Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

התקינו לי לפני שבועיים מולטימדיה 7 אינץ אנדרואיד של סינקופה.

הכל עובד פיקס חוץ מדבר אחד נורא מעצבן.

שאני רוצה לשים שירים בטלפון ושזה יעבור לשמע ברכב השמיעה לא בקצב הנכון של השיר.

השיר מתנגן בסוג של סלוומואשיין....

ניסתי ביוטיוב, אייטיוב אותו דבר.

מדובר במכשיר שיאומי רדמי נוט 7.

חיברתי לצורך העניין את הטלפון של אשתי גלקסי A5 ועובד מצויין.

אודה לעזרה האם מישהו נתקל במקרה כזה ?

פורסם

זה כבר מראה לך שהתקלה לא בHU של סינקופה אלא בטלפון שלך - תציג את הדברים נכון, כפי שהם.

ניסית לעשות את הדבר הכי פשוט בעולם כמו לכבות את הטלפון שלך לגמריי ואז להדליק אותו? (זה "קצת" ינקה את כל מה שרץ בזיכרון והמעבד).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
זה כבר מראה לך שהתקלה לא בHU של סינקופה אלא בטלפון שלך - תציג את הדברים נכון, כפי שהם.

ניסית לעשות את הדבר הכי פשוט בעולם כמו לכבות את הטלפון שלך לגמריי ואז להדליק אותו? (זה "קצת" ינקה את כל מה שרץ בזיכרון והמעבד).

היי חבר,

אני חושב שהצגתי את הדברים כמו שהם.

לא רשמתי מילה על זה שהתקלה היא במולטימדיה...

הצגתי את הבעיה כמו שהיא.

אנסה לכבות ולהדליק, אעדכן.

תודה רבה.

פורסם

מניסיון עם מערכת אנדרואיד של ניפון. היה לי עד לא מזמן שיאומי מי6 השירים דרך הבולטוס נשמעו ממש רע ברמה מוגזמת . לאמא שלי יש a2 ושומעים גם אותו דבר. היום אני עם גלאקסי s10 שומעים פיקס וככה גם עם טלפונים של חברות אחרות. לדעתי יש בעיה עם הבולוטוס במכשירי שיומי ואני לא בטוח שמנסים לתקן אותה וחבל..

* גם איפוס להגדרות יצרן לא עזר לי בשיאומי

פורסם
מניסיון עם מערכת אנדרואיד של ניפון. היה לי עד לא מזמן שיאומי מי6 השירים דרך הבולטוס נשמעו ממש רע ברמה מוגזמת . לאמא שלי יש a2 ושומעים גם אותו דבר. היום אני עם גלאקסי s10 שומעים פיקס וככה גם עם טלפונים של חברות אחרות. לדעתי יש בעיה עם הבולוטוס במכשירי שיומי ואני לא בטוח שמנסים לתקן אותה וחבל..

* גם איפוס להגדרות יצרן לא עזר לי בשיאומי

איזה קטע הזוי מה שאתה אומר !!

הרי היום הבלוטוס זה הדבר הראשון שצריכים לתת לו דגש ביצור מכשירים....

הכל היום כמעט עובד על בלוטוס.

לא מבין אותם...

תודה רבה.

פורסם

לי היה שיאומי מי מקס (דור ראשון) וברכב הנוכחי יש לי יחידת ראש של סינקופה - לא היו שום בעיות.

כרגע יש לי סמסונג A70 - גם עובד פיקס.

יכול להיות שחוץ מסדרות מסויימות הם באמת (שיאומי) משתמשים במשדר או בקוד תוכנה עם ביצועים ירודים אבל ברגע שמערכת הראש עובדת טוב עם טלפון אחד - הבעיה היא בטלפון האחר מן הסתם.

הכותרת אומרת - מולטימדיה סינקופה תקלה

כשהיא אמורה להיות תקלה בשידור\קליטה BT בין מערכת סינקופה לשיאומי

אם אתה ממש רוצה תקליט סרטון שמדגים את התקלה בין השיאומי שלך לסינקופה ותשלח את זה לשיאומי - אם תצליח לארגן מספר אנשים עם שיאומי ומספר אנשים עם סמסונג (מספיק שניים שלושה לדעתי) אז יש לך "שחזור" מוצלח של התקלה וזה גם יוכיח שקיימת בעיה סידרתית.

הם יתקנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לי היה שיאומי מי מקס (דור ראשון) וברכב הנוכחי יש לי יחידת ראש של סינקופה - לא היו שום בעיות.

כרגע יש לי סמסונג A70 - גם עובד פיקס.

יכול להיות שחוץ מסדרות מסויימות הם באמת (שיאומי) משתמשים במשדר או בקוד תוכנה עם ביצועים ירודים אבל ברגע שמערכת הראש עובדת טוב עם טלפון אחד - הבעיה היא בטלפון האחר מן הסתם.

הכותרת אומרת - מולטימדיה סינקופה תקלה

כשהיא אמורה להיות תקלה בשידור\קליטה BT בין מערכת סינקופה לשיאומי

אם אתה ממש רוצה תקליט סרטון שמדגים את התקלה בין השיאומי שלך לסינקופה ותשלח את זה לשיאומי - אם תצליח לארגן מספר אנשים עם שיאומי ומספר אנשים עם סמסונג (מספיק שניים שלושה לדעתי) אז יש לך "שחזור" מוצלח של התקלה וזה גם יוכיח שקיימת בעיה סידרתית.

הם יתקנו.

סבבה, תודה רבה.

• תוכן חדש...