Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע הרמקולים המקוריים (וופר וטוויטר) עושים עבודה סבירה עד ווליום מסויים ונמוך יחסית. ברגע שעוברים סף מסויים מתחילים עיוותים משמעותיים בצלילים הנמוכים.

לא יודע אם הגורם המגביל המשמעותי הוא הרמקולים או המערכת עצמה. האם לדעתכם קומפוננט נציל יעשה שינוי מוחשי במצב?

יש מומלצים?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אצלי בקיה ספורטאז 2010, הרכיבו קומפוננט של מוראל ב700 שח ועשו איטום

בדלתות ושמעו יוצא מהכלל ללא מגבר , אבל עם מערכת אחרת של פיונייר שהורכבה

בנוסף.

פורסם

נראה לי שאנסה באמת איזה קומפוננט מוכר ופשוט יחסית בתקווה שיהיה שיפור. כי אם הגורם הבעייתי זו המערכת אז אין לי כוונה להחליפה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אפשרות 1: הרמקולים המקוריים תקינים והמגבר הפנימי של המערכת מגיע לרוויה מעל אותו רף ווליום ומתחיל לעוות.

 

פתרון 1: מגבר מיני חיצוני, עשוי לפתור זאת. אבל, אם יהיה חזק מדי/לא מכוון כראוי, עשוי בשלב כלשהו לצלות קצת את הרמקולים המקוריים.

 

 

אפשרות 2: הרמקולים המקוריים פשוט לא מסוגלים להתמודד עם התדרים הנמוכים, בין אם בגלל שאינם תקינים (א) או שפשוט אינם מסוגלים לכך (ב).

 

פתרון 2א: החלפה של הרמקולים. חשוב לשים לב לענין שעלה בתגובה הקודמת הנוגעת לאיטום, וחשוב גם התקנה נאותה. זה חשוב, כי הרמקול המקורי יושב ומתוכנן בדיוק לדלת שם ואין רווחים מיותרים, בהתקנה של מוצר אחר, חשוב להקפיד גם שהכל יושב כראוי, מחוזק, ללא בריחות אוויר או מגע עם הדיפון הפנימי.

 

פתרון 2ב: אפשר גם כמו הפתרון לעיל, ואפשר לנסות להגביל לרמקולים הקדמיים תחום תדרים תחתון באמצעות קבל (אם זה לא מוגבל כבר במקור ברמה כלשהי דרך המערכת).

פורסם

נראה שאתחיל מלהחליף קומפוננט היות וזאת האופציה הזולה יותר.

יש משהו מומלץ שיעבוד סביר עם הגברה מקורית (וכנראה די עלובה) של המערכת המקורית?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
×
×
  • תוכן חדש...