Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לבעלי XC40 - Harman Kardon

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם יש כאן מישהו ששדרג מערכת אודיו ל-Harman Kardon בארץ?

מה היא כוללת?

מה ההבדלים בינה לבין High Performance 8 Speakers?

אני ראיתי מה יש בחול, אבל לא ברור מה מציעים כאן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רק בשביל לעדכן את השרשור:

ביליתי בהאזנה ב-XC90 שהיא מגיעה עם HK והשוואתי מול XC40 עם מערכת סטנדרטית.

למי שלא אודיופיל - כנראה שלא שווה להוציא 10,000 ש"ח על שדרוג. במערכת הסטנדרטית יש מספיק באס, סאונד נקי, חזק.

להבדיל ב-HK, סאונד יותר עדין. ווקאל יותר עגול ותלת מימדי.

בקיצר, הזמנתי היום.

HK Dirac.png

פורסם
רק בשביל לעדכן את השרשור:

ביליתי בהאזנה ב-XC90 שהיא מגיעה עם HK והשוואתי מול XC40 עם מערכת סטנדרטית.

למי שלא אודיופיל - כנראה שלא שווה להוציא 10,000 ש"ח על שדרוג. במערכת הסטנדרטית יש מספיק באס, סאונד נקי, חזק.

להבדיל ב-HK, סאונד יותר עדין. ווקאל יותר עגול ותלת מימדי.

בקיצר, הזמנתי היום.

לא ישבת ב-XC90 נכונה היית צריך לשבת עם מערכת של B&W :)

פורסם
לא ישבת ב-XC90 נכונה היית צריך לשבת עם מערכת של B&W :)

קראתי כי B&W טובה הרבה יותר, אבל אלה האופציות שישנם ב-XC40

כשהייתי בסדיר, שזה היה לפני 24 שנים, היו לי מערכות של Nacamichi, ואז של Alpine וגם של פיונייר, ואני זוכר שהאחרונה עלתה כ-15,000 אז (!) לפי הקטלוג אני זוכר שקניתי top of the line וזה באמת היה נשמע מעולה. היה לי סאב שתפס את כל המקום בבגאז' ואשתי אז חברה נדהמה פעם ראשונה שראתה את זה. כששמעה שאני רוצה לשדרג אודיו ברכב, אמרה "מה אתה, ילד?" :roll:

בכל מקרה יש לי מערכת סטריאו בבית מאוד רצינית, כלומר רכב הוא לא מרכז האזנה שלי. תכלס להגיע לעבודה וחזרה לבית.

ילד שלי אבל קיבל מוטיבציה להוציא רשיון :)

• תוכן חדש...