Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה כבר מפרק את הדלתות תוכל להגיד בבקשה באיזה גודל הרמקולים המקורים מגיעים ואם זה אותו גודל בדלתות מקדימה ומאחורה? :)

פורסם
ערב טוב

יש חברה שנמצאת בראשון לציון

תכנס לאתר שלהם

www.kflex.co.il

ניסיתי לתפוס אותם בטלפון מספר פעמים ללא מענה.

אם לא תהיה ברירה אזמין מחו"ל, עוד מעט נגמר הסמסטר ואחד הדברים הראשונים שאני מתכנן לעשות אחרי המבחנים הוא הפרוייקט :)

פורסם

גומיות B PILLAR וP הגיעו.

בימים חורפיים שכאלה רעשי הרוח מאוד מורגשים.

B PILLAR הושמו.

P - מתאימות רק לחלק התחתון של הדלתות, או שאפשר להשתמש גם בשאר חלקי הדלתות?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רוב רעשי הרוח הגיעו מאיזור מכסה המנוע.

לאחר השמת גומיות D גדולות על מכסה המנוע. עכשיו כבר כמעט ואין רעשי רוח, במהירויות חוקיות של עד 100-110 קמ"ש.

זה הפחית במעט גם רעשי חוץ ודרך.

מכוניות חולפות אני עדיין שומע ייתכן וזה ישתפר עוד לאחר שאוסיף גומיות Z ו-P לדלתות הקדמיות והאחוריות ו-D קטנות לתא המטען.

שברולט קוריאה עשו עבודה לא רעה, אם כי בידוד רעשי הדרך מעט לוקה בחסר.

פורסם

היום הוספתי לדלתות גומיות Z (בין דלת קדמית לכנף) ו-P (בתחתית הדלתות).

יש ניתוק מורגש מהסביבה. רעש מנוע מורגש יותר בתוך הרכב.

מה לשים בחלק העליון של הדלת, על השלדה? D קטנה או דאבל D קטנה?

פורסם

במסגרת העליונה של הדלת D קטנה - דאבל D במקרה זה - תהיה הגזמה :-D

ובמסגרות הצד של הדלתות - אלו שבאזור קורות הB - גומיית P.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון -

- הושמו d גדולות על מכסה המנוע

- הושמו גומיות D גדולות בדלתות האחוריות.

- בדלתות הקדמיות P בחלק התחתון

- על קורת b מעין גומייה שמתלבשת שם יושבת מעולה.

- על דלת תא המטען הושמו גומיות d קטנות.

בכל מקרה יש שיפור נוסף ברעשי הרוח.

ניתוק של ממש אין וטוב שכך. עדיין אני שומע את התנועה שבחוץ אבל אולי טיפה יותר בשקט.

על גומיות z ויתרתי בינתיים לא ישבו ממש טוב או שאני צריך להזמין Z גדולות. מהנסיון הקודם הם לא יצרו הבדל כה גדול.

כרגע רוב הרעש כנראה מגיע מהרצפה ומבתי הגלגלים.

אנסה להתחיל עם כותנה או אחד מהשטיחים שהוצעו לי כאן.

פורסם

על מסגרת הדלתות לא הדבקתי גומיות d קטנות.

זה יכול להביא לשיפור נוסף ?

זה לא מפריע לאסתטיקה/ סגירת הדלתות ?

פורסם

אצלי בסוניק התקנתי D קטנות במסגרת הדלתות הקדמיות, זה הביא לשיפור בחודשים הראשונים אך די מהר הגומיות שם איבדו צורה מהלחץ של הדלתות וכנראה גם קצת התייבשו ורעשי הרוח חזרו לדעתי אף יותר ממה שהיה טרם התקנתם, אצלי יש גומי בצד הדלת בכל אותו אזור לדעתי זה פשוט מונע ממנו לבצע אטימה כמו שצריך וגורם לרוח להיכנס בדיוק בן שניהם.

ראיתי לאחרונה את המוצר הזה:

https://www.aliexpress.com/item/Flocking-cloth-sealing-flannelette-strip-Double-gummed-tape-Soundproof-strip-for-central-console-Car-door-seal/32831916015.htm

למעשה מדובר בעצם בשכבת גומי דקיקה במקום גומיה בולטת, להערכתי עשוי להביא לשיפור באטימה כאשר גומי הדלת המקורי יבוא איתו במגע במקום אטימה על הפח ישירות.

אזמין אולי בקרוב ואנסה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...