Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה ב-mosconi AMAS2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שנתיים אני מתחבר עם הטאבלט לפרוססור בעזרת המקלט בלוטוט mosconi AMAS2 .

היום המוסקוני התחיל להבהב באדום ,והוא כבר לא מופיע בחיפוש של הבלוטוט בטאבלט.

מישהו יכול לעזור לי עם זה ?

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

הייתי מנתק אותו לגמרי ממתח לכמה דקות ומחזיר. אולי זה יאפס אותו. עבד לי עם האמאס החדש.

עומרי.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

HU: Pioneer AVH-Z5050BT + Mosconi AMAS-LD4C DSP: Mosconi Gladen 6to8 AEROSPACE Amp1: Mosconi AS200.4 Amp2: Mosconi AS100.4 Front: Gladen AEROSPACE 165.3 ACTIVE Sub: DOUBLE Gladen Zero Pro 10

פורסם

תודה עומרי ,אני אנסה היום בערב.

במה שונה הדגם החדש לעומת שלי ,יש שיפור משמעותי ?

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

קרה לי פעם אחת גם כן - אכן ניתוק של הכבל האדום שלו פתר את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
קרה לי פעם אחת גם כן - אכן ניתוק של הכבל האדום שלו פתר את זה.

אז אני קצת יותר רגוע ,תודה אדי 8)

פורסם

תודה רבה עומרי ואדי !

ניתקתי את הפלוס של המוסקוני לכמה שניות כמו שאמרתם ,ועכשיו חזר לעבוד פצצה :-P

פורסם
תודה עומרי ,אני אנסה היום בערב.

במה שונה הדגם החדש לעומת שלי ,יש שיפור משמעותי ?

האמת היא שאני לא אם יש שיפור או לא פשוט כי מהתחלה היה לי רק את החדש ולא הייתה לי האפשרות לבדוק את הישן.

ממה שאני יודע, עכשיו אפשר להפעיל אותו גם באמצעות USB, העברת נתונים גבוהה יותר ושוני במראה ועוד כמה פרמטרים כמו הגרסה של הבלוטות' וכו.

סאונד חלומי, גם שאני משווה לhu איכותי יחסית, וניגון באמצעות usb, האמאס פשוט לוקח בהליכה.

עומרי.917b12eaaceacddb92e11dcf3376b82d.jpg

HU: Pioneer AVH-Z5050BT + Mosconi AMAS-LD4C DSP: Mosconi Gladen 6to8 AEROSPACE Amp1: Mosconi AS200.4 Amp2: Mosconi AS100.4 Front: Gladen AEROSPACE 165.3 ACTIVE Sub: DOUBLE Gladen Zero Pro 10

פורסם
האמת היא שאני לא אם יש שיפור או לא פשוט כי מהתחלה היה לי רק את החדש ולא הייתה לי האפשרות לבדוק את הישן.

ממה שאני יודע, עכשיו אפשר להפעיל אותו גם באמצעות USB, העברת נתונים גבוהה יותר ושוני במראה ועוד כמה פרמטרים כמו הגרסה של הבלוטות' וכו.

סאונד חלומי, גם שאני משווה לhu איכותי יחסית, וניגון באמצעות usb, האמאס פשוט לוקח בהליכה.

עומרי.917b12eaaceacddb92e11dcf3376b82d.jpg

כמה הוא עולה ,ומאיפה ?

• תוכן חדש...