Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים יקרים אני חדש בפורום המדהים הזה

יש ברשותי טבלט מסוג lenovo tab 3 ורכב מסוג סקודה ייטי עם מערכת סווינג +התקן בלוטוס .

כבר המון זמן אני מנסה להתקין אפליקציות של car lancher וכד' על הטאבלט .

כל מה שאני רוצה זה שהפלאפון יהיה מסונכרן עם הטאבלט

שלט להעברת שירים מוזיקה (bluetooth music remote controle)

לענות לשיחות נכנסות מהטאבלט

וכמובן waze לא מצאתי פלאטפורמה שמשלבת בין כולם

רציתי לדעת אולי אם אתם יכולים להדריל אותי איך לעשות את זה .

תודה רבה

פורסם

אם אתה רוצה משהו שמשלב בין כולם היה כבר עדיף להשתמש בסמארטפון שהוא פאבלט כגון NOTE למינם, MI MAX

או אפילו משהו כמו UMIDIGI S2 PRO

לפרוייקט טאבלט ייעודי לרכב עד היום האנדרואידי שיש מסביבו הכי הרבה תמיכה וקוסטומיזציה יהיו צמד הנקסוסים 7 לשנת 2012 ולשנת 2013

תנסה לחפש מידע לגבי TABLETALK בכל האמור לתפעול הסמארטפון שלך דרך הטאבלט - אני עד היום פשוט מעדיף דיבורית חיצונית.

אם איכות במובן של אודיופיליה לא בראש העדיפויות אז גם פתרונות כמו HU של סוני אם אפליקציה לאנדרואיד או כל HU אנדרואיד שניתן לסנכרן מולו את הסמארט - אמורים לתת לך פתרון כולל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואיך המכשירים האלה יחזיקו מעמד כשיהיו ברכב סגור במשך 8 שעות מדי יום תחת השמש הקופחת?

אישית לא מאמין בהתקנת רכיבים שלא מותאמים לרכב

פורסם

יש לי כבר כמה שנים טאבלט קבוע על זרוע ברכב לטובת סרטים לילדים במושבים האחוריים.

סיניים באמת לא החזיקו טוב, אמזון קינדל פייר עובד נהדר כבר כשנתיים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לנקסוס בכלל מסירים סוללה ומתקינים שני ספקי כוח קבועים אצלי הייתי שולף ולוקח איתי כשהרכב היה חונה בשמש, בעיקר סופי שבוע.

עבד שנים בלי בעיות מיוחדות אבל להתקנה קבועה כמובן, להסיר סוללה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...