Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DS18 car audio

Johnik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב בעתיד הקרוב לבצע שדרוג של רמקולים מקורים בספארק 2017. בעיקרון חשיבה היא להשאיר את ה-HU המקורית של הרכב ודרך מנחתים להתקין סט קומפוננט מקדימה ורמקולים בדלתות אחוריות עם הגברה יעודית לכולם כמובן. כרגע ללא סאב אבל רוצה להשאיר את האפשרות להוסיף אחרי במידה ויהיה חסר.

התחלתי לעשות קצת שעורי בית ובאחד החנויות נתקלתי בחברה שאני אישית לא הכרתי עד היום ומוכר החנות מאוד המליץ בשם "DS18"

הבנתי שזאת חברה אמריקאית והם בונים מערכות איכותיות שיכולות להתחרות עם הטובות בשוק.

https://ds18.com זה האתר הרשמי שלהם בגדול נראה מעניין רציתי לשאול האים למישהו היה נסיון עם החברה הזאת ואיך היה ממליץ עליהם מבחינת צליל איכות וכוי.

תודה מראש.

פורסם

לא שמעתי על החברה אבל מדפדוף קטן באתר שלהם, נראה כי זאת חברת מיינסטרים בינונית.

אבל רק נראה, מעניין איך נשמע.

נסה לא ליפול במלכודות דבש של מוכרים, ברוב המקרים הרבה אינטרס מאחורי המילים שלהם.

כמה תקציב לסט?

סוג מוזיקה?

יש כבר מושג איזה הגברה?

קח בחשבון שהמון מגברים היום יודעים לקבל hi level וכך אין צורך במנחת חיצוני יותר, אלא להתחבר ישירות לכבל של הרמקולים.

עומרי.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

HU: Pioneer AVH-Z5050BT + Mosconi AMAS-LD4C DSP: Mosconi Gladen 6to8 AEROSPACE Amp1: Mosconi AS200.4 Amp2: Mosconi AS100.4 Front: Gladen AEROSPACE 165.3 ACTIVE Sub: DOUBLE Gladen Zero Pro 10

פורסם (נערך)

תודה על התגובה מהירה עומרי :)

הרכב כרגע עם המערכת HU מקורית של ספארק דגם LTZ אשר כוללת גם 2 טויטרים ו 4 רמקולים 6.5 בכל דלת כמו שיוצא מחברה (לא התקנה מקומית או איזה שהיא מערכת אפטר מרקט סינית).

מוזיקה בכל סוגים: מרוק, ג'אז, פופ ועד אלקטרונית אני אוהב הכל :). מקור שמיעה באיכות טובה מ-spotify או google music בעיקר.

חשבתי ללכת על מותג טוב וידוע כמו Hertz, JBL, Morel עבור רמקולים.

לגבי התקציב לא הגדרתי משהו ספציפי מאוד חשוב לי לשמוע את הרמקול ושהאוזן תחליט (פחות מסתכל על פירוט טכני על הנייר).

כמובן שתמיד אפשר להגיד קח את הסדרה הכי גבוהה שעולה בהתאם אבל אני תמיד אומר שזה כמו עם ויסקי :)

אם אתה לא מרגיש הבדל בין מה שעולה 50$ לבין 500$ אז למה לשלם יותר לכן כן מאוד רוצה קודם לשמוע ושהאוזן תחליט.

אם יש איזה מקום שניתן להגיע ולשמוע עם מבחר גדול של מותגים במקום היתי רוצה להגיע. כי רוב המקומות זה חנויות קטנות עם מבחר מוגבל של מותגים. כן הם אומרים שיכולים להזמין מה שאתה רוצה בעיקרון אבל תמיד מנסים למכור את מה שהם רוצים זה ברור לי לחלוטין :)

עריכה אחרונה על ידי Johnik
פורסם

מדובר בחברה שמייצרת מוצרים לשוק הSPL - יש להם יבואן כאן בארץ אבל מבחינת איכות צליל שמעתי עליהם חוות דעת מזעזעות - בנימה אישית, לא מכיר ולא שמעתי אותם מעולם.

החזקתי אלמנטים שלהם בידיים בדלפק תצוגה במפגש שהיה אצל ארט סאונד לפני שהם עברו מקום - אבל לא שמעתי מעולם רכיבים שלהם פועלים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...