Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי ברכב אנדרואיד 7.1.1 הבעיה כזאת >>

אני פותח סוויץ המערכת עולה >> מניע >> עושה לי ריסטרט לאנדרואיד

מה שאני רוצה שהיא פשוט תשאר דולקת ולא תעשה ריסטרט.

בעיה נוספת

אפשרי להגדיר את הסאב וופר ע"י המערכת בלי לגעת בעוצמה שלו מאחורה ?

לכל שאלה שיש לכם ואתם מתקשים וצריכים עזרה אתם יכולים לפנות אלי

בלחיצה קלילה כאן תשלחו הודעה פרטית ואענה בשמחה רבה ^_^

פורסם (נערך)

תגובתי שנמחקה יחד עם השרשור הקודם, בעריכה קלה:

האם אני מבין נכון שבאופן נורמלי, המערכת נכנסת למצב Standby ואם פותח סוויץ' מבלי להניע את הרכב, הכל תקין והיא עולה יחסית מהר (כלומר, החיווט תקין ברמת העיקרון - כי אם לא, גם זה עשוי לגרום לתופעות דומות)? וכפועל יוצא, רק כאשר מניע את הרכב היא מבצעת איתחול מלא?

אם כן, בדוק את המתח אליה בעת ההתנעה. יתכן והוא יורד מתחת לסף מסוים שגורם לה לבצע זאת. יתכן מצבר לקוי או קרוב לסוף חייו, או זרם גדול מדי שנצרך ע"י מערכת ההתנעה. במידה ולא אלו הבעיות, ניתן לפתרון לדעתי ע"י התקנת בנק קבלים כלשהו למטרה זו. איני בקיא מספיק בפרטים הטכניים של מה בדיוק נדרש וכיצד להתקין.

תמיד גם קיימת האפשרות שמדובר ב"פיצ'ר" של מערכת אנדרואיד חסרת שם מצויה.

לענין הסאב, למרות שמדובר בנושא אחר -

"מאחורה" לא אמור להיות שום דבר שקשור לעוצמה. אם אתה מתייחס למגבר בהקשר זה, כיוון ה-Level/Gain נועד להתאים מתח יציאה מהר"ד למתח כניסה במגבר ואיננו שליטה על הווליום או דומה לו. צריך לבדוק לאיזה מהחיבורים במערכת מחוברת היציאה לסאב ולראות באילו מההגדרות במערכת ניתן לשלוט עליו בנפרד.

מציע לעשות קצת חיפוש בפורום בנושאים דומים וב-FAQ בראשו.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

בקשר לאנדרואיד הוא עולה בשני המצבים באותה מהירות מה שכן אני רוצה להגיע למצב כשאני מתניע הוא לא יבצע ריסטרט לאנדרואיד

בקשר לחלק השני מדובר במגבר שמחובר לאנדרואיד יש שם עוצמות חזק יותר חלש יותר והאם אפשרי לשלוט על העוצמה נטו מהאנדרואיד? כמו לכבות את המגבר וכו'.

פורסם

לגבי המערכת, תגובתי הקודמת עדין רלוונטית.

מאחר ומדובר במוצר עלום שם, אין לאף אחד כאן מלבדך שום דרך לדעת מה דרכי השליטה שמאפשרת המערכת על ערוץ הסאב (אם הוא בכלל נפרד). אם אין יציאה ייעודית עבורו, והוא מחובר למשל ליציאות הערוצים האחוריות, ניתן אולי עם Fader לבצע את המבוקש.

נבור בכל ההגדרות למיניהן וחוברת ההפעלה אם קיימת.

אם מדובר במגבר מונובלוק, לעיתים יש רימוט ל-Level של הסאב או ה"באס בוסט". במקרה הראשון, במרבית המקרים מדובר בשינוי של אותו יחס בין מתח יציאה לכניסה (בתקווה ביחס לזה ש"מעוגן" בכיווני המגבר עצמם, כך שניתן רק להחליט מאותה נקודה ולא להגביר ולהכניס עיוותים). במקרה השני, מדובר בהגברת תדר מסוים, מה ששוב עשוי להכניס עיוותים.

פורסם

באיזה רכב מדובר?

ישנם רכבים רבים (בעיקר אירופאים) שבהם מתבצע ניתוק מתח יזום לאביזרים בזמן מתן סטרטר.

יום טוב גם לך

פורסם
באיזה רכב מדובר?

ישנם רכבים רבים (בעיקר אירופאים) שבהם מתבצע ניתוק מתח יזום לאביזרים בזמן מתן סטרטר.

דייהטסו טריוס 2009 4*4

בכל מקרה יש אופציה לעשות שלא יהיה ניתוק ?

• תוכן חדש...