזור לי למצוא כבל מתאים שיתאים לצרכים שלי? תודה רבה לכם מראש!
הודעה אחרונה מאת LoveSound555, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, * לפני הכל! נושא זה לא נפתח בשביל לפגוע בחברה כלשהיא או במוצרים שלה, מעריך מאוד את האנשים שמייבאים את המוצרים * - נושא זה נפתח לצורך התייעצות בלבד. ככל הנראה אצטרך בקרוב להחליף מגבר, ברשותי מגבר Hertz HDP 5 כבר 3 שנים בערך, מאוד מרוצה ממנו אבל למרבה הצער אתמול נשפכו עליו בטעות מים והתחילה להבהב נורת OVL ולאחר ייבוש וניתוק לכמה שעות לפתע המגבר חזר לעבוד, אין לי מושג לאיזה נזק המים גרמו או ייגרמו בעתיד ולכן כבר צריך לחשוב על מגבר 5 ערוצים חדש. מתלבט בין המגברים הבאים: Hertz ML Power 5 & מגבר 5 ערוצים של Arc Audio (לא ידוע לי הדגם) מה שאני מתכוון להגביר: Hertz MLK 165.3 Hertz MPX 165.3 Alpine SBG 1224BP תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת LoveSound555, -
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
חברים שלום וברכה, ברצוני להתקין מערכת אנדרואיד ( לא אכפת מותג) שתיהיה טובה ותספק את הסחורה. יש מקומות מומלצים? טווח מחירים? האם יש מקום בארץ שמוכר כולל התקנה מערכת כזאת עד 1000 1200 ש"ח? למיטב הבנתי יש צורך ב"מגבר" כדי שהמערכת תעבוד כמו שצריך (לא מגבר לרמקולים אלא לדאבל דין עצמו) אין לי בעיה להזמין גם מהאינטרנט במידה וזה בוודאות יתאים לי לרכב תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת asaf89, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש ברשותי פולספאגן טראנספורטר שנת 2013 ויש לי בעיות עם הקליטה של הרדיו FM אני מנסה לאתר את האנטנה כבר תקופה של זמן ולא מוצא. ניסיתי לחפש במראה לפי מה שרשום באינטרנט אבל לא נמצאת שם איך אוכל לאתר את האנטנה כדי להחליף\לבדוק את התקינות שלה
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 4 תגובות
- 894 צפיות
ברכב הקודם שלי (I30), ליציאת ה USB הבודדת שהיתה, חיברתי מפצל בעל 4 יציאות שנקנה ממחסני חשמל. היתרון הגדול היה שניתן לחבר USB +להטעין עוד 3 מכשירים ניידים בחיבור למפצל. כאשר רכשתי את הרכב הנוכחי שלי (סיוויק 2013) חיכתה לי הפתעה- לרכב עצמו יש יציאת USB אחת בדיוק כמו לרכב הקודם ,אלא שהמפצל בעל 4 היציאות קורא רק יציאה אחת- אם אתה רוצה להטעין את הטלפון הנייד עם כבל למשל אז ה USB של המוסיקה לא יפעל. העליתי את המפצל הביתה לבדיקה למחשב והפלא ופלא- כל היציאות תקינות ועובדות. כרגע כדי להתגבר קניתי שקע למצת שאיתו אני מטעין את הנייד אבל אם רוצים להטעין ניידים נוספים של נוסעים אחרים ברכב זה בלתי אפשרי מה התקלה אם בכלל או שזה נורמלי ?
הודעה אחרונה מאת none77, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 16.6 אלף צפיות
להלן התאריכים שבהם יתקיימו המפגשים. התאריכים הינם קבועים ובהתאם למסורת הפורום, כל שבת ראשונה בכל חודש. בנוסף, יפתח שרשור בנפרד לפני כל מפגש (אשתדל שבוע מראש). במידה ויהיו שינוים או עדכונים הם יפורסמו בשרשור של אותו מפגש. בין היתר המפגש הוזז באופן קבוע אל מתחת לגשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון איילון , מול המקדונלד'ס.המיקום הנוכחי יותר נוח למפגשים היות והוא מקורה יחסית. הינכם תמיד מוזמנים להביא שתיה קלה, חטיפים, כסאות וכו' גם נרגילות מתקבלות בברכה חשוב לציין!! מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות. אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה. בנוסף יש הרבה הולכי רג…
הודעה אחרונה מאת Yechiel Moses, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, יונדאי אקסנט 2009, HU פשוט ורמקולים מקוריים, למיטב ידעתי 6.5" מקדימה ו 6*9 במגש מאחור לאחרונה הרמקולים הקדמיים מחרחרים וחשבתי לשדרג לצערי התקציב מוגבל ממש למזלי מצאתי במחסן רמקולים 6*9 טובים שאהבתי שישבו ברכב שנמכר - HERTZ DCX 690 המטרה: צליל נקי, יפה ועמוק (יחסית) - ממש אין צורך לפוצץ ווליום חשבתי על לקנות זוג 6.5" קואקסיאליים (כדי שההתקנה תהיה פשוטה וזולה) + להתקין את ה 6*9 (HERTZ DCX 690) אשמח לעזרתכם במציאת כאלה טובים (יחסית למחיר) חיפשתי פה, ומצאתי רמקולים סבבה במחירים זולים, מקווה שזה יספיק לי למשל הרמקול הזה - 140 שקל כולל משלוח (בזאפ עולה 337 ש"ח) בקיצור אשמח להמלצה, בסביבות ה 200 שקל זה אחלה תודה רבה!!!
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 1 תגובות
- 873 צפיות
שלום לכולם, הונדה ג'אז 2015 צורה חדשה דגם קומפורט, האם אפשר להשתמש ב WAZE ולראות את התצוגה במסך המולטימדיה של הרכב?. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, יש לי יונדאי i30 החדשה שנת 2012 אני מעוניין לקנות מערכת מולטימדיה אנדרואיד עם הפאנל המקורי של הרכב, ביררתי מחירים בארץ (באיזור חיפה) המחירים נעים בין 3500-3900ש"ח, ראיתי באיביי/אליאקספרס אותם דגמים בסביבות 1500 ש"ח מסין, רציתי לדעת אם יש באמת הבדלים בין הדגמים שנמכרים בארץ לאלו מאיביי? ואיזה מערכת מומלץ להזמין מהאיביי במידה ואין הבדלים משמעותיים?
הודעה אחרונה מאת DORitos, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, מישהו קנה כאן באליאקספרס מערכת מולטימדיה איכותית וטובה אבל במחיר לא יקר באתרים כמו אליאקספרס ויכול להעלות לכאן המלצות או קישור???
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 0 תגובות
- 685 צפיות
היי שלום קניתי דאבל דין אוניברסלי לרכב שתומך בשליטה מההגה. הרכב הוא מאזדה 5 2011, קניתי בנוסף מתאם לכבל המקורי שיתחבר עם המערכת. בדאבל דין יש פין אחד שכפי המצוין, מיועד לחיבור מההגה. בכבל מתאם שרכשתי ישנם שני חוטים אפשריים לכך (השאר מחוברים. שני חוטים שכנראה אחד מהם מגיע להגה), ניסיתי את שניהם (כל אחד לחוד) לחבר לפין המיועד, וההגה לא הגיב.... לאחר ניסיונות רבים וכושלים, הלכתי לחשמלאי רכב, הוא (לאחר בדיקה ומחשבה) אכן חיבר אחד משניהם לפין המיועד, אך את השני הוא חיבור לאדמה (מינוס), ואכן העסק עבד (מסתבר שגם השני הגיע להגה, ולא כמו שחשבתי)! שאלתי היא: מדוע? הרי למיטב הבנתי החוט שמחובר לפין המיועד שולח מההגה פולסים שונים (לפי הלחיצות בכפתורים) שגורמים לפעולות. המעגל …
הודעה אחרונה מאת קוביבוי, -
- 3 תגובות
- 961 צפיות
אהלן הרכבתי מערכת אצלי במיטו קומפוננט 6.5 מורל טמפו 6 מקדימה מחוברים ל- MBQUART 125W RMS ב-2 ערוצים כמובן רמקוליים אחוריים שגם כן מחבורים ל-MB וסאב 10 אינצ בתיבה אטומה שמחובר למגבר היפוניקס שמוציא 200W RMS בגישור הבעיה היא שהמיד מרגיש שהוא מוציא יותר מדי היי ושאני מגביר את המיד בס במגבר הרמקולים מיד נחנקים הטוויטרים שהגיעו בקומפוננט נשרפו אז השארתי את הטווטרים המקוריים של הרכב שמחוברים ישירות למערכת משמע המיד מחובר לקרוס וערוץ של הטוויטר ריק. מה לדעתכם הבעיה? חוסר בטוויטר פגוע באיכות של המיד? לדעתכם יהיה הבדל אם אוציא את הקרוס ואחבר ישירות למגבר? ובנימה זו איפה אפשר למצוא טוויטרים בלבד של הסט?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 913 צפיות
שלום. רכשתי לא מזמן אוונסיס 2016, יש לה מערכת מולטימדיה Toyota touch, אני חיברתי USB (דיסק און קי) עם שירים בפורמט MP3. לאחר כמה זמן ובחירת שיר, המערכת נתקעה ולא הגיבה, עשתה ריסטרט לעצמה לאחר כמה דקות, נדלקה והמשיכה לעבוד. אני יודע שהמערכת לא מזהה עברית ולחלק מהשירים הייתה כותרת בעברית. דבר נוסף שאמרו לי שלפעמים פורמט השיר יכול לתקוע את המערכת. אשמח לתגובות מי שמכיר את התופעה והאם זה אכן גורם למערכת להיתקע ולהתרסט. תודה.
הודעה אחרונה מאת slavik-1, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, רדיו FM פתאום חדל מלהגיב, גם דרך מסך המגע וגם שבוחרים אותו מההגה. למישהו יש מושג מה לעשות? מדובר בג'אז דגם קומפורט. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Yoav_W, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אז התחדשתי השבוע בספארק 2013, רכב חביב שעונה לכל צרכי- אמין חכסוני וזריז. עניין הרעשים הכה בי לראשונה מייד אחרי הקנייה, נסעתי עם הרכש החדש מתל אביב לירושלים, המנוע סוחב ללא כל בעיות ואף מעל לקצב התנועה, אבל הרעשים אוי הרעשים, בד"כ אני נהנה מנסיעות בין עירוניות ונוסע בכיף עם מוזיקה ללא לחץ, זו הייתה הפעם הראשונה שחיכיתי שהיא תסתיים, רק בגלל הרעש. רעש המנוע נוכח מאוד, כנ"ל רעשי דרך, רעשי הרוח במצב סביר. לפני קניית הרכב לקחתי בחשבון שהוא יהיה רועש, לא דמיינתי שזה יהיה המצב, מייד הבנתי שפרוייקט נוסף בדרך. הפרוייקט הקודם בוצע על הסיוויק שהייתה בבעלותי, התוצאות שהתקבלו היו מספקות מאוד,ואת ה WOW קיבלתי אחרי שנסעתי על סיוויק אחרת "רגילה". מה המסקנות מהפרוייקט הקודם? -…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
שלום ברשותי רדיו דיסק דין אחד מדגם פיוניר 4050bt באפשרויות של בחירת src, סורס, ניתן לבחור ברדיו, בלוטוס, אוקס ובין היתר גם cd כרגע האופציה של הcd לא נימצאת, וגם כאשר אני רוצה להכניס דיסק לא ניתן. יש לציין שבוודאות אין דיסק ברדיו! מה קרה ומה ניתן לעשות?
הודעה אחרונה מאת HEBO, -
- 6 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לעזרה, ברשותי מאזדה 3 2008 - רמקול שמאל קידמי אינו עובד. הבעיה היא כנראה נתק בחוט. שללתי שמדובר במערכת רדיו (החלפתי לאחרת). שללתי שמדובר ברמקול עצמו.(החלפתי רמקולים לבדיקה) בדקתי שהפלג תקין - בפינים הרלוונטים לרמקול. כשאני עוקב אחרי החוט של הרמקול הוא מתחיל להסתעף לתוד הדשבורד ואני לא יכול לעקוב אחריו. ההנחה שלי היא שיש נתק בחוט איפושהו בדרך. האם מישהו יודע להיכן מתחבר החוט של הרמקול בקצה לפני ברמקול עצמו (יש מגבר בדרך) אני רוצה לדעת איפה יכולה להיות נקודת הנתק. תודה.
הודעה אחרונה מאת CorenUtz, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
היי כולם, רכשתי לפני כשבועיים ניסאן קשקאי Visia ידנית 2013 האוטו בא עם מערכת מקורית. קניתי מערכת אנדרואיד מעליאקספרס במחיר מצחיק 187$ עם משלוח DHL, וגם אני מחכה לחיישני רוורס flat שאמורים להתממשק עם מצלמת הרוורס שקיבלתי במתנה ממוכר המערכת. השאלה שלי היא כזו: האם כדאי לי להתקשקש עם כל סיפור ההתקנה לבד? לא רואה איזשהי מניעה להרכיב את המערכת לבד, אבל בשילוב עם מצלמת הרוורס וחיישני החנייה (flat מודבקים מתחת לטמבון כידוע, מה שמצריך הסרה מלאה של הטמבון). האם כדאי לחסוך את 300 השקלים פלוס מינוס ולעשות את זה לבד? מאמין שיהיה די נחמד וגם תהיה תחושת סיפוק, יש גם סיכון שמשהו יתפקשש בדרך, או לתת את זה לאיש חשמל שיעשה את זה ואני אהיה בראש שקט? יש לי ידיים בדברים האלה. אני פחות …
הודעה אחרונה מאת Underdog6524, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 918 צפיות
היי, אני מעוניין להחליף את המערכת מולטימדיה בסיאט ליאון 2015 (סטיישן ברמת גימור סטייל). איפה אפשר למצוא מערכת אנדרואיד תואמת באינטרנט? ניסיתי באלי אקספרס (אפילו פניתי למוכר של Joying) וגם באיביי ללא הצלחה. תודה, רוני
הודעה אחרונה מאת ronny_ch, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, לאבא שלי יש סיוויק האצבק 2013, הותקנה בה המערכת הנ"ל (ידועה לשמצה מהחיפוש ברשת), תמיד לא הייתה העיפרון הכי חד בקלמר (בטח לא הטאצ' הכי חד.. ) אבל עכשיו המצב החמיר, היא לא מגיבה לטאצ' לפעמים, לפעמים נלחצים דברים מבלי לגעת במסך כלל (מעביר תחנות לבד וכ"ו) ועוד כל מיני דברים מעצבנים שקשורים לטאצ'.. מעבר לכך המערכת (כשעובדת) עובדת יפה והיא מספקת את הצרכים שלנו- רדיו בעיקר, ניווט מחוץ לעיר. אז השאלות שלי הן כאלו *האם יש פיתרון לכך? תיקון- החלפת הפאנל כולו (מסך הטאצ'\דיגיטייזר, לא מצאתי מאיפה בכלל לקנות אבל אם משתלם אוכל להחליף לבד)? *המלצה למערכת שתעשה את העבודה ותיהיה איכותית ואמינה, אולי כבר כזו שמתחברת לאנדרואיד או מריצה אנדרואיד (תקציב של עד 1000, אם …
הודעה אחרונה מאת msti,
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,518 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yor2
- פאר האורה
- עדי-אל
- NAPOLEON
- itaimoto
- sheff2k24
- axSupreme
- RBRB
- Jeka88
- shlomiko
- Liquidator
- itaysamurai