Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוז שרוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה באמצע הנסיעה הרמקולים הקדמיים והסאב הפסיקו לפעול, שיערתי שכנראה הבעיה מהמגבר.

המגבר לא נדלק והבנתי שכנראה הלך פיוז היה חשוך והחלטתי לוותר.

היום פתחתי את מכסה המנוע וראיתי את הפלסטיק אכול כמו בתמונה, אך הפיוז נראה שלם מבפנים.

על מנת לפתוח אותו יש לשבור את הפלסטיק כנראה בגלל שהוא הומס,החלטתי לפני שאני בודק להתייעץ איתכם.

מהי בערך עלות פיוז כזה? (אני משער שאצליח להחליף לבד)

האם החברה של הפיוז משמעותית או שאין להשקיע עליו כסף מיותר?

יש לכם מקום מומלץ בנתניה לפנות אליו?

וסתם דרך אגב, מה יכול להיות הגורם למצב זה?

תודה רבה מראש לעוזרים.

DSC00073.jpg

DSC00074.jpg

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

כבל 8 גייג' מחובר לפניקס גולד שבחתימה...לא ידוע לי מה ערך הפיוז ולפי הזכור לי לא היה רשום עליו (יכול להיות שאני טועה).

החזיק כשנה מאז ההתקנה.

מה זה BBQ?

והיכן רשום ערך הפיוז?

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

מישהו עשה עליו חראקארי,פיוז מגיע רק בקיט התקנה וקיט כזה עולה בין80-ל300 ויותר,נסה בחנויות מולטימדיה שאל עם יש להם רק את הפיוז תיכך פיוז 60 או 80 AMPER

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

ישראל תודה על העזרה,הוצאתי את הפיוז, הראש שמגיע מצד המגבר היה ממש שרוף.

הוא נמצא לידי ולא רשום עליו...מה עלי לעשות?

האם זה משנה מה החברה של הפיוז?

והאם יש לכם מקום מומלץ בנתניה?

אשמח לתשובה מהירה, כיוון שאני מחכה לצאת כבר תודה מראש.

פורסם

במגבר Fuse: 2 x 30A

אני משער שכנראה הפיוז בכבל אמור להיות נמוך יותר,האם זה נכון?

אם כן מהו הערך שעלי לקחת?

פורסם

כנראה היה מגע רופף, מה שגרם להתחממות והתכת בית הפיוז.

אתה לא צריך רק פיוז חדש אלא גם בית פיוז חדש. אחרי ההתקנה צריך לעקוב שהתופעה לא חוזרת, זה עלול לגרום לשריפה.

אם אתה מאיזור המרכז (ר"ג, פתח תקווה) יש לי בית פיוז ופיוז לתת לך, צור קשר בפרטי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מישהו עשה עליו חראקארי,פיוז מגיע רק בקיט התקנה וקיט כזה עולה בין80-ל300 ויותר,נסה בחנויות מולטימדיה שאל עם יש להם רק את הפיוז תיכך פיוז 60 או 80 AMPER[

זה משהו חדש ....:wink:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

ניתן לקנות גם בית פיוז בנפרד בכל חנות שמתמחה בציוד אודיו לרכב, יש חנות ברחוב ברקת בנתניה (אביזר המאה)

2 באיזור תעשיה הישן (מרכז המיגון והסטריאו ועוד אחד בפניה ליד ממן)

מתחדשת*

פורסם

אין!אין על הפורום הזה בכל העולם!

אני מת עליו!

שתי נשמות מעניקות לאחד לא מוכר אפשרות לקבל במתנה(:shock:)בית פיוז ופיוז.

לא משנה העלות-אבל הכוונה...

אנחנו נמצאים בשבוע הסליחות והמעשים.כל הכבוד!

פורסם

זאת כבר פעם חמישית במשך כחודש שאני רואה בית פיוז זכוכית שרוף.

וכל פעם הוא עם כבל 4-8G ישראלי ובעל פיוז 60-80A.

נקודות החיבור בין הכבלים ופיוז בעלי התנגדות גדולה מדי. גם פיוז הוא בעל ערך גבוה מדיי עבור הכבלים . רצוי להחליף לבית פיוז התומך ANL

לדוגמה:

t_SPD5202.jpg

נתון של פיוז 60A במגבר מתייחס להורדה כל ערוצים להתנגדות מינימלית ובהספק מירבי. עד לקליפינג.

בפועל ,במוזיקה אתה לא תגיע לצריכה של 20% מהערך הפיוז.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

קודם כל תודה רבה לכל העוזרים, בחנות חלקים לרכב בנתניה רכשתי בית פיוז חדש עם פיוז 5GU80A בעלות של 30 ש"ח, למרות שלאחר מכן שמתי לב שעל הקודם היה רשום AGU60A הרכבתי והכל עובד כשורה.

ושוב פעם תודה לכולם על היחס,העזרה,ועל המוכנות לתרום :-)

DSC00075.jpg

• תוכן חדש...