Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתקין מצלמת דרך viofo a129 קדמית ואחורית ב 308sw

לצורך כך אני רוצה לדעת מה הרכיבים הדרושים על מנת להכין שקע USB נסתר שיקח חשמל ישירות מתיבת הפיוזים של הרכב

להבנתי צריך שנאי עם שקע USB (כבר עדיף זוג לשימושים עתידיים) כגון זה: https://www.banggood.com/3A-15W-DC-12V-To-DC-5V-Dual-USB-Power-Charger-Adapter-Converter-Module-p-930992.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

צריך מפצל לפיוז כגון זה (מה המידה שצריך ? mini s l)

https://www.banggood.com/Car-Automobile-Beauty-Fuse-Box-Blade-Electric-Appliance-Holder-With-Fuse-p-1019234.html?rmmds=search&ID=512833&cur_warehouse=CN

איזו מידה צריך לפג׳ו 308SW ? ועל איזה פיוז (שמחובר למערכת לא קריטית / בטיחותית כמובן) כדאי להתעלק בשביל שהמצלמה תקבל מתח מרגע פתיחת הסוויץ ועד למספר דקות לאחר סגירתו ? ואיזה גודל פיוז צריך לשים אם השנאי אמור לעבוד ב 3A מקסימום ?

וגם עם איזו טבעת כדאי להתחבר לבורג הארקה (דקה 9 בסרטון) ? מעוניין להזמין מסין רכיב מתאים ורוצה לדעת מה כדאי להזמין

האם שכחתי משהו מבחינת הרכיבים הדרושים להתקנה (פרט לכלי פלסטיק על מנת לבצע את ההשחלה בלי לפגוע בפלסטיקה) ?

ושאלה נוספת, הבנתי שהכבל שמחבר בין המצלמה הקדמית לאחורית ארוך מאוד. מכיוון שהכבל רץ מאזור המראה הקדמית קרוב לתקרה עד לחלק האחורי של הרכב ומשם דרך הצינור אל השמשה האחורית - היכן מחביאים את עודפי הכבל ?

אין ספק שבסופו של דבר (כולל שקלול הזמן) קפיצה למתקין תהיה זולה יותר. אבל משהו באתגר של להרכיב דברים בעצמי גורם לי לנסות ולבצע את ההתקנה הזו בעצמי

תודה רבה!

• תוכן חדש...