Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין מה ההבדל ומהם היתרונות והחסרונות בין מערכות מולטימדיה אנדרואיד לרכב של חברות מוכרות כגון: פיוניר וסוני, לבין מערכות מולטימדיה אנדרואיד לרכב של חברות כמו xtrons שיש להם דגם מומלץ מאוד TE706pl עם מעבד 8 ליבות ו4 גיגה ראם.

לפיוניר למשל יש מערכת מאוד מומלצת (Pioneer AVH-X4800BS 7″ Motorized DVD Receiver) שעולה בערך אותו מחיר כמו הxtrons, בסביבות 280 דולר.

מה ההבדל בניהם? מה עדיף? אשמח להסבר.

פורסם

מעבר לאופציות שבכל מכשיר יש את העניין של , איכות חומרים,

נניח ספק מתח,

בספק אמור להיות קבל מחובר במקביל בשביל למנוע ריפלים של מתח, אם נוריד אותו ,נחסוך קצת בעלויות,

אמור להיות סליל שימנע עליות זרם פתאומיות, אז בקטנה , נחבר מגשר (חוט פשוט) במקום

הכל יעבוד אבל ליצרן זה חוסך בעלויות, תכפיל עלות חלק , נניח 2 סנט ,כפול מיליוני חתיכות שהוא מייצר, ותראה כמה הוא חוסך, ואז הוא מוכר בקצת יותר זול, והצרכן (אתה) רואה מחיר זול וקונה,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אחי, קראת את כל השאלה שלי?

שני המערכות, גם של פיוניר וגם של אקסטרונס עולות סביב 270 דולר.

אקסטרונס חברה איכותית מאוד ומומלצת מאוד, השאלה שלי מה ההבדל בין המערכות מבחינת אפשרויות, למשל: אולי הפיוניר נעולה ואפשר לעשות בה פחות דברים, או כל מיני דברים שאני לא יודע עליהם שכדאי לי לדעת.

פורסם

המערכת של פיוניר וכן מערכות אחרות של חברות בעלות שם רובן ככולן אינן מערכות מבוססות אנדרואיד, אלא כאלו שפועלות בשילוב עם הסמרטפון כדי לשלוט/לשקף אפליקציות בו, דרך הממשק של אנדרואיד-אוטו או קאר-פליי.

מי קבע שהמערכת אנדרואיד המדוברת איכותית? לפי מה נקבעה רמת האיכות?

פורסם

המלצות מאתרים באינטרנט, זכתה מקום ראשון.

אני לא כל כך טוב באנגלית אז אם מישהו יכול לבדוק לגבי הדגמים שרשמתי ומה ההבדל בניהם והאם הפיוניר רק משקפת את הסמארטפון או שהיא בעצמה ממש אנדרואיד?

פורסם

מערכות האנדרואיד הסיניות נופלות בהרבה באיכותן מהמותגים המוכרים. כבר שמעתי וראיתי לא מעט מערכות סיניות שהבטיחו שזה "סיני ברמה אחרת", אם איכות ואמינות לאורך זמן חשובה לך תתרחק מהמערכות הסיניות תוסיף כמה שקלים ותהנה מאיכות סאונד ואמינות אחרת.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מבין, אבל אני צריך מערכת אנדרואיד, לחברות המוכרות אין מוצר כזה.

בכל מקרה יש לי עוד שאלה לגבי הרדיו במערכות מחו״ל

לגבי הרדיו, יש תדרים של ארהב ויש תדרים של אירופה, מה מתאים לארץ?

אירופה: 85.5MHz - 108.0 MHz

ארהב: 87.9MHz-107.9Mhz

פורסם

קיבלת כבר תשובה לענין התדרים בשרשור האחר שלך.

למה אתה צריך מערכת אנדרואיד?

האם אתה מכיר מה זה אנדרואיד-אוטו?

פורסם

אנדרואיד-אוטו זה בעצם מה שיש לחברות המוכרות להציע, תבין אני עם מכשיר כשר, אין לי אייפון וכו׳ כך שאני חייב מכשיר אנדרואיד ברכב שיענה על כל הצרכים שלי, באנדרואיד-אוטו הבנתי שאני קצת מוגבל.

אשמח בכל זאתאם תפרט מה ההבדל כי הידע שלי הוא רק מלמעלה.

• תוכן חדש...