Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

התקנתי מערכת ברכב הכוללת מגבר 4×300 שאליו מחוברים 2 רמקולים 6×9 וסאב קנווד של 14 אינצ.

מהמערכת חיברתי rca אחד (שמאל וימין) לקרוסובר הזה שמפוצל לסאב ולמקולים .

http://www.lanzar.com/sku/VIBEX6/Vibe-3-Way-Electronic-Crossover-Network-wRemote-Subwoofer-Control

הייתי שמח להבין יותר את האפשרויות של הקרוסובר ומה ההמלצות הכיוון שלו אם אני אוהב בס עמוק ופחות דופק .

תודה מראש

פורסם

סאב 14 אינטש? אתה בטוח? פעם ראשונה שאני שומע על מידה כזו - ראיתי כבר 13.5 אבל 14 פעם ראשונה.

אם הסאב נוטה להיות פאנטשי (כלומר נותן מכת פטיש מהירה ומדוייקת) אז קודם כל הוא כנראה מנגן חזק מאוד באור ה80 הרץ ומצד שני יכול להיות שהתיבה שהוא נמצא בה היא קטנה מידי ולא מאפשרת לו לרדת לתדרים הנמוכים באזור ה40 עד 20 הרץ.

תבדוק גם במגבר שהוא מחובר אליו - איך הקרוס אובר מוגדר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגבי המידה לא סגור על זה אבל זה לא קריטי.

התיבה שלו גדולה מאוד.

לגבי הכיוון שלו, אתה יודע להגיד מה בקרוסובר צריך לשנות ?

• תוכן חדש...