Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים קניתי לפני כמה ימיים קיה פיקנטו 2016 ספורט ידנית

רוצה להתקין לה רמקולים 6X9 ומגבר השאלה שלי אם אפשר להתקין מאחור במגש 6X9

פורסם

היי,

בשבוע שעבר הרכבתי סט קומפוננט איפה שיש מקום מאחורה, אבל בצדדים. (יש שם מקום לרמקולים 5.25). יש לי סאונד מטורף. כמובן עם מגבר ברמה.

השאלה אם אתה נעול על מגש מאחורה.

פורסם

לרגע צבטתי את עצמי לבדוק אם אני לא חזרתי לשנות ה90

סאונד מטורף מאחורה, חוליו איגלסיאס מהתחת.

אלה היו הימים. קליפורניה בום!

לפחות אם אתה לא רוצה להתקין סאב אז תעשה כזה דבר - תתקין קומפוננט מקדימה ואת ה6*9 מאחור אם יש להם טוויטר - תוריד את המדבקה מהמגנט שלהם ותנתק את החוטים של הטוויטר, שלא יפעל. תודה לי אח"כ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לרגע צבטתי את עצמי לבדוק אם אני לא חזרתי לשנות ה90

סאונד מטורף מאחורה, חוליו איגלסיאס מהתחת.

אלה היו הימים. קליפורניה בום!

לפחות אם אתה לא רוצה להתקין סאב אז תעשה כזה דבר - תתקין קומפוננט מקדימה ואת ה6*9 מאחור אם יש להם טוויטר - תוריד את המדבקה מהמגנט שלהם ותנתק את החוטים של הטוויטר, שלא יפעל. תודה לי אח"כ.

גבר למה אתה מזלזל ? אתה מוזמן לשבת אצלי ברכב לשמוע איזה במה אחורית ולאיזה סאונד מטורף הגעתי.

פורסם

אה כן וגם תריץ חיפוש על "במה אחורית" - אתה פשוט מרים להנחתה את השאלה הבאה - כשאתה הולך להופעה חיה אתה יושב עם הגב אל הלהקה\זמר?

לא בא מזלזול - בא לתקן אותך.

יש כאן אפשרות להריץ חיפוש - תריץ חיפוש על המילים "במה" או "במת סאונד" תריץ חיפוש על הערך SQ - תקרא קצת, אחרי זה תחזור לכאן ותאמר לי אם זו היתה זילות.

ולא, לאמר לך ללכת לחפש משהו זה לא זלזול גם וזה לא עלבון - זה חלק מחוקי הפורום למען האמת - מקדים את תגובתך.

בגדול - רמקולים אחוריים אמורים לתת לך השלמת נפח או פשוט לתת לך השלמה של תדרי הבאס.

להתקין סט קידמי איכותי בקדמת הרכב ולהשלים את תחום הבאס מחלקו האחורי - זו היתה המטרה של התגובה הקודמת שלי.

ובכדי להבין אותי בצורה מלאה - תשב כאשר תהיה לך הזדמנות בתוך רכב שהתקינו בו מערכת SQ ראויה עם "במה" קידמית מוגדרת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי LANOSFORSE היקר, קודם כל תודה על ההסברים והפירוט.

הכוונה שלי הייתה שהבמה האחורית אצלי ברכב משלימה סאונד מטורף, שכולל במה קדמית איכותית, מגבר וסאב וכמובן קומפוננט אחורי.

מה שהתכוונתי להגיד שהבחור עם אותו רכב כמו שלי מוזמן לשמוע, ושלא יפסול התקנה של הרמקולים במקום המקורי ברכב הזה ספציפית, אם הוא כמובן לא נעול על 6X9 במגש אחורי.

זה הכל איש יקר שיהיה המשך יום חזק.

פורסם

יותר ברור עכשיו, תודה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...