Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אבקש את עזרתכם בהמלצות על תצורת התקנת רמקולים חדשים ברכב מסוג פיאט 500 ,וחברות רמקולים מומלצות

כרגע אני לא מעוניין להחליף את ה hu המקורית ,ברשותי קיים כבר מגבר 5 ערוצים דגם infinity kappa k5 וסאב וופר 8 אינץ בתיבה אטומה סופר קומפקטי ,ההתקנה תכלול גם יריעות בידוד למניעת קירקושים מיותרים של הפלסטיקה בדלתות ,

הדגש הוא הוא על איכות הסאונד ולא על העוצמה (אני אדם מבוגר שאוהב להנות ממוזיקה בחלונות סגורים)

אופציה ראשונה שחשבתי עליה היא התקנת רמקולים קומפוננט 3 way כאשר מקדימה יותקנו הרמקולים בגודל 6.5 אינץ והטוויטרים בחלק האחורי הרמקולים שלה-3.5 אינץ' כמובן בשילוב הסאב בבאגז'

אופציה שניה רמקולים קומפוננט מקדימה גודל 6.5 אינץ' ,מאחורה 2 רמקולים mid-bass גודל 6.5 אינץ' וסאב בבאגז'

אופציה שלישית- התקנת רמקולים קומפוננטים מקדימה בגודל 6.5 אינץ' בשילוב עם הסאב בבאגז'

אשמח לשמוע את דעתכם על האופציות שרשומות מעלה

נ.ב

נדרשת גם המלצה על מתקין תותח בעל נסיון מוכח באזור המרכז

פורסם

רפי אני גם חולה על יוסי אבל למה פעמיים? למה פעמיים? :-P

בכל מקרה גם מציע לפנות בהודעה פרטית לחבר הפורום PSDD ולבקש ממנו חוות דעת על מערכת שהתקין ב500 שלו (יותר נכון אבארט').

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכל המגיבים

מצטער שלא עניתי והגבתי פשוט עובר עליי שבוע מטורף בעבודה ,

alpine, אין לי חשבון Facebook פעיל לכן לא יכלתי להתחבר לראות את העבודה שעשית

תוכל אולי לשלוח לי קישור אחר כדי שאוכל להתרשם מההתקנה

• תוכן חדש...