Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

במיצובישי אאוטלנדר 2013 שלי יש עדיין את מערכת המולטימדיה (הנוראית) מבית גיל קאר שלא מסתנכרנת עם הגלקסי שלי.

אני רוצה להחליף אותה במשהו קצת יותר טוב ומכל מה שקראתי פה אני רק מתבלבל...

מבחינתי Android זה לא חובה (אך שיקוף יהיה נחמד) וכמובן משהו שיחזיק לי יותר משנה שנתיים.

בתקציב של 2000 ש"ח כולל מתאמים והתקנה אני לא סגור מה כדאי לי להתקין.

סיני?

חברה ידועה?

איזה דגמים כדאי לי להתקין?

אשמח ללמוד מהניסיון שלכם.

תודה!

יואב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי יואב,

בא נחלק את הסוגייה ל 2 חלקים,

אם אתה מחפש משהוא איכותי ושימשיך איתך לשנים - עדיף שתלך לכיוון מולטימדיה מבית PIONEER, KENWOOD ,

הדגמים זה תלוי ב איזו מערכת ישלך כבר ברכב? ולמה אתה מכוון??,

אם ישלך מערכת מושקעת (הגברה קומפוננט ואיכות מאוד חשובה לך לך לדגמים הגבוהים והיקרים.. (וככה "תשמור על רמת האיכות" )

PIONEER 5X..AND UP.

אם לא אז כל דגם שלהם יהיה בסדר, כולם צריכים להיות 24BIT ועם פיצרים כאלה ואחרים, פשוט שאל את המוכר ..

אם אתה מחפש וחשוב לך מערכת פתוחה : שיהיו אפליקציות, שלא תהיה מוגבל ותתקין מה שמתחשק לך - אתה תלך על מערכת -ANDROID

- (!OS ver.7 and UP) ואני אדגיש - שלא ימכרו לך מערכת מגרסאות ישנות - תלך על המוצרים החדשים- ככה התמיכה תהיה מיטבית ותוכל לעבוד עם האפליקציות לאורך זמן! (גרסא ישנה כבר לא תתמך ואז תתקע עם מערכת שלא תוכל להתקין עליה דברים חדשים..

אפליקציות הכוונה WAZE , PANGO,SPOTIFY,RADIUS100FM למשל , זה מאוד נח וכיף שהכל נמצא במערכת ללא התעסקות עם נייד בנהיגה ! .

*כמובן תבדוק אם יש אפשרות לSIM במערכת ככה האינטרנט יהיה עצמאי משם. אם לא פשוט צריך לשתף מהסלולרי בכל פעם.

לגבי חברות בקטע הזה, קבל המלצות מאנשים, אני מכיר NIPPON, ויש JOYING ועוד בלי סוף , האיכות סאונד בהם וקליטת הרדיו יכולה להיות סבירה ומטה, לכן חשוב שתקבל ביקורות מאנשים שכבר ישלהם בדיוק את הדגם ... ( או שהמוכר ייתחייב לך שאם אתה לא מרוצה ניתן להחליף.. ) .

מה שכן צריך לחפש זו מערכת עם זיכרון 2GB לפחות, ומעבד QUAD עדיף לדעתי, ככה המערכת תרוץ חלק, כמו שמחשב מגמגם\איטי כי הוא חלש ...ככה זה גם פה..

כדאי להשקיע עוד כמה שקלים כדי שתקבל מוצר טוב שתהנה ממנו - ולא פח שתחליף כל שנה ...

מה שלא פחות חשוב שתלך למתקין מקצועי, ולא אחד שמתקין ריפודים לרכב ווישרים באותו מקום:hihi:, ככה שתקבל עבודה מקצועית בהתקנה - לא פחות חשוב !.

בהצלחה!

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

פורסם

תיקון:

למערכת אנדרואיד היום הדרישות שיהיה : 4GB RAM , ומעבד 8 ליבות,ואיכות מסך: 1280×720

*SPECS:*4GB of RAM and octa-core processor

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

• תוכן חדש...