Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב הקודם שלי (I30), ליציאת ה USB הבודדת שהיתה, חיברתי מפצל בעל 4 יציאות שנקנה ממחסני חשמל.

היתרון הגדול היה שניתן לחבר USB +להטעין עוד 3 מכשירים ניידים בחיבור למפצל.

כאשר רכשתי את הרכב הנוכחי שלי (סיוויק 2013) חיכתה לי הפתעה- לרכב עצמו יש יציאת USB אחת בדיוק כמו לרכב הקודם ,אלא שהמפצל בעל 4 היציאות קורא רק יציאה אחת- אם אתה רוצה להטעין את הטלפון הנייד עם כבל למשל אז ה USB של המוסיקה לא יפעל.

העליתי את המפצל הביתה לבדיקה למחשב והפלא ופלא- כל היציאות תקינות ועובדות.

כרגע כדי להתגבר קניתי שקע למצת שאיתו אני מטעין את הנייד אבל אם רוצים להטעין ניידים נוספים של נוסעים אחרים ברכב זה בלתי אפשרי

מה התקלה אם בכלל או שזה נורמלי ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הusb של הונדה זה מחובר למערכת לצורך השמעת שירים בלבד ( ועל הדרך יכול להתעין את הפלאפון).לכן המפצל לא עובד לך.הפיתרון שלך זה לקנות מתאם באיבי עולה סדר גודל של 20 שח לחבר לפלוס ומינוס ברכב ואז בצד השני נכנס usb

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

פורסם

עדיף לפצל את השקע של המצת.

הוא בעל הספק של 120W.

חיבור usb ברכב בדר"כ מגיע לזרם של 0.5A ב5V זה 2.5W.

סביר שבבית אתה טוען ב2A.

לפצל את ה0.5V אתה מקבל טעינה איטית במיוחד.

יכול להיות שיש רכבים שיודעים לתת יותר משקע usb בזמן טעינה.

פורסם

על מטען הטלפון המחובר למצית יש יציאה אחת או שתיים של USB, אפשר להשתמש בה או שזה ישגע את פעילות המערכת ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...