פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות שיקוף לפלאפון במערכת my link של שברולט שמגיעה בספארק ltz החדשה תודה [emoji2]
הודעה אחרונה מאת ch47413, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, יבאתי רכב ביבוא אישי Chevrolet Camaro מארצות הברית. מערכת המדיה היא של Chevrolet MyLink ואני מתקשה להתממשק באמצעות USB עם הנייד (וויז, ושאר האפליקציות). מקריאת מעט חומר הבנתי שעליי להתקין את Android auto app בנייד על מנת שהמדיה ברכב תכיר אותו (אפליקציה לא זמינה בישראל). אודה על עזרתכם. ירון
הודעה אחרונה מאת ch47413, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 959 צפיות
המערכת שאיתי כבר שנה בפיקנטו 2017: מגבר Audison Prima 8.9 מונובלוק Hertz HDP1 רמקולים קדמיים Hertz MLK LEGEND 165.3 וטוויטרים של Audison Voce (לא זוכר דגם) סאבוופר של Focal 12" פעם הרגשתי שהמוזיקה ממלאת את כל האוטו, בזמן האחרון היא מרגישה לי רק מקדימה ובווליום גבוה היא טיפה צורמת. אני שומע מטאל קיצוני אז הדיסטורשן של הגיטרה נשמע מאוד צורם כשהוא מגיע רק מסט אחד, כאילו הוא עמוס בצלילים ובגלל זה הם מתעוותים. אני מתכנן להחליף את המולטימדיה לאנדרואיד תואם מקור ולהוסיף רמקולים מאחורה. כמה שאלות: 1. האם הפיצול הזה אכן יפריד תדרים שיגיעו מכל כיווני הרכב וכך העיוות יעלם? 2. לקנות רמקול בודד או קומפוננט? 3. איזה רמקול לדעתכם ישלים את הסט שלי (טווח מחיר בינוני)? …
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש ברשותי מגבר Audison Prima 8.9 שקניתי לפני שנה וחצי פה בפורום, חלקכם אולי זוכרים השימוש בו רגיל, נסיעות מאוד קצרות, לא ווליום מפציץ בעבר עדכנתי על הבעיה שצצה שבגללה לא יכולתי להגביר מעל ווליום מסויים כי המגבר היה נכנס לפרוטקשן, זה המשיך עד היום היום נסעתי למקום כלשהו עם מוזיקה בווליום חלש, וכשחזרתי לאוטו הרמקולים פשוט לא עבדו. מתניע מחדש, לא עובד. בודק אחרי שעתיים, עדיין לא עובד. המגבר בכלל לא נדלק וגם ה-DRC לא נדלק. מה עושים במצב כזה? חייב את עזרתכם דחוף, בשבוע הבא יש לי נסיעה מאילת למטולה ואין מצב שאני עושה את זה בלי מוזיקה!
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי מערכת פשוטה עם 4 רמקולים ויש בעיה מתי שמגיע הבאס הסאונד מפסיק לכמה שניות ופועל מפסיק ופועל עד שאני מוריד מהווליום. הורדתי את הבאס למערכת ואפשר להגביר יותר ממה שאפשר עם באס ממה יכול להיות הבעיה ? [video=youtube_share;PtWL3iFwtZ8]
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום וחג שמח. האם מישהו יודע איך ניתן להתקין youtube במולטימדיה החדשה של קיה?
הודעה אחרונה מאת IsraelR, -
- 0 תגובות
- 739 צפיות
היי. יש לי מגבר lightningaudio l4600 וסאב מורל פרימו 10. כרגע הגיין ממש לקראת הסוף ופחות בריא. הרדיו דיסק הוא 92bt של אלפיין. ברמת העיקרון מה עדיף? להגביר את הסאב עד הסוף מהרדיו דיסק? (הכוונה היא לעוצמת הסאב ולא להגברת תדרים) להגיע לאיזון ביניהם או להגביר את הגיין? תודה
הודעה אחרונה מאת orel_v, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני משתמש ב IGO כאשר אני נתקע מכל מיני סיבות בלי קליטה טובה של הרשת הסלולרית. הבעיה שאני לא מבין איך אפשר לראות את IGO על מסך מערכת המולטימדיה. יש לי סיאט ארונה 2018. את WAZE או גוגל אני רואה כ MIRROR באמצעות ANDROID AUTO אבל אין שם אופציה לבחור את IGO. מה אפשר לעשות?
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום אנשים, במאזדה 3 דור שני של ההורים שלי לא ניתן להעביר את המערכת למצב aux , כשלוחצים על הכפתור המיועד שום דבר לא קורה. מחפש המלצה למקום אשר ניתן לטפל בבעיה באזור הקריות. תודה ושנה טובה לכולכם!
הודעה אחרונה מאת silence, -
- 0 תגובות
- 807 צפיות
שלום לכולם, לאחר שברכביי הקודמים היו מותקנות מערכות הכוללות מגבר+סאב+קומפוננטים, החלטתי שבספיריט החדשה שקניתי , אני אחליף את הרמקולים הקדמיים בלבד, ללא התקנת מגבר וסאב. השאלה היא כזו, איזה סט קומפוננט יתן לי עוצמה ובאס גבוהים יחסית לקיים ? על מה מסתכלים כשמחברים קומפוננטים ללא הגברה?(נצילות)? כמה שיפור אקבל באיכות ובעוצמה? לפי מה שמאתי ברשת,מידת הרמקולים 5X7 התקציב שלי בסביבות 700 לרמקולים. תודה על העזרה וחג שמח .
הודעה אחרונה מאת mazda2018, -
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שהמון רעשי רוח/כביש מגיעים מכיוון הדלתות. חשבתי לעשות בעצמי בידוד לכל 4 הדלתות ברכב, מספר שאלות בעניין: 1) האם בידוד איכותי של 4 הדלתות בלבד יספיק ע"מ לקבל שיפור מורגש?(כרגע אני בתקופת לימודים ולא רוצה להתחיל פירוק ועבודה על פנים הרכב) 2) במידה וכן אשמח לקבל הכוונה בנושא, ביצעתי חיפוש בפורום אבל יצאתי מבולבל יותר מאשר הייתי בהתחלה, וכמו כן אשמח לקבל מקומות מומלצים בארץ\ בחול לרכוש מהם ציוד. הרכב המדובר הוא סיוויק סדאן 2007, יש 4 צמיגים חדשים של מישלין תודה רבה.
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן חברים יקרים אני חדש בפורום המדהים הזה יש ברשותי טבלט מסוג lenovo tab 3 ורכב מסוג סקודה ייטי עם מערכת סווינג +התקן בלוטוס . כבר המון זמן אני מנסה להתקין אפליקציות של car lancher וכד' על הטאבלט . כל מה שאני רוצה זה שהפלאפון יהיה מסונכרן עם הטאבלט שלט להעברת שירים מוזיקה (bluetooth music remote controle) לענות לשיחות נכנסות מהטאבלט וכמובן waze לא מצאתי פלאטפורמה שמשלבת בין כולם רציתי לדעת אולי אם אתם יכולים להדריל אותי איך לעשות את זה . תודה רבה
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי קיה פיקנטו 2018 הסאונד ברכב נחמד ויותר טוב מהדגם היוצא בהרבה אך עדיין לא מספק אותי אני מעוניין בקניית רמקולים סאב ומגבר, אך לא מצאתי בשום מקום מה מידת הרמקולים בדור החדש 17/18 בנוסף, אשמח להמלצות לרמקולים, סאב ומגבר אני חשבתי על אלה: ברמקולים עדיין לא התעסקתי בגלל שאני לא יודע את הגודל בגדול התקציב שלי הוא 1500-2000 ללא התקנה
הודעה אחרונה מאת Shay Daniel, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 947 צפיות
שנה טובה לכל חברי פורום אודיו וקארזפורום! שתהיה שנה טובה ומתוקה, בריאות, משפחה, חברים - אושר וגם עושר לא מזיק אף פעם. ותתכוננו לפרוייקט שהולך להתחיל כנראה לאחר החגים - PROJECT MALIGNANT!!!
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום חברים אני עומד לקנות מגבר ויש לי כמה התלבטויות קודם הרכב הוא רנו מגאן 2001 ויש לי קומפוננט ALPINE SPR-50C( 100 RMS) ויש לי עוד רמקולים מאחורה שאין לי מושג מה הם ולא בטוח שאחבר אותם למגבר כי יכול להיות שהם כבר לא מספיק טובים. אז ההתלבטות בין המגברים: Audio system x 170.4 שהמתקין הציע לי אותו ב- 2200 שקל, שלא מצאתי עליו שום ביקורת... HERTZ HDP4 שיעלה לי 2000 שקל, לא המתקין הציע אותו אלא שמעתי עליו ביקורת חיובית וגם ביקורת שלילית בגלל היותו class D ועוד דברים ששכחתי כבר ועוד שני מגברים שהמתקין הציע אותם שאני אישית פסלתי אותם, אולי אתם יש לכם דעה אחרת: Pride qutro ב- 1100 שקל, שלא מצאתי עליו מידע audison sr4 ב- 1700 שקל, אומנם איכותי אבל אני לא מוכן להשקי…
הודעה אחרונה מאת motronix, -
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
היי לכולם. התייעצות לגבי מערכת שמע לפניי קניית רכב . האם ניתן להחליף HU מקורי ב-ALPINE-149 האהוב + להתקין קומפוננטים סאב ומגברים מרכב קודם? או להתקין בנוסף ? אשמח להמלצה על מקומות שיודעים לטפל ברכב הנ"ל.
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 0 תגובות
- 682 צפיות
התקנתי מערכת באוטו שלי (סיוויק 2008 אם זה משנה משהו) קומפוננטים morel tempo סאב morel ultimo ומגבר שיכול לסחוב וגם לעתיד אם ארצה להוסיף אחוריים עכשיו אני עם רדיו דיסק מקורי שאליו חיברנו מודולה לבלוטוס ואוקס וגם בקר שאפשר יהיה לשלוט בסאונד מעבר למה שהרדיו דיסק המקורי מאפשר. הבעיה מתחילה כאשר בסאונד בינוני עד חזק מתחילים לצאת זמזומים כאלה מהטוויטרים בצלילים הגבוהים יותר. אין לי מושג מה לעשות, יש עצות? לא מאמין שהטוויטרים שבאים עם הקומפוננטים הנ"ל אמורים לעבוד כך כי הרבה המליצו ואמרו שהם טובים. יכול להיות שחלק אחר במערכת גורם לזמזומים האלה? איך אני בודק את זה?
הודעה אחרונה מאת eitanmi, -
- 1 תגובות
- 813 צפיות
שלום רב, יש לי רנו פלואנס שנת 2012, יש לי בעיה במערכת אודיו שהיא לא מזהה חצי מהשירים שנמצאים בתוך הדיסק און קיי, כולם בפורמט זהה (MP3), זה פשוט רנדומלי, זה קבוע אותם שירים, זה לא משנה אם אני מנסה עם התקן אחר , הבנתי שיש אופציה לעדכן גירסה וזה אולי יעזור, מישהו ניסה או יודע איך לעשות את זה?
הודעה אחרונה מאת save, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי ברכב יונדאי android auto עם סים שקיבלתי בקנייה והיום ברוב תמימותי אישרתי עדכון מערכת. לאחר העדכון, כל אפליקצה טוענת שאין אינטרנט, למרות שהכל נראה שמחובר. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי , הלכתי על משהו עממי החלפתי ברכב את הרדיו המקורי לרדיו דיסק Pioneer DEH-S4050BT + זוג רמקולים קומפוננט "Focal R165S2 מידה "6.5 מבית Focal וזוג נוסף של ALPINE מאחור וואלה שדרוג מעולה דיי מאושר הסתבכתי קצת עם ההגדרות של הרדיו דיסק WTF יש שם מלא הגדרות של כיוון כל רמקול לפי תדר, מרחקים מהנהג אללה יוסטון כולה רדיו דיסק לא יכלו לשים שלט קטן עם ROCK,POP,JAZ וכיוב' ... שומעים מעולה אבל מאמין שאפשר לשמוע הרבה יותר טוב במידה וההגדרות יהיו במקום אם מישהו מכיר ויכול להנחות איך להגדיר היטב את המערכת אשמח לעזרה ... חיפשתי ברשת מדריכים אבל אף אחד לא מסביר היטב או אומר איזה ערך לבחור תודה מראש שימי
הודעה אחרונה מאת shimiefr, -
- 29 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
בס"ד נתק את המצבר לחצי שעה, ובצע איפוס.. חשוב מאוד: לפני ביצוע הפעולה וודא שיש לך את הקוד של המערכת, ללא הקוד הנ"ל, המע' נעולה.
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
איזה רכיב קובע את הסאונד בצורה משמעותית יותר : יחידת הראש או מגבר ? או במילים אחרות: אני לא מרוצה מהסאונד ברכב ושוקל להחליף רמקולים. במידה וזה לא יספק אותי האם הוספת מגבר תתן מענה הולם ? כי אני לא רוצה להחליף את יחידת הראש המקורית כי היא חלק עיצובי וגם שולטת על כמה מהדברים באוטו. (אלפא ג'ולייטה 2015)
-
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
היי, הותקן לי מובילאי ואני לא ממש מרוצה מכך שרואים את חיפוי הבד העליון של האוטו פתוח(לא יודע איך זה נקרא, זה החלק שיש בו את המגני שמש) אבל המתקין אמר שככה זה נראה כי עוברים חוטים ואין מה לעשות. שאי אפשר לדחוף את זה חזרה פנימה כמו לפני. מה דעתכם? זה אמור להיראות ככה אחרי התקנה? מקווה שתראו בתמונה(צד ימין למעלה), אם לא אנסה לצרף תמונה טובה יותר https://imgur.com/a/QcSO9HP
הודעה אחרונה מאת פצפצ, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן חברים. ברשותי אופל אדם s, המערכת המקורית היא INTELLINK 4.0 שהשם יקח את אופל על השימוש בזה. חשקה נפשי בקצת יותר חוזק כלומר רמקולים ומגבר ואולי סאב בעתיד. הותקן מגבר BX4 BT של massive audio שמותקן מתחת לכסא הנהג, מחובר אליו מנחת איכותי של אודיסון שעלה לא מעט כרגע על הרמקולים קרטון המקוריים והטוויטרים + האחוריים. הבעיות הן: פותח את דלת הרכב או התא מטען - מתחילים רעשים סטטים שיוצאים מהרמקולים ללא הפסקה (רעש לבן חזק ומעצבן), אם מתנגן שיר ברקע הוא מתחיל לפזול לכל רמקול או רק לחלקם ומשתגע ביניהם (כלומר מנגן לא תקין), אם אני מזיז את הכסא של הנהג - הרעשים פוסקים לחצי שניה וחוזרים חלילה, לפעמים אין רעשים כלל אבל ב 90% מהמקרים זה שם. אבל כשיש זה מכל הרמקו…
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- 3 תגובות
- 963 צפיות
היי, רכשתי מערכת חדשה ב3000 שקל (קומפוננטים ומגבר של alpine וסאב של JBL) ושומעים מעולה עד שמגיעים צלילים של S או SH והם ספציפית ממש צורמים. כמובן שאפנה למתקין השבוע אבל רציתי לדעת אם יש לכם רעיון או הצעות של מה להגיד לו בכלל חוץ מלתת לו לשמוע. התעסקתי עם המערכת של רכב (שיחקתי עם הבס, מיד וטרבל - אלו האופציות שיש) אבל לא הצלחתי להגיע לפתרון. תודה
- 0 תגובות
- 956 צפיות
אהלן, אני מעוניין להחליף מערכת לסיאט איביזה 2015 במקום המקורית שמגיעה עם מסך שחור לבן 5 אינץ' למערכת אנדרואיד. המערכת המקורית שיש לי נראת כך: http://www.vagnavisystems.com/cib/js...iza-2016-5.jpg המערכת שאני רוצה לשים נראת כך: https://m.ebay.com/itm/Android-8-0-O...8AAOSwKsZbif1S עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. המערכת אנדרואיד תתאים לרכב שלי? 2. איך המערכת עצמה מבחינת הנתונים שהמוכר פרסם? (זה באמת יהיה אנדרואיד 8?) 3. יש לי מגבר וסאב עכשיו שמחוברים למערכת המקורית עם מנחת, אני אוכל לחבר הכל לאנדרואיד וזה יעבוד טוב נכון? 4. יש לי כפתורים על ההגה האנדרואיד יתמוך בהם והם יעבדו? ויש לי מחשב דרך במערכת המקורית שמראה תקלות, נתוני נהיגה וכו, …
הודעה אחרונה מאת Shon2789, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
שלום לכולם , הייתי רוצה לדעת איך אפשר להתקין WAZE בAUDI Q3 2018 בחברה דרשו על הדבר הזה 5000 ומשהו שקל. אמרו לי שהם צריכים לפתוח את התוכנה ויהיה לי רק WAZE עשיתי חיפוש באינטרנט ולפי מה שהבנתי שצריך להחליף את כל המסך ?
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
- 1 תגובות
- 864 צפיות
סליחה אם השאלה חובבנית, אבל הידע שלי שואף לאפס ואני שואל בשביל חבר.. המערכת מולטימדיה שלו ברכב מקרטעת. יש לו Blaupunkt NY 830, מסך בגודל 6.2 אינץ'. כל מערכת Double Din תתאים לו מבחינה פיזית ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם התחדשנו בהונדה ג'אז חדשה שמגיעה עם מערכת מולטימדיה עם מערכת הפעלה אנדרואיד. מעבר ללאנצ'ר ברירת המחדל שהגיע, שלא ניתן להגיע ממנו לרשימת האפליקציות ולהוסיף אפליקציות למסך הבית (הצלחתי להגיע לחנות איכשהו ולהתקין Nova launcher) יש עניין שתחת הגדרות האבטחה במכשיר האופציה לאפשר התקנה ממקורות לא ידועים פשוט חסומה ולא ניתן להדליק אותה. מישהו יודע איך לעקוף את החסימה? או לחילופין- אפליקציה נוחה לניגון יוטיוב ברקע שאפשר להוריד מהחנות? *פרטי מערכת בקרוב כתמונה מצורפת, לא ניתן לצרף מהנייד.
הודעה אחרונה מאת eagami, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איך אני מתקין אפליקציות של SPOTIFY ואיזי פארק/פנגו?
הודעה אחרונה מאת razmel, -