Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים

אני מתכוון לרכוש מכונית משפחתית ורוצה להתקין בה מערכת שמע איכותית . אחרי שבשנים האחרונות השארתי ממון רב ושעות יקרות במוסכים של מכוניות צרפתיות חשבתי ללכת עם חכמת ההמונים ולבחור הפעם משהו יפני או קוראני. טויוטה קורולה משומשת מהשנים האחרות 2016-8, נראית לי בחירה טובה, אבל בביקורות שקראתי על האוטו הזה חוזרים על כך שחסרון מרכזי הוא רעש מנוע חזק ובידוד לא טוב של רעשים. האם גם אתם התרשמתם כך וכמה לדעתכם זה משמעותי אם איכות המוסיקה באוטו חשובה לי. ואולי יש גם עוד פרמטרים באוטו שישפיעו על איכות השמע כמו מיקום הרמקולים, גודל האוטו וכדומה, אשמח לכל מידע או הצעות בנושא

עריכה אחרונה על ידי zvi-ka
שגיאת הגהה
פורסם

דווקא טויוטות מייצרים מנועים מאוד שקטים - את המנוע שהיה לי באוונסיס כמעט ולא שמעתי אותו למעט האצות חזקות מאוד וכך גם בקורולה 2007.

תעשה נסיעת מבחן קודם ברכב מדגם ושנתון שאתה שוקל לרכוש - תוודא שהצמיגים טריים ושקטים גם כן, תהיה חכם יותר לאחר מעשה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התייחסותך,

בכל זאת בשני אתרי רכב ידועים i car ואוטו, בסרטונים עם נסיעות מבחן הרעשים נזכרים כחסרון של המכונית, מנסיונכם יש לזה סיבה ? יש בזה משהו נכון ? יש חוויה פחות טובה של אודיו בטויוטה קורולה כתוצאה מרעש ? (כמובן שאבקש לנסוע לפני שאני קונה אבל אני נוסע כיום באוטו מאד ישן ולא חושב שיהיה לי מספיק למה להשוות , אז אני מנסה להסתמך גם על נסיון של אחרים)

פורסם

לקורולה מהדגם האחרון יש גיר רציף אשר אחת ממגרעותיו הבולטות היא רעש בזמן האצה. המנוע עצמו שקט, אך בזמן האצה, הגיר עובר ליחס העברה נמוך אשר גורם למנוע להתגלגל בכ-4500 סל"ד, קרוב לשיא המומנט ומכאן הרעש הלא נעים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הרעש שם סביר בטח ביחס לרכב שאני מחזיק הספייס סטאר.

לדעתי מערכת שמע טובה תזניח את הרעש, במיוחד אם אתה לא גר באזור הררי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על המידע המפורט, אם אפשר עוד קצת להסביר למה הכוונה ב "זמן האצה" רק בעליות חדות או עקיפות או כל פעם שלוחצים על הגז יהיה סלד גבוה וישמעו רעש מנוע חזק ביחס למכוניות אחרות ? בנסיעה ממוצעת אפשר להעריך מה אחוז הזמן שיהיה רעש עקב סלד גבוה ?

פורסם

בגיר רציף, כשאתה מאיץ, המנוע נשאר על סל"ד גבוה עד שתעזוב את הגז וימשיך לעלות עם תלחץ על הדוושה יותר.

זאת בשונה מגיר אוטומטי פלנטרי (עם הילוכים), שעולה עד סל"ד מסויים, ויעביר הילוך (שיוריד סיבובי מנוע), וכך ימשיך עד שיגיע להילוך סופי.

בעיקרון, גיר רציף לא באמת גורם למנוע להרעיש יותר מהרגיל, פשוט משאיר את הרעש ברקע במשך כל זמן ההאצה.

לא יודע מה המצב בקורולה, אבל יש רציפים שמדמים העברת הילוכים בעקיפות מנהלתיות.

בהאצה חזקה מעמידה, הם עדיין מרגישים רציפים.

פורסם

איני זוכר אם הרציף בקורולה הוא בעל יחסי העברה, אבל לא זכור לי רעש חריג בכמו רכבים זולים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה, כל אוטו ינמיך הילוך ויסע בסלד יותר גבוה בעליה, כאן הסלד הגבוה ישאר ליותר זמן ?

אני יכול לאלץ אותו לעלות הילוך ולהנמיך סלד אם אני שם על טיפטרוניק ? (יש לקורולה טיפטרוניק ? )

פורסם

יש טיפטרוניק אבל כמו ברוב הגירים הרציפים שניסיתי, הוא לא הכי אפקטיבי. בכל מקרה זה נגד ההיגיון להעלות הילוך בעליה ואני לא רואה טעם לעשות את זה.

תבצע נסיעת מבחן ותראה כמה זה מפריע לך.

• תוכן חדש...