Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מאזדה CX5 החדשה , ואני מעוניין להתחבר בקישרוית בלוטוס אבל להשמיע דרכו מוזיקה .

איך אני משמיע דל בלוטוס ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אם הטלפון שלך מחובר אתה יכול לבצע חיוג דרך הדיבורית באותה קישוריות. במידה וכן אתה מפעיל כל תוכן בטלפון שלך והצליל יצא מרמקולים של הרכב רק צריך לבחור את הטלפון שלך כמקור בתפריט של הרכב ("בידור" עם סימן של צליל) בתפריט קיצונית בחר את המקור. יהיה שם רדיו, CD, USB וגם תראה שם את הטלפון שלך. לאחר בחירה כל מה שמוציא צליל בטלפון יצא מרמקולים של הרכב.

במידה ועוד לא הגדרת את הטלפון לרכב או מכשיר חדש יש צורך קודם לבצע חיבור בתפריט של חיבור דרך בלוטו ורק אז לבצע את מה שרשום מעל.

בהצלחה

פורסם

תודה רבה וסליחה שאני עונה רק עכשיו .

יש לי S9 וקיים בו mirorr link השאלה , האם זה יעבוד ברכב ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...