Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

נמאס לי מהאיכות הירודה של מערכת המולטימדיה מהתקנה מקומית שהגיעה עם הרכב לפני 3 שנים.

מערכת סינית שהותקנה על ידי א.ד.י מערכות (

)

איכות השמע זוועתית וממשק המשתמש נוראי.

אני מעוניין להחליף את המערכת במשהו יותר איכותי, עם מסך בגודל 8" לפחות שיאפשר התקנת וויז, יתממשק למצלמה, ויספק חווית משתמש ואיכות שמע גבוהה.

המלצות ל HU בתקציב סביר, מגבר ,רמקולים וסאב שינצל את טבור הגלגל הרזרבי (חישוק מלא מאפשר סאב 10" סביר) .

סיוע בהתקנה , יתקבל בברכה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מכל המומחים בפורום - מישהו יכול להמליץ? לפנות בפרטי?

תודה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

צפריר מה שלומך?

בתור התחלה הייתי מנסה לשפר HU וסט קידמי תוך כדי ביצוע של בידוד אקוסטי בדלתות הקידמיות - זה יכול להביא שיפור רציני מאוד.

סט שני חלקים נחמד שיתאים לאופי הסאונד שאתה מחפש ביחד עם מגבר ארבעה ערוצים שבשלב הראשון שלו לא יגביר סאב.

HU הייתי מביט על מוצרים של SYNCOPE ובנוסף הייתי קונה LINE DRIVER במידה והסיגנל ממש חלש ומתקין אותו רק אם באמת יהיה בכך צורך.

לאחר מכן הייתי מתחיל בחיפוש אחר סאב - לא יודע כמה מוצרים כבר תמצא שיתאימו לבאר גלגל הספייר ויהיו שווים השקעה - בניית קסטום תעלה לך הון קטן. אולי מיקרו סאב שעדיין יאפשר לך לנצל נכון את רצפת או שטח תא המטען

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה,

אבדוק אצל סינקופה. אגב מצאתי ברשת סאב של פיוניר https://www.pioneer-car.eu/eur/products/ts-wx610a

אתה יודע אם קיים בארץ?

פורסם

תפנה לעוזי רדיו - יבואן פיוניר

אבל אני ממש לא אתפלא אם יהיה לך הרבה יותר זול לרכוש מחו"ל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...