Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

blaupunkt new york 835 בעיות במסך המגע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאבא שלי יש סיוויק האצבק 2013, הותקנה בה המערכת הנ"ל (ידועה לשמצה מהחיפוש ברשת), תמיד לא הייתה העיפרון הכי חד בקלמר (בטח לא הטאצ' הכי חד.. ) אבל עכשיו המצב החמיר, היא לא מגיבה לטאצ' לפעמים, לפעמים נלחצים דברים מבלי לגעת במסך כלל (מעביר תחנות לבד וכ"ו) ועוד כל מיני דברים מעצבנים שקשורים לטאצ'..

מעבר לכך המערכת (כשעובדת) עובדת יפה והיא מספקת את הצרכים שלנו- רדיו בעיקר, ניווט מחוץ לעיר.

אז השאלות שלי הן כאלו

*האם יש פיתרון לכך? תיקון- החלפת הפאנל כולו (מסך הטאצ'\דיגיטייזר, לא מצאתי מאיפה בכלל לקנות אבל אם משתלם אוכל להחליף לבד)?

*המלצה למערכת שתעשה את העבודה ותיהיה איכותית ואמינה, אולי כבר כזו שמתחברת לאנדרואיד או מריצה אנדרואיד (תקציב של עד 1000, אם יש חיה כזו, התקציב לא ברור כי אין לי עדיין מושג מה כדאי)

**תודה!

פורסם
שלום לכולם, לאבא שלי יש סיוויק האצבק 2013, הותקנה בה המערכת הנ"ל (ידועה לשמצה מהחיפוש ברשת), תמיד לא הייתה העיפרון הכי חד בקלמר (בטח לא הטאצ' הכי חד.. ) אבל עכשיו המצב החמיר, היא לא מגיבה לטאצ' לפעמים, לפעמים נלחצים דברים מבלי לגעת במסך כלל (מעביר תחנות לבד וכ"ו) ועוד כל מיני דברים מעצבנים שקשורים לטאצ'..

מעבר לכך המערכת (כשעובדת) עובדת יפה והיא מספקת את הצרכים שלנו- רדיו בעיקר, ניווט מחוץ לעיר.

אז השאלות שלי הן כאלו

*האם יש פיתרון לכך? תיקון- החלפת הפאנל כולו (מסך הטאצ'\דיגיטייזר, לא מצאתי מאיפה בכלל לקנות אבל אם משתלם אוכל להחליף לבד)?

*המלצה למערכת שתעשה את העבודה ותיהיה איכותית ואמינה, אולי כבר כזו שמתחברת לאנדרואיד או מריצה אנדרואיד (תקציב של עד 1000, אם יש חיה כזו, התקציב לא ברור כי אין לי עדיין מושג מה כדאי)

**תודה!

פרט נוסף, ברכב יש שליטה מההגה ואני מעדיף שזה ימשיך לעבוד

פורסם

בתור אחד שגם עשה את השינוי הזה,יום אחד חצי מסך פשוט הפסיק לתפקד והזמנתי מערכת אנדרואיד מסין,עלתה כ-400 ש"ח ואת האמת אמנם היא לא הכי מהירה אבל עושה את העבודה נאמנה.

לגבי שליטה מההגה,זהו החלק בעייתי בסיפור,לאחר שיחה עם מספר אנשים מהתחום,כולל יוסי אלפיין,נאמר לי שזה די בעייתי והעלות רק לחלק הנ"ל היא סביב ה-1000 ש"ח.

פורסם
בתור אחד שגם עשה את השינוי הזה,יום אחד חצי מסך פשוט הפסיק לתפקד והזמנתי מערכת אנדרואיד מסין,עלתה כ-400 ש"ח ואת האמת אמנם היא לא הכי מהירה אבל עושה את העבודה נאמנה.

לגבי שליטה מההגה,זהו החלק בעייתי בסיפור,לאחר שיחה עם מספר אנשים מהתחום,כולל יוסי אלפיין,נאמר לי שזה די בעייתי והעלות רק לחלק הנ"ל היא סביב ה-1000 ש"ח.

איזה חלק צריך? ראיתי מערכת באמזון של atoto

ATOTO A6 Android Car Navigation Stereo w/Dual Bluetooth & Quick Charge - Premium A6Y2721PB 2G/32G Universal Auto Entertainment Multimedia Radio,WiFi/BT Tethering Internet,Support 256G SD & More https://www.amazon.com/dp/B077JLY24S/ref=cm_sw_r_cp_apa_gVJ9BbH1P5PD8

נראית מעולה ויש תמיכה בשליטה מההגה (swc) אבל אני לא יודע אם צריך עוד איזה קונקטור לא ברור לי

פורסם

ישנו מחבר CAN-BUS שמחבר בין המערכת לשליטה מההגה ובמקרה הזה הפתרון יקר.

ממליץ לך להתייעץ עם גורמים שמתעסקים בהתקנות יום יום,אולי דברים השתנו.

• תוכן חדש...