פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,394 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
Midbass 1800.3 Mid700.3 Tw280.3 למישהו סט הנל ויכול לתת אינדיקציה לכיוונים hp lp וסלופים, למשל את המידבס לחתוך ב300-400 או מעל 1000(לאחר קריאה בנושא הבנתי שרובם חותכים את המידבס עד 250 ויש גם כאלו שמגיעם אותו ל1.5-1 ) מה המשמעות לכך או לכך בשילוב עם שאר האלמנטים שציינתי.... אשמח לחוות דעת .
הודעה אחרונה מאת Eran Harpazz, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
השאלה בנושא אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת adi_n, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי, לאחרונה התחדשתי ב- 3008 (הדור השני). לצערי הסאונד לא מדהים. מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב בתקציב של עד 1,500 ש"ח +/- (וכמובן רצוי שפחות)? האם ניתן להסתפק בהחלפת רמקולים או שאין ברירה וצריך להתקין גם מגבר/מנחת? מקריאה בפורומים שונים בחו"ל, נראה כי יש בעיית מקום לרמקולים. מישהו יודע/מכיר? שומע בעיקר רוק על סוגיו. תודה
הודעה אחרונה מאת simbasimba, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי אני רוצה לרכוש מערכת אנדרואיד מותאמת לרכב שלי(כמו הפאנל המקורי)איפה ניתן לרכוש במחיר הכי זול(אפילו להזמין מחול)ומה העליות?
הודעה אחרונה מאת lee0000, -
- 0 תגובות
- 755 צפיות
אהלן, קניתי לאחרונה פגו 208, 2016 פרו אקטיב. לא הבנתי איך אני בוחר תדר מסוים שלא בחיפוש אוטומטי. אלה לרוץ על כל שלל התחנות. וגם ברגע שאני "מתיישב" על תחנה הרדיו מעביר לי אוטומטית לתחנה אחרת למרות שאופציית ה RDS כבוייה. מישהו חווה? יודע לעזור? תודה.
הודעה אחרונה מאת galarush, -
- 2 תגובות
- 772 צפיות
אני מחפש מכשיר מולטימדיה ועשיתי היום בדיקה בכמה מקומות, כולם מציעים לי מכשירים בסביבות ה1600 שח כל המכשירים סיניים אז חשבתי למה לא להזמין מהאיביי, אז בדקתי ומצאתי כמה מכשירים בין 650 ל800 האם אני צריך לדעת משהו מיוחד לגבי מכשירים מייבוא? הרי הכל בסוף סיני. האם צריכה להיות בעיה להשתמש איתם בארץ? וכמה יעלה לי המכס וכל השאר כדי שהמכשיר יהיה אצלי ביד?
הודעה אחרונה מאת orelizhaki, -
- 0 תגובות
- 797 צפיות
שלום לכולם. יש לי ניסאן נוט 2013, שמהערכת המקורית שלה עושה בעיות, כלומר המסך לאחר כמה דקות נעשה דהוי וחשוך. אני חושב להחליף אותה למערכת מקורית של ניסאן סנטרה. אני רוצה לדעת האם מבחינת החיבורים והמידות זה יתאים והאם זה כדאי? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת hotrodh, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב, סיאט איביזה 2011, מערכת מולטימדיה של קנווד (דגם ddx 4028 bt) אני מעוניין להוציא את המערכת מהמקום, הצלחתי בנתיים לשלוף רק את המסגרת מסביב למערכת. (תמונה מצורפת) מרגיש כאילו המערכת מקובעת על הפאנל המתאם. בנוסף, אין לי את הפחים שמקבלים עם המערכת כדי לשלוף אותה. זו לא פעם ראשונה שלי בפירוק והרכבה של מערכות כאלה ואחרות, פשוט מרגיש שפספסתי משהו. אשמח להכוונה ממנוסים בעניין. תודה
הודעה אחרונה מאת מורפיום, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 926 צפיות
היי, צריכה את עזרתכם המקצועית למציאת מתנה לבן הזוג שלי יש לו סיאט איביזה reference שנת 2014 בגלל הצורה שזה בנוי אין לי מושג איזה דגמים יכולים להתאים לרכב שלנו. אני מעוניינת לרכוש רדיו דיסק שיכלול מסך מגע, בלוטוס רצוי שיהיה מבוסס על אנדרואיד, יש לו אייפון אז משהו שמתממשק טוב עם אייפונים יכול להיות אופציה מצויינת. אשמח להמלצות, תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Anna Goldfeld, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום וברכה, קניתי את הפאבלט הנ"ל. על פי הסקירה הזו- https://www.myminipc.co.il/lenovo-p8-tab3-8-plus-tablet-review הוא אמור לעבוד. עשיתי hard reset לפאבלט , כאשר אני מכניס את הסים ,הוא מזוהה על ידי הפאבלט אבל אז אני לא מצליח להתקשר או לקבל שיחות. התקשרתי לתמיכה של we4g ניסו לעזור אבל לא הצליחו. אשמח אם תעזרו לי להגדיר נכון את הסים במכשיר כך שאוכל להשתמש בפאבלט כטלפון. נ.ב הסים עובד מצויין בשני סמרטפונים שונים (xiaomi 4x , meizu 6 note) תודה
הודעה אחרונה מאת Uri-V, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש לי קיה ספורטאז מאוגוסט 2017. המערכת שלה מבוססת אנדרויד. הבעיה שלי היא עם החיבור לאינטרנט. הגדרתי את ההוטספוט באייפון (בו אני משתמש תדיר ובהצלחה מהאייפד, המחשב הנייד, וכו) והגדרתי את הרשת במערכת של הרכב וזה עבד. הבעיה היא שכאשר אני מכבה את הרכב, בנסיעה הבאה הוא לא מתחבר. אני נאלץ לעשות וודו: לכבות ולהדליק את ההוטספוט, לכבות ולהדליק את ה WIFI, להדליק וויז, וכו. לא בטוח מה עובד כי זה לא קורה ישר, אבל ווידאתי שאם אני לא עושה כלום, גם אחרי כמה דקות הוא לא מתחבר. ממש הייתי רוצה שזה יעבוד רצוף ואז אוכל להשאיר את ההוטספוט פתוח תמידי ותמיד כשאהיה ברכב הוא יהיה מחובר. חשבתי לקנות דונגל שעושה WIFI מהסלולרי, אבל זה דורש עוד חשבון סלולרי ולא ברור שזה יעבוד יות…
הודעה אחרונה מאת ziv123, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי אני מתכוון להתקין מערכת ברכב שכוללת JVC KD-X255BT https://www.amazon.com/gp/product/B00BBGIT3M/ref=ox_sc_saved_title_2?smid=A1M2AR6046TFJG&psc=1 Rockford Fosgate R400-4D 400 Watt Full-Range Class-D 4-Channel Amplifier https://www.amazon.com/gp/product/B004T0WFVE/ref=ox_sc_act_title_1_1_2?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 MB Quart ZC1-216 6.5" 240W RMS Z-Line Series Component Speakers System https://www.amazon.com/gp/product/B0115S8750/ref=ox_sc_act_title_1_1_4?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 Rockford Fosgate R2 Ultra Shallow 10-Inch 4 Ohm DVC Subwoofer https://www.amazon.com/Rockford-Fosgate-Shallow-10-Inch-Subwoofer/dp/B0…
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 849 צפיות
אשמח לחוו"ד
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 976 צפיות
היי, אני צריך המלצה למערכת מולטימדיה מבוססת אנדרואיד. ראיתי שיש בשוק כמה חברות ואני לא בטוח מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מהן. התקציב שלי הוא עד 2000 שח עדיף מאוד שיהיה בפחות אני לא רוצה להתפשר על פחות מ2 גיגה ראם וחייב אפשרות לדיסקים השימוש העיקרי שלי יהיה וויז רדיו ושירים מה אני צריך לדעת לפני הקניה ואיזה חברות מומלצות. כמובן שהממשק יהיה בעברית. מה עדיף? רמקול חיצוני לדיבורית או רמקול מובנה במערכת? זה ההבדל היחיד שמצאתי למשל בין חברת פוקסווי לבין חברת קופה מתקין אחד אמר לי שקופה יותר טובה מפוקסווי ומתקין אחר אמר שפחות. מה נכון? מה עדיף? אולי שניהם לא עדיפות? בקיצור עזרה!
הודעה אחרונה מאת orelizhaki, -
- 1 תגובות
- 863 צפיות
אהלן רכשתי 208 2016 פרו אקטיב, עכשיו הבנתי שיש דגמים כמו שלי עם WAZE מובנה, אצלי אין איך אני יודע אם ישנה אםשרות לשים את זה אצלי גם? וכשאני שם שירים בבלוטוס אז יש מעין דיליי של כמה שניות, יש אפשרת לסדר?
הודעה אחרונה מאת כוכב השחר, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי חברים אני מעוניין לפתוח את ההגבלות של המערכת של היונדאי , יש קבצים אבל הם ישנים , ועושים בעיות לפעמים על הגרסה המעודכנת של גיל -קאר מישהו יודע אם יש קבצים מעודכנים של הפריצה שלא מ2017 ? , או שיש מדריך איך לבנות קובץ כזה אשמח אם תעזרו תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת MASTERCAR9543, -
- 23 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
קניתי מערכת מולטימדיה תואמת מקור מאזדה 3 2010 ורציתי לדעת כמה דברים במצלמה רוורס יש שתי חוטים אדומים קצרים אני לא יודע איפה לחבר http://i60.tinypic.com/bfmfs1.jpg מה שמסומן 1 ו 2 הבנתי שאחד מהם זה לאור של הרוורס + שאלה שנייה שפירקתי את המערכת הישנה היה 3 חיבורים אנטנה, מה שמספק זרם ועוד אחד של הכבל AUX תצוגה למעלה וכו היה חסר לי חיבור אחד שאני מאוד מעדיף שיהיה זה http://i.imgur.com/eskyC0t.jpg הוא מנותק בנתיים אני לא יודע איך לחפש כבל כזה שיוצא ממנו RCA השמח לעזרה
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 816 צפיות
שלום לכולם, מחפש המלצה למגבר חזק ואיכותי, של ARC AUDIO (יש פשוט הרבה דגמים בשוק). רוצה לחבר אליו 4 רמקולים + סאב. כרגע יש לי קומפוננט מקדימה + סאב. מתכנן לחבר קומפוננט מאחורה, הקדמיים די קטנים אני מאמין שהאחוריים אותו גודל. (פיקנטו 2016). תודה!
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 819 צפיות
קיבלתי על המלצה על arc audio xdi 6.2 מה דעתכם עליו?
הודעה אחרונה מאת guy3145, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
10.1 Inch 2DIN Android 8.1 WIFI DAB GPS 1+16G Android Car MP5 Player חוץ מהבעיה שהמסך הולך לכסות את כל מה שנמצא מסביב המסך כמעט שטוח לגמרי ולא רואים שום מקום לחבר לרכב
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
אהלן, היה ברשותי דאבל דין של nippon שהתקלקל לא מזמן.. חפשתי כל מיני מסכים עם אנדוראיד ולא ראיתי משהו איכותי ששווה את המחיר שלו יש לציין שיש לי באוטו 2 קומפוננטים קדמיים, 2 מגברים של enrgy מאחורה וסאב של פיוניר אני צריך המלצה לדאבל דין בתקציב של עד 1400 שקל.. רצוי שיהיו יציאות מספיקות למערכת(בעתיד אני הוסיף עוד 2 קומפוננטים מאחורה) ואיכות צליל נורמלית ראיתי כמה מעניינים: [h=1]Pioneer AVHA205BT[/h]https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=991621 [h=1]Pioneer AVH-Z2050BT[/h]https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=961969 kenwood ddx4018bt https://www.nice-drive.co.il/product/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%…
הודעה אחרונה מאת Fdwelj, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, מכירים מתקין מומלץ באזור נתניה והשרון? כזה שאוכל לבוא אליו עם מערכת שקניתי בעצמי? תודה
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 973 צפיות
מחפש מידות מסוימות, היכן יש לי סיכוי טוב למצוא? ראיתי אצל כמה שיש להם 1-2 ולא מצאתי משהו קרוב למה שאני מחפש... עדיפות לאזור השרון והמרכז תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
יש לי מאזדה 3 Spirit שנת 2015 ואני רוצה להוסיף מסך למשענת ראש לילדה. 1. האם ישנה אפשרות להציג סרטים ? 2. דגם מומלץ ? 3. האם אפשר להוסיף רק מסך אחד או שזה בא בזוגות ?
הודעה אחרונה מאת gshhar, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 696 צפיות
היי אני מחפש רדיודיסק שיודע להשמיע קבצי FLAC אני מחפש משהו שלא יקרע לי את הכיס, הוא צריך להתאים למערכת שלי עם מגבר סאב וקומפוננט. המלצות?
מערכת רכב
מאת Dani Tubul- 1 תגובות
- 788 צפיות
ראשית אגיד שאינני מבין במערכות רכב, נשמע פשוט טוב ורציתי לדעת אם שווה לי לעשות להונדה סיוויק 2014 את המערכת הזו (מצורפת תמונה בקישור) ->> https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AAי
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב רכשתי מערכת מולטימדיה של פיוניר 205 עם מסך היא עובדת מעולה הרמקולים והכל קניתי מצלמת רוורס לרכב מסחרי הבעיה שהמצלמה באה עם כבל אחד מחובר אמריקאי. זאת המצלמה והכבל: http://samsonix.com/he/product/1456/ חתכתי אותו ובפנים היו 4 חוטים אדום שהוא מתחבר ל(+) שחור מתחבר ל(-) לבן צהוב הצהוב צריך להגיע למערכת מולטימדיה הבנתי האם זה נכון? והחוט הלבן לאן? בנוסף, איך אני מחבר את המצלמה שכאשר אשלב לרוורס הוא ידליק את המצלמה אוטומטי? יש מאחורי המערכת כבל סגול לבן רשום עליו רוורס אינפוט לאן הוא צריך להתחבר?
- 2 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם יש לנו סוזוקי איגניס חדשה. היבואן מתקין מערכת שנקראת שרמן מבוססת אנדרואיד - מערכת על הפנים - נתקעת כל הזמן. אני מחפש אלטרנטיבה - אולי איזה פיוניר עם תמיכה ב Car Play. האם מישהו החליף מערכת באיגניס החדשה? מה הדגשים? מה מתאים? גודל? אשמח ממש לכיוון. תודה
הודעה אחרונה מאת Yuval Haimovits, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי חברים, אני מעביר מערכת מרכב טויוטה יאריס 2001 לסוזוקי סוויפט 2007. להלן פירוט המערכת חוץ מהזוג רמקולים הקטנים שהיו ממוקמים במקום יעודי ביאריס בדשבורד שאין אפשרות כזאת בסוויפט. מגבר: phoenix gold RX400.4 סאב: POLK AUDIO קטן בתיבה נדמה לי 8 אינטץ רדיו דיסק: PIONEER DEH-X2650UI רמקולים: MOREL TEMPO COAX 4 חייב לציין שלא אהבתי את הסאונד של הרמקולים של מורל הרגיש לי מתכתי, אני לא יודע אם זה בגללם או בגלל המגבר או הכיוון שנעשה... בכל מקרה הרמקולים האלה לא יכולים לעבור לרכב החדש מפאת גודלם הקטן. על איזה סט קומפוננט אתם ממליצים שיתאים למפרט שלי? התקציב שלי לא גבוה אני לא מעוניין להשקיע יותר 700-1000
הודעה אחרונה מאת guy3145, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, יש לי מערכת של ALPINE הדגם שלה הוא UTE-72BT תמיד כשאני נכנס לרכב אני צריך להתחבר כל פעם מחדש עם הפלאפון לבלוטוס, כל סגירה של הרכב ופתיחה שלו מחדש, מצריכה חיבור מחדש למערכת, זה לא מתחבר באופן אוטומטי. בהתחלה חשבתי שזה בגלל סוג הפלאפון, מאז החלפתי פלאפון ועדיין קיימת הבעייה. בנוסף, לפני כמה חודשים שכרתי רכב שהיה שם מערכת מולטימדיה שחיברתי לשם את הפלאפון שלי לבלוטוס, ושנעלתי את הרכב ושוב הדלקתי מחדש לאחר לילה או לאחר סתם יציאה, זה התחבר לי באופן אוטומטי, אז הבנתי שבהחלט אין שום קשר לפלאפון, וזה נטו המערכת. מישהו מכיר את המערכת? אפשר לשחק בהגדרות שלה אולי שכן יתחבר לי באופן אוטומטי? או שהאם במערכת הזאת פשוט לא ניתן לעשות את זה? תודה
הודעה אחרונה מאת oren86,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,453 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraelR
- itaimoto
- zaf
- SlowRide
- Itzik-b
- poune
- מלטבשי
- Mike Lowrey
- Or05230
- o.r
- היברידי
- Spongebob