Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי מאזדה 6 2011 פרמיום.

מי שמכיר את הרכב יודע שיש לה מערכת סאונד איכותית קצת מעל הממוצע ממה שיצא באותם שנים ברוב כלי הרכב[בשביל מערכת מקורית]

מערכת סאונד של bose

בכל מקרה לא זאת הבעיה

החלפתי את המערכת שלי במערכת מולטימדיה של אנדרואיד[אך ורק המסך]

ואני חייב לציין שהייתי מרוצה מאיכות הסאונד במערכת המקורית, אך לא היה מסך ותא הנוסעים היה דיי משעמם.

לכן החלפתי למערכת אנדרואיד שהזמנתי והתקנתי לבד

אך ירדה איכות הסאונד ברמה הזויה בזמן שאני שומע שירים יש כל מיני חירקושים כאלה מהרמקולים

אני אפילו לא יודע להסביר כאילו הרמקולים עוד רגע נשרפים ולא שומעים איכותי בכלל

חשבתי לשים סאב מגבר אבל לא נראה לי שזאת הבעיה כי לפני זה שמעו מעולה לפחות לטעמי.

תודה לכם מראש מצטער שכתבתי הרבה פשוט אני כבר חסר אונים פירקתי אותה והרכבתי מלא פעמים כל פעם מנסה משהו חדש והכל נשאר אותו דבר

אם מישהו מכיר את הבעיה ויש לו פתרון יעזור לי מאוד תודה.

פורסם

המערכות הסיניות לא מצטיינות באיכות סאונד,סביר להניח שהמערכת המקורית יותר איכותית מהבחינה הזו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כמו שנאמר מעליי, המערכות הסיניות האלה פוגעות משמעותית באיכות הסאונד, ממליץ למכור את המסך שקנית ולרכוש משהו איכותי מחברה מוכרת, המחיר יהיה בהתאם אבל איכות הסאונד תשתפר אפילו מעבר למערכת המקורית

עברתי לסקייטבורד

פורסם

האם המערכת של Bose מגיעה גם עם מגבר מקורי?

אם כן, אולי יש משהו באינטראקציה בין המערכת לאותו מגבר ששונה בין המערכת המקורית לחליפית (למשל קרוסים מובנים, פיצול אות שונה, מתח שונה וכד') שגורם לחלק מהתופעות.

יחד עם זאת, כפי שצויין מעלי, מרבית המערכות הסיניות העלומות אינן יודעות לספק איכות סאונד מרשימה.

התקנת מגבר חיצוני עשויה לעזור בשל העקיפה של המגבר הפנימי של המערכת, אבל צריך לבחון כמה ערוצי הגברה נדרשים.

פתרון כמו זה שמיוחס כאן עשוי גם להביא לידי פתרון, אך עדין נדרשת הגברה חיצונית והשקעה נוספת.

פורסם (נערך)
איפה קנית את מערכת ה-Android הזאת?

aliexpress

יש שם המון ביקורות חיוביות על המוכר גם מאנשים מישראל

המערכות הסיניות לא מצטיינות באיכות סאונד,סביר להניח שהמערכת המקורית יותר איכותית מהבחינה הזו.

כן מסתבר שהמערכת המקורית יותר איכותית מבחינת הסאונד,

אני לא מבין גדול בסאונד ולא יודע להבדיל בין מה טוב ומה רע אך את הירידה באיכות ישר הרגשתי [אז תבין עד כמה זה חמור]

כמו שנאמר מעליי, המערכות הסיניות האלה פוגעות משמעותית באיכות הסאונד, ממליץ למכור את המסך שקנית ולרכוש משהו איכותי מחברה מוכרת, המחיר יהיה בהתאם אבל איכות הסאונד תשתפר אפילו מעבר למערכת המקורית

האם המערכת של Bose מגיעה גם עם מגבר מקורי?

אם כן, אולי יש משהו באינטראקציה בין המערכת לאותו מגבר ששונה בין המערכת המקורית לחליפית (למשל קרוסים מובנים, פיצול אות שונה, מתח שונה וכד') שגורם לחלק מהתופעות.

יחד עם זאת, כפי שצויין מעלי, מרבית המערכות הסיניות העלומות אינן יודעות לספק איכות סאונד מרשימה.

התקנת מגבר חיצוני עשויה לעזור בשל העקיפה של המגבר הפנימי של המערכת, אבל צריך לבחון כמה ערוצי הגברה נדרשים.

פתרון כמו זה שמיוחס כאן עשוי גם להביא לידי פתרון, אך עדין נדרשת הגברה חיצונית והשקעה נוספת.

שוב אני לא מבין גדול במערכות אני לא יודע האם יש מגבר למערכת המקורית או לא

אני רק יודע שיש לי מערכת מהחברה של BOSE וששומעים טוב ביחס לכל מערכת מקורית אחרת שמגיעה עם רכב יפני

אמרו לי דבר פשוט מאוד והגיוני

אם המערכת שלי מוציאה צליל "חרא" המגבר פשוט יגביר לי את ה"חרא" ככה אמרו לי וזה נשמע דיי הגיוני...

למרות שיכול להיות שסאב ומגבר יטפלו בבעיה אבל שוב אני לא רוצה להשקיע מלא כסף על הדברים האלה כשיש לי מערכת מעולה ברכב שעשתה בשבילי את העבודה עד שהחלפתי למולטימדיה הנל.

חשבתי על זה שהמערכת באיכות מאוד נמוכה

אמרתי אפתח נושא בפורום אולי מישהו מכיר בעיה דומה ואפשר לעקוף אותה לטפל בה באיזה שהיא צורה

לא יודע אולי מינוס לא מחובר טוב אולי מגעים באחד החיבורים אני לא יודע

אולי לחבר מיקרופון חיצוני למערכת [כי קיבלתי גם מיקרופון עם הסט]

כי המוכר אמר לי בתגובה כשאמרתי לו על החירקושים

לצלם לו את החיבור של המיקרופון מאחורי המולטימדיה ,ואמר לי להעביר חוט מהטמבון למערכת

לא כל כך הבנתי אותו לכן לא עשיתי את זה אולי הוא לא הבין את הניסוח לבעיה שלי.

בכל אופן תודה אם יש למישהו רעיון איך לעקוף את הבעיה הזאת זה יעזור לי מאוד ואם לא תהיה ברירה אחזיר פשוט למערכת המקורית

עריכה אחרונה על ידי Suchkes
פורסם (נערך)

ככל שהרמקולים שלך איכותים כך אתה מזהה עד כמה המקור שלך לא איכותי. במילים אחרות אותו קובץ/שיר שאתה שומע במערכת זולה (מאוד זולה בלי לזלזל באף אחד) לא תמיד ניתן לשמוע את כל האיכות של אותו מקור לעומת מערכת יותר איכותית שם ניתן לראות כל פרט ופרט. במקרה שלך המערכת של הרכב המקורית היא ברבה יותר טובה של מותג ידוע לכן גם הרכיבים שלה היו ברמה טובה. אתה רצית לקבל מסך מגע ומערכת אנדרויד אם כל היתרונות שכולם יודעים. אני לא יודע איזה מותג קנית ומה העלות שלה אבל לפי מה שתארת כנראה לא משהו. לגבי תגובות באינטרנט עבור המוצר צריך להיות מאוד זהיר כי לא ידוע מה היתה השווה לפני שהותקנה ואחרי וכל נושא השמיע זה משהו מאוד אישי. אוזן אחד שומעת ואוזן אחרת לא אז למה לשלם יותר :) הבעיה מתחילה כאשר האוזן שלך התרגלה למשהו מסיום ופתאום אחרי שינוי אתה מרגיש את ההבדל והוא לא טוב.

לסיכום במקרה שלך כן שווה להגיע לאחד החנויות מתמחות לצורך בדיקת חיבורים וכבילה שהכל תקין אבל לצערי אני חושב שהבעיה היא פשוט מכשיר בעל רכיבים זולים וכאן הפתרון הוא להחליף אותו למשהו קצת יותר טוב מאחד המותגים הידועים

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי Johnik
פורסם

ממליץ לך לרכוש מערכת ממותג מוביל. זה יהיה יותר יקר מאשר מערכת סוג ד' שקונים ב-Ali Express אבל את ההבדל תרגיש מייד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לא הצלחתי לצטט אף הודעה מהטלפון ,

ולכן אגיב באופן כללי

בשורה התחתונה אני הבנתי שהמערכת שקניתי לא מתאימה לצרכים שלי מבחינת הסאונד.

רכשתי מגבר וסאב אתמול,

כשיהיה לי זמן אני אלך למתקין שיתקין לי את שתיהם

אם הסאונד לא ישתנה לטובה

אני פשוט אחזיר למערכת השינה ובעתיד אולי אקנה אחת אחרת.

תודה רבה לכולם על הסבלנות וההסברים המפורטים.

• תוכן חדש...