Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לצערי ברכב שלי אין בלוטוס או יציאת AUX, לכן אין כרגע דרך להזרים מוסיקה למערכת או להשתמש ברמקולים לדיבורית.

הבנתי שניתן לבצע התקנה פנימית של בלוטוס, כלומר הוספת משדר/מקלט בלוטוס לתוך ה"קופסה" של המערכת.

אני תוהה כמה עולה דבר כזה והאם האיכות טובה עבור הזרמת מוסיקה (אני מניח שזה תלוי במשדר/מקלט אותו מתקינים).

אפשרות שניה שנתקלתי בה היא FM TRANSMITTER. באתר THE WIRECUTTER ציינו דגם בעלות של 35 דולר שלטענתם לא נופל באיכותו מבלוטוס, לפחות עבור מוסיקה. הבעיה היא שהרכיב הזה תופס את החיבור של המצית, מה שאומר שאי אפשר להטעין את הטלפון כמו שצריך (הרכיב כולל יציאת USB עם 1 אמפר, שזה לא מספיק להטענה כשהמסך של הטלפון דלוק עם WAZE).

TL;DR, איפה מתקינים בלוטוס פנימי איכותי באזור המרכז, וכמה זה צריך לעלות? :-D

פורסם

כל המשדרי FM לא עובדים טוב בישראל או בכל מקום שיש כל כך הרבה תחנות פירטיות. לא תמצא תחנות שקטות וגם אם תמצא אחת, לרגע, זה ישנה ברגע שתתכיל לנוע והקליטה תשתנה. ממליץ לך להתרחק מהפיתרון הזה ובהחלט להתמקד בהתקנה פנימית של בלוטוס (אם ניתן).

פורסם

מה זה בלוטות' פנימי שניתן להתקין?

מאיפה הבנת את זה ובאיזה הקשר?

יכול לתת קישור לעבודה כזו?

בדומה (אם לא זהה) לשרשור קודם שלך, האפשרויות הן:

- מודול חיצוני שיתחבר לכניסת צ'ינג'ר - מודול מתאים לכאורה (שונה מעט ממה שסבח2 צירף דאז ואמור לכלול גם מודול BT).

- התקנת דיבורית חיצונית, למשל מוטורולה TK30.

- התקנת ר"ד אפטרמרקט. ר"ד בסיסי של פיוניר עם BT עולה פחות מ-500 ש"ח (ואולי ניתן למצוא כיד שניה בפחות). תוסיף עלות קלה למסגרת פלסטיק מתאימה ומתאמי חיווט ע"פ הצורך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני הייתי מתקין אפטרמרקט, כמו שתום כתב מעלי. אני הייתי חסיד המראה המקורי, אבל בסוף נכנעתי לפונקציות והשימושיות.

גם אני קניתי בהתחלה משדר FM וזה לא פתרון מושלם. מדי פעם צריך להתעסק איתו, הקליטה לא תמיד טובה ואז שומעים הפרעות רדיו תוך כדי השימוש.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

זה לא קשה במיוחד, עשיתי את זה לכמה מערכות, בדר"כ רוכבים על ה-CD או במערכות ישנות יותר, על נגן הקסטות.

חשמל זה לא בעיה.

מכיוון שכל מוד כזה הוא שונה, אין אפשרות ליצור מדריך אוניברסלי עבור אנשים שלא מבינים, ולכן נדרש ידע בסיסי באלקטרוניקה והלחמה.

הממציא הפוסט אפוקליפטי עשה סרטון קצר בנושא.

פורסם
זה לא קשה במיוחד, עשיתי את זה לכמה מערכות, בדר"כ רוכבים על ה-CD או במערכות ישנות יותר, על נגן הקסטות.

חשמל זה לא בעיה.

מכיוון שכל מוד כזה הוא שונה, אין אפשרות ליצור מדריך אוניברסלי עבור אנשים שלא מבינים, ולכן נדרש ידע בסיסי באלקטרוניקה והלחמה.

הממציא הפוסט אפוקליפטי עשה סרטון קצר בנושא.

תודה, זה באמת כמו שתיארת. מסתבר שאחי עשה את זה ב-300 ש"ח, נשאר רק לברר איפה ולגשת אליהם.

לא מעוניין להחליף את המערכת ברכב, היא נראית סבבה ואני לא רוצה משהו עם תאורה כחולה מוזרה כמו שרואים בפיוניר למיניהם.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
תודה, זה באמת כמו שתיארת. מסתבר שאחי עשה את זה ב-300 ש"ח, נשאר רק לברר איפה ולגשת אליהם.

לא מעוניין להחליף את המערכת ברכב, היא נראית סבבה ואני לא רוצה משהו עם תאורה כחולה מוזרה כמו שרואים בפיוניר למיניהם.

מגיב באיחור של כמה שנים..

אני עם אותה קושייה כמו שלך. הצלחת להתקין בלוטוס פנימי? אם כן - איפה וכמה?

• תוכן חדש...