Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי הרכבתי ברכב שלי (טויטה rav4) מערכת עצמאית. המערכת בנויה מ 2 מגברים אחד לסאב ועוד אחד לרמקולים הקדמיים בדלתות. האחוריים בדלתות מחוברים ישירות למולטימדיה. המולטימדיה זה אנדרואיד 8.1 פשוט אבל עושה עבודה טובה.

הרמקולים שהיו מקדימה (סרווין ווגה) הוחלפו ברמקולים mtx שאני דווקא מרוצה מהם אבל יש לי כמה בעיות.

1. שומעים סאונד חזק ועשיר רק בצד הנהג. בדלת השניה הכל מחובר ועדיין שומעים חלש או עמום כזה (פירקתי לבדוק הכל מחובר רגיל)

2. הרמקולים האחוריים כמעט ולא מוסיפים כלום האם ניתן לנצל אותם ? אולי לחבר אותם גם להגברה ?

3. יש לי סאב 12" של קנווד עם תיבה ענקית ומיושנת הבאסים שהוא מוציא טובים וחזקים אבל הייתי שמח להחליף אותו למשהו קטן יותר האם יש סאב מומלץ שיתן עוצמה טובה והוא קטן ?

4. אם צרעך מידע מדויק על רכיבים או צילומים רק תבקשו.. אני אשמח לעזרה ממי שמבין בזה :)

במדינת ישראל אחד עוזר לשני... לדפוק ת'שלישי ! :wink:

פורסם

1.תנסה להפוך פאזה ולבדוק

תנסה להחליף בין הערוצים במגבר יתכן שהערוץ במגבר לא תקין

תנסה להחליף בין כניסות ה RCA במגבר יתכן שהיציאת RCA במולטימדיה לא תקינה.

ייתכן גם הפרשי תזמון בין הרכיבים ,צריך לבדוק את העניין לגופו.

2.אם תשאל אותי הם מיותרים

מה שגם המיקום בדלתות האחוריות הוא מיקום לא אקוסטי.

3.שלב ראשון הייתי מחליף לתיבה 12 אטומה קטנה

בהתאם להוראות היצרן.

4.אם אתה יכול להעלות תמונות של המגברים \ סאב

זה יכול לעזור או לציין דגמים.

• תוכן חדש...