Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יכול להמליץ על חברות אמינות לקניית מערכת מולטימדיה אנדרואיד ?

בארץ דורשים מקסימום על מינימום

לאיזה רכב?

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

פורסם

האם יש לך צורך אמיתי במערכת מבוססת אנרואיד, או שאתה רוצה אחת כזו כי זה טרנדי?

למה אני שואל?

עוד לא יצא לי להיתקל במערכת כזו, (גם האיכותיות שבהן, למשל Joying שהוזמנה מחו"ל בעלות של כמעט 1000 שקלים), שבאמת שווה את זה.

הרי בסה"כ אתה ברכב.

אתה לא באמת צריך מערכת הפעלה מלאה כמו בטאבלט / סמארטפון בשביל לשמוע רדיו / שירים מהאינטרנט.

אז כן, זה מגניב שיש וויז / יוטיוב.

אבל, רוב הפעמים זה בא על חשבון איכות השמע / האינטואיטיביות של המערכת.

לדעתי, עם נסיון של מגוון הקשת, מהזזולים ועד היקרים, הייתי משקיע את הכסף במערכת ממותגת.

גם אם אין בה וויז מובנה.

אם אתה בכל זאת מעוניין באפליקציות כמו וויז או סטרימינג של מוזיקה, הייתי רוכש מערכת עם Apple carplay / Android auto.

פורסם (נערך)

רוכב על השרשור..

יש לי סיאט לאון 2012 וגם הייתי רוצה לשאול לגבי המערכות הסיניות(JOYING בפרט)

מה שחשוב לי בעיקר זה האפשרות לדפדף בתיקית המוזיקה שבדיסק און קי שמחובר ברכב בצורה מהירה ונוחה ועם חיפוש.

כמו כן תמיכה בפונטים בעברית ובלוטות' לשיחות

וכנראה שאעשה חשבון TIDAL אז חשוב שתהיה דרך להזרים מהטלפון למערכת

איכות הסאונד מספיקה לי בגדול, ניווט עם google maps על מסך גדול יותר זה nice to have אבל לא must

שאר האפליקציות באנדרואיד לא מעניינות אותי בגדול

האם כדאי לי לרכוש אחד?

זה מה שקיים אצלי

https://appa102445a09.bll/resources?shortenID=9e1af566-e0fa-4d87-b54c-7e5afd04d1ab&signature=c616b5ce1bac8d6457c52866de76d3db88ad75691640fe4483feda9392d7e88b&IsSync=&result=

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם

שלום חברים

רכשתי מערכת מחברת joying לפניי שנה וקצת , לפוולקסווגן פולו 2012 דגם תואם מקור בסביבות ה 700 שח כולל משלוח (יום רווקים סיני)

ההתקנה הייתה עצמאית סופר פשוטה,המחבר canbus עובד באופן מלא ולא היה צורך בכיוון נוסף של הכפתורים של ההגה והוא קורא את כול נתוני הרכב ,

אכות השמע לדעתי עם הרמקולים המקוריים של הרכב מעולה ,קליטת gps טובה מאד וכול האפליקציות עובדות יפה מאד .

הייתה לי בעיה בתחילת הדרך לבצע שיקוף מסך מהטלפון אבל בהדרכת השרות לקוחות זה נפתר

,מעולם לא ניסיתי לחבר usb כי לרוב אני שומע מוזיקה מיוטיוב או סאונדקלאוד ,waze עובד בעברית ,והדיבורית מעולה .

החברה מבצעת עדכונים שוטפים של החומרה שזה דבר נדיר לחברה סינית

סך הכל אני מאד מרוצה מאיכות המערכת ביחס עלות לתמורה

• תוכן חדש...